Nyt takana on viimeinen pt-tapaaminen Unelmakuntoon-projektin tiimoilta. Pt:ni Pekka (kuvassa) teki kaikki samat testit kuin ensi tapaamisella. Hieman kyllä mietitytti, miten on mahtanut mennä, kun oli se luova tauko välissä.

 

 

Aloitettiin kehonkoostumusmittauksella, minkä tuloksista olinkin todella tyytyväinen: Rasvaa oli lähtenyt 2 kg ja lihasta oli tullut lähes yhtä paljon, mikä tuntui todella hienolta. Olen todella onnistunut kiinteytyksessä. Sitten olikin FMS- eli Functional Movement Screen -testin vuoro, josta todellisen kehityksen näki konkreettisesti. Alussa en pääsyt kunnolla kyykkyyn johtuen heikoista nilkoista, mitä en todella meinannut ymmärtää. Nyt kyykkyyn meno ja monet muut onnistuu hienosti, vaikka toki puutteitakin vielä löytyy.

 

Tämä matka on osoittanut, että oikealla ohjauksella, omalla sitoutumisella kolme-neljä kertaa viikossa salilla ja oikealla monipuolisella syömisellä todella saavuttaa tuloksia.

 

Kun nyt mietin aikaa taaksepäin, on vaikea käsittää, että puoli vuotta on mennyt ja monta oman mukavuusalueen ulkopuolesta asiaa on voitettu. Voi sitä naama punaisena puhkumista sekä jatkuvaa miettimistä, miten liikkeet pitää tehdä. Ja sitä tunnetta, kuinka muut tuijottaa (todellisuudessa varmaan muutama satunnainen katse), se kertoi lähinnä omasta epävarmuudesta. Oman mukavuusalueen ulkopuolelle tulemista on ollut myös tämä blogin kirjoittaminen. En todella, uskonut koskaan kirjoittavani minkäänlaista blogia.

 

 

Kiitos jokaiselle, joka on seurannut matkaani kohti unelmakuntoa. Puolen vuoden projektin sijaan matkastani tulikin elämän mittainen. Se ei siis pääty tähän, pois jää vain blogin kirjoittaminen. Liikunta TODELLA tuli jäädäkseen ja tätä kaikkea hyvää mitä olen saavuttanut en aio heittää pois. Pekka jatkaa Pt:näni vielä pitkään ja näin takaan itselleni, että kehitykseni jatkuu.
 

Nyt on todellinen voittajafiilis, kun on saanut tämän kunnialla päätökseen. Hyvä minä! Kuka sen kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse :) 

 

Sirpa

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015