Kesäkuun lopulla teimme hyvän kaverini kanssa aarrekartat. Toinen kaveri, joka kutsui meidät luokseen grillaamaan, skumpalle ja askartelemaan oli tehnyt oman karttansa jo aikaisemmin.

Aarrekartan ideana on miettiä omia unelmiaan. Pohdimme elämän eri osa-alueita, kuten kotia, parisuhdetta ja omia mielenkiinnon kohteita. Aarrekartan avulla voi selkeyttää tavoitteita ja sitä voi pitää muistutuksena itselle tärkeistä asioista. Kartoista tulikin todella tekijänsä näköiset. Terveelliset elämäntavat ja liikunta olivat yhtenä osana aarrekarttaani, joka on nyt kunniapaikalla olohuoneessani.

Aarrekartta antoi kuin antoikin viitteitä tulevasta, sillä nyt olen mukana tekemässä terveellisistä elämäntavoista totta Unelmakuntoon-projektissa. Siinä minua auttaa Personal Trainerini, Sats-Elixian Eero.

Ensimmäisellä tapaamisella Eero teetti minulla erilaisia kuntotestejä. Kävelin juoksumatolla kolme kertaa 1,5 km tietyllä sykkeellä ja vauhdilla sekä pienellä ylämäkivastuksella. Lisäksi tein punnerruksia (joissa olen älyttömän huono), kyykkyjä (kera 15 kg tangon) sekä vatsalihaksia. Sain muutaman kuntosalitreenin kotiläksyksi omien salibandyharjoitusten lisäksi. Onneksi maltoin odottaa, että flunssa meni ohi ennen ensimmäistä PT-tapaamista. Testit kannattaa nimittäin suorittaa, kun on enemmän iskussa.

Toisella kerralla kävimme läpi treeniohjelmaani. Oikeat liikeradat ovat yllättävän haastavia. Kyykyissä minulla on vaikeuksia pitää selkä suorana ja myös osa kahvakuulasarjoista on haasteellisia. Sain treenilukujärjestyksen, joka tiukkenee viikko viikolta. Ohjelmaani kuuluu kolme treeniä salilla ja parit salibandypelit per viikko. Syyskuun puoliväliin mennessä pitäisi olla kunto kasvanut ja puoli kiloa pudotettu per viikko.

Arena Centerin kesäliigan päätöspeli

Nyt kesällä olemme salibandyjoukkueeni kanssa kesäliigassa ja heinäkuussa alkoi jo treenivuorotkin. Kuntosalikotiläksyt tuli suoritettua ja lisäksi kävin vielä joogassa ja pilateksessa sekä Nuuksiossa kävelemässä. Nuuksio-iltaan sattui onneksi ihana keli ja sai nauttia luonnosta. Takana on siis aika liikunnallinen viikko.

Aktiivisen viikon päätteeksi päätin testata CCS:n kuorintasukat. Heti kuorinnan jälkeen en vielä huomannut vaikutuksia, mutta parin päivän jälkeen alkoi tapahtua! Salibandytreenien jälkeen ihoa oli kuoriutunut jaloista runsaasti ja se jatkui jopa parin päivän ajan. Todella tehokkaat sukat siis! Ihoa lähtee sen verran paljon, ettei esim. joogassa käyntiä kannata suunnitella heti kuorinnan jälkeiselle päivälle.

 

Treeni-iloa,
Maarit

Kommentit (0)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015