Tosiaan rohkeasti testasin eräänä perjantaisena iltana CCS:n kuorintasukkia. Kuten muistanette, kokeilu ei ehkä mennyt kaikkien odotusten mukaan, kun en malttanut lukea käyttöohjeita kunnolla. Mutta lopputulos yllätti.

 

Viikko ehti vierähtää kokeilusta ja ehdin jo työtovereillenikin mainita, että ei niistä mitään apua ole ja luulin jo olennaisten sekoiluni sukkien kanssa vaikuttaneen asiaan. Mielessäni kävi myös, että josko mahdollisesti olisin kuitenkin sukat pukenut väärin jalkoihin. Hei, en ollut.

 

Suunnilleen viikon päästä jalkahoidosta otin illan päätteeksi sukat jaloista ja huomasin ne täynnä ihoa. Varovainen katselmus jalkapohjiin ja ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen. Tilannetta jalkapohjissa voisi kuvailla monellakin eri adjektiivilla, mutta lähinnä jalkapohjani nyt kuoriutuvat. Käärme luo nahkansa ja myös minun jalkapohjani. Iho lähtee isoina siivuina, kuten kesän auringossa poltettu selkänahka. Heikompia voisi hirvittää.

 

Kuoriutumista on jatkunut noin viisi päivää ja edelleen näyttää siltä, että osassa jalkapohjaa tilanne on vielä käynnissä. Odotettavissa on vielä kuorittua ihoa ympäri huushollia. Lisäksi jaloissa tuntuu pienimuotoinen kihelmöinti, että prosessi vielä etenee. Kuolleen ihosolukon alta on kuitenkin paljastunut uutta, pehmeämpää jalkapohjaa. Ne siis toimii. Edustan ihmisenä sitä tyyppiä, joka riisuu sukat keväällä ensimmäisten plusasteiden tultua ja pukee jalkaan vasta syksyllä. Toki töissä täytyy sukkia pitää päivittäin, mutta vapaa-ajalla mieluusti tallustelen ilman sukkia. Tämä toki kuivattaa jalkojani huomattavasti, etenkin kantapäitä. Kuitenkaan mitään kauheita kovettumia itselläni ei ole ollut, joten en osaa sanoa, toimiiko kovettumiin. Kuivaan ihoon toimii hienosti, jos vain muistaa hoidon jälkeen rasvata.

 

Muistuttaisin kuitenkin, että ehkei hoitoa kannata tehdä, jos tiedossa on kylpyläreissuja tai rantasandaalikausi kiivaimmillaan. Irtoilevat ihonpalaset ei välttämättä ole kaunis näky. Sukat sopivat kylmeneviin iltoihin, lue ohjeet rauhassa, varaa riittävästi aikaa ja rentoudu. Ehkä kuitenkin testaan uudet sukat ennen talviloman aurinkoa, rauhassa ja tiukasti keskittyen. Jos sinunkin jalkasi kaipaavat tehokasta kuorimista, saa näitä CCS:n kuorintasukkia apteekeista. 

 

Miia

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015