Kerrassaan mahtavaa! Lomailujen jälkeen pääsin vihdoin kuntoilemaan Elixian salilla. Sattumalta törmäsin myös personal traineriini, joka nyt kehottikin tsemppaamaan kunnolla, sillä lihakset kun lähtevät nopeammin kuin ne on saavutettu. Hiukan harmillista, takapakkeja tulee mutta hyvä olo salikäynnistä jäi. Treenin jälkeen join Naturdietin smoothiejuoman ja menin saunaan maksimoidakseni treenin vaikutusta lihaksiini. Ihanaa, että Elixialta löytyy myös sauna, sillä omaa saunaa minulla ei ole. Sauna auttaa lihaksia palautumaan ja palautuminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä lihasmassaa kasvattaessa. Tämän lisäksi söin banaanin ja lähdin keittelemään suppilovahverokeittoa tuoreista suppilovahveroista, jotka löysin läheltä kotiani.

Tästä pääsenkin yhteen lempiaiheistani eli sienestykseen. Viime viikolla olin tosiaan Ruotsissa, tarkemmin Itä-Götanmaalla. En ole muistaakseni paljon muualla Ruotsissa kuin Tukholmassa käynytkään, joten oli mielenkiintoista tutustua naapurimaahamme muutoinkin. Paikka jossa vierailin oli metsän ja peltojen ympäröimä, talon ikkunasta näkyi lampaita. Siispä heti ensimmäisenä suuntasin metsään ja bingo – löysin kantarelleja. Kävin myöhemminkin metsällä ja löysin ehkäpä isoimpia kantarelleja joita olen koskaan löytänyt. Ruotsissa oli siis hyvä kantarellivuosi, niin kuin meillä Suomessakin. Siellä oli kyllä hiukka kesäisempääkin, kissankellot ja muut kesäiset kukat kukkivat vielä peltojen pientareilla.

Meillä täällä Suomessa syksy on väistämättä vauhdissa, kuten huomata saattaa jo upeista ruskan väreistä, joita koiran kanssa metsälenkillä bongasin.

 

- Heidi

Kommentit (0)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015