Olipas mukava viettää aikaa vielä Suomen viimeisissä kesähetkissä mökillä luonnon keskellä. Suomi-matkailua ja rentoutumista. Rautjärven maisemat tulivat jonkin verran tutuksi, upeita maisemia löytyikin.

Kävin patikoimassa paikassa nimeltä Haukkavuori ja kuntoilun lisäksi sieltä avautui mahtava kansallismaisema metsineen ja järvineen 172 metriä merenpinnan yläpuolella. Tuli seurattua myös Euroopan kaukovaellusreittiä.  Kuntoilun kannalta hyviä mahdollisuuksia siis, hiukka soveltaen. Lihasmassa projektia ajatellen mm. soudin mökillä pari kertaa järven ympäri, uin tietysti ja kannoin vettä. Laiturilla makoilua aurinkoa ottaen tuli vähintään yhtä paljon harrastettua, ihanaa! Mietin kyllä, olinko tehnyt tarpeeksi projektiani ajatellen, mutta tuloksista päätellen ilmeisesti kyllä.

Tämän reissun jälkeen olikin heti aamulla totuuksien hetki, sillä oli toisen PT tapaamisen aika. Kyllä mietitytti, mihin tuloksiin olin projektin aloittamisesta asti päässyt, kun olin kuitenkin myös lomaillut kuntoilun ohessa. Salilla olin käynyt pari kertaa viikossa noin kuukauden verran, olisiko mitään tapahtunut tänä aikana?

Ja jippii näinhän on käynyt, että painoni on noussut, rasvaprosentti laskenut ja näin ollen lihasmassa kasvanut! Ja se on kasvanut aika vinhastikin! Muut lukemat olivatkin sitten aikalailla samoja. Nyt täytyy patistaa itseään vielä, haluan nähdä jo lisää tuloksia!

Nyt tosin italialainen ystäväni oli käymässä ja sali vaihtui osittain muihin juttuihin, kuten frisbeegolfiin, . Ystäväni pärjäsi hienosti, vaikka ihmettelikin että mikä ihmeen laji tämä on!? Poikaystäväni voitti ja lupasi häviäjille jätskit. Kävimme Oittaan radalla, ja tämän jälkeen oli ihana käydä vilvoittelemassa järvessä. Ja ostaa se jätski jätskikiskasta, nam. Näin meillä Suomessa, voi kun täällä olisi aina kesä, kyllä nauttisin. Vaikka kyllä syksykin kelpaa.

Näin se taitaa olla, että kun tulen seuraavalta reissulta takaisin, täällä tosiaan on syksy. Myös lisää kuntoiluhaasteita on tiedossa, sillä nyt alkaa lomareissu kohti Lontoota. Paljon kävelyä ainakin hauskanpidon lomassa, menemme mm. Notting Hillin karnevaaleille. Luvassa mahtavaa musiikkia, menoa ja meinikiä karibialaiseen tyyliin. Sieltä nokka kohti Maltaa, jossa onneksi hotellista löytyy kuntosali!

 

- Heidi

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015