On sitten podettu vuosisadan flunssa ja pidetty treeneistä taukoa.

Ensin luulin lihasten kipeytyneen siitä, kun painoja nostettiin aika reippaasti, mutta kissanviikset, sainkin flunssan. Se alkoi kipeytyneillä lihaksilla ja mielettömänä väsymyksenä. Seuraavana päivänä jo tiesikin syyn: nenä oli tukossa, kurkku kipeä ja olin totaali voimaton. Inkivääriteetä hunajalla tuli juoduksi enemmän kuin tarpeeksi, myös Carmolis-tipat helpottivat oloa.

Perheeni ei yleensä ”uskalla” sairastaa, eivät kuulemma halua mun noitasoppia juoda. Jos he kuitenkin sattuvat sairastumaan, juovat he kuuliaisesti ja pyytävät vielä tekemään lisää. Se helpottaa oloa kuitenkin huomattavasti. Flunssa ja siitä toipuminen kestikin melkein kaksi viikkoa ja nyt palailen taas salille.

Siinä sairastellessa kun kaikki maistuu puulta, eikä mitään jaksa tehdä, lueskelin netistä erilaisia pannariohjeita ja päädyin omaan sovellukseen.

 

Helppo proteiinipannarin ohje

250g maitorahkaa 
4 kananmunaa
1 tl vaniljaa vaniljamyllystä tai vaniljasokeria 
2,5 rkl Canderel Ruokosokeri & Stevioliglykosidit
1tl vajaa suolaa
5-6dl Maitoa
2,5 dl täysjyvä vehnäjauhoja
2 tl voita (valmiin pannaria päälle, kun voi on sulanut levitä se sudilla )

Sekoita rahka ja kananmunat keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne, sekoittaen tasaiseksi taikinaksi. Älä vaivaa taikinaa. 
Paista 225 asteessa uunin keskiosassa noin 30min tai kunnes on kypsä.

Päälle stevialla makeutettu mansikkasurvos ja vaniljalla ja Canderel-stevialla maustettu rahka.

Nam!

 

-Sirpa

 

Kommentit (2)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015