Aivan mahtavaa ja upeeta! Kirjoitinkin aiemmin blogissani, että seuraavassa kehonmittauksessa paljastuu totuus siitä, onko ruokailun lisääminen lisännyt lihaksia. Nyt on mustaa valkoisella. Lihasta on tullut 2,5 kg lisää! Aivan älytöntä, se on ihan huippu paljon. Ihan yksinkertainen yhtälö loppujen lopuksi; salimäärien kertoja en ole lisännyt, vaan käynyt pari, kolme kertaa viikossa salilla, lisännyt painojen määrää, syönyt jopa kaksi lämmintä ateriaa päivässä (ja syönyt ylipäätään enemmän), vähentänyt aerobista liikuntaa ja siinäpä se pähkinänkuoressa. Rasvaprosenttini on 16, eli se on laskenut mutta oikein sopiva urheilua harrastavalle. 

 

 

Salilla en ole ottanut ohjelmaan oikeastaan mitään uutta, paitsi kokeilin ensimmäisen kerran koskaan kahvakuulaa, joka on ihan ok, mutta mieluummin nostelen käsipainoja. Smith-kyykyssä paino on yhteensä noin 30 kg, käsipainoilla yhä max. 7,5 kg, lantionnostossa 30 kg, ylätaljassa painoa on 30 kg jne. Uskon, että voisin jo käyttää isompiakin painoja mutta haluan, että toistot joita teen, ovat puhtaita. Treeniin ovat muuten tuoneet puhtia myös uudet Intersportilta saadut treenivaatteet. Sähäkkä pinkki toppi antaa energiaa ja pöksyt ovat ihanan trendikkäät.

 

 

Suht helpolla olen siis saanut jo nyt kroppani timmimpään kuntoon, kiitos siis myös PT:ni. Kannustan siis kaikkia jotka miettivät vielä treenaamisen aloittamista aloittamaan nyt! Pienillä muutoksilla on suuret vaikutukset. Ja tämä pätee varmasti kaikkeen, ei vain lihasmassan kasvatukseen, halusit sitten kiinteämmäksi tai vaikkapa pudottaa painoa.

 

 

Sitten muihin juttuihin. Olen lähdössä vieraaksi talvihäihin ja sepä onkin minulle uusi juttu, yleensä kun olen ollut kesähäissä. Pukeutuminen on minusta mahtavaa, rakastan juhlavaatekokonaisuuksien miettimistä ja asusteiden yhdistämistä. Korkokengät ja asusteet tekevät asukokonaisuuden ja kaunis meikki ja hajuvesi tekevät loppusilauksen. Olen muuten nyt kolmatta kertaa tuottamassa muotinäytöstä Love Me Do Häätapahtumaan tammikuussa Kaapelitehtaalla. On aivan mahtavaa työskennellä yhdessä huippukampaajien ja meikkaajien kanssa ja etenkin suunnitella asukokonaisuuksia näytökseen. Näytökseen tulee tietysti juhla- sekä hääpukuja eri valmistajilta sekä ompelimoista. Näytöksen suunnittelussa luovuus pääsee valloilleen ja saa aivan uusia mittakaavoja. Tästäkin näytöksestä on tulossa enemmänkin show, mukana on myös tanssijoita.

 

 

Mutta siis omat vaatteeni häihin ovat vielä kysymysmerkki. Pidän mekoista, mutta sukkahousut ja korkokengät (etenkin sandalettimalliset) eivät ole mielestäni parhain yhdistelmä. En pidä sukkahousuista enkä kylmästä ilmasta. Tuntuu muutenkin, että naulakot ja vaatekaappi pursuaa ikäviä ja paksuja, ei niin kivan näköisiä talvivaatteita. Käsineet, pipot ja hanskat hyppii hyllyiltä päälle. No, joku ihana mekko on valittava ja taidanpa valikoida sen missä roikkuu vielä hintalappu kiinni. Ostin mekon kesällä, joten on aika korkata sekin kolttu. Siihen vielä joten lämmintä harteille seuraksi (huoh). Saatanpa laittaa vielä postausta lopputuloksesta.

 

Heidi

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015