Melkein jokaisella on oma unelmakuntonsa. Se voi olla sellainen unelmakroppa, jollaiselta haluaisi näyttää tai sitten joku muunlainen tavoite. Yksi haluaa mahtua ihanaan kesämekkoon, jonka on ostanut romanttiselta lomamatkalta, mutta se ei mahdukaan enää päälle. Toinen taas kaipaa lisää lihaksia vartaloonsa tai toivoo oppivansa treenaamaan oikein. Monen arki saattaa tuntua kaaokselta ja itselle ei tunnu jäävän aikaa, joten jo asioiden järkeistäminen voi olla unelmakunnon tavoittelemista.

Olisi kiva tietää millainen on teidän lukijoiden unelmakunto! Kerro sinun unelmakunnostasi meille tämän postauksen kommenttiboksissa. Arvomme kaikkien vastanneiden ja sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken neljä tuotepakettia, joissa on tuotteita neljältä ihanalta yhteistyökumppaniltamme: Naturdietiltä, Canderelilta, CCS:ltä ja Intersportilta.

 

Voit myös osallistua arvontaan jättämällä yhteystiedot tämän linkin takana.

 

Meidän Unelmakuntoilijoiden matkassa yhteistyökumppaneiden tuotteet ovat olleet hieno lisä. Naturdietin ateriankorvikkeet ovat pelastaneet ne päivät, kun lounas on jäänyt väliin tai treenin jälkeen kaipaa vatsantäytettä. CCS:n apteekista saatavat jalkojenhoitotuotteet ovat hellineet väsyneitä jalkoja ja kosteusvoiteet sopineet hyvin kuivalle iholleni. Canderelin sokerinkorvikkeiden avulla olen edelleen voinut herkutella, mutta kevyemmin. Ja Intersportin lahjoittamissa treenivaatteissa on tullut hikoiltua niin monta kertaa, etten enää pysy laskuissa mukana!

 

Mutta siis takaisin arvontaan: Kerro meille, millainen on oma unelmakuntosi ja olet mukana mahtavien palkintojen arvonnassa! Muistathan jättää oman sähköpostiosoitteesi, voitosta nimittäin ilmoitetaan sähköpostitse.

 

Arvonnan säännöt löydät täältä.
Arvonnan palkintopakettien sisältö vaihtelee.

 

Arvontaan osallistuminen on päättynyt. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea kaikille voittajille!

Kommentit (114)

K

Unelmakuntoni on tasapuolisen vahva keho, joka näyttää treenatulta ja jonka ansiosta arjessa jaksaa hyvin.

Mama_S

Jos nyt alkuun edes saisi hyvän peruskunnon, että jaksaisi kuntoliikuntaakin. Olen niin harmistuttavan rapistuneessa kunnossa! Siitä sitten voisi jatkaa kiinteyttävään suuntaan.

Vierailija

Jos voittaa jotain mitä en ole ikinä voittoon kotiin tulla maksaako tämän vai ilmaisen ja

Vierailija

Unelmakuntoni olisi suht' timmi kroppa, lihaserottuvuutta etenkin pakara-jalat-linjalla. Hyvä ryhti, siisti iho ja elämänmyönteinen asenne!

Denellas

Solakka vartalo, energinen olo ja liikunnasta liikkumisen ja tekemisen olo ilman "kremppoja". Sellainen olo, että oikein odottaa milloin pääsee treenaamaan, siis kehon ja mielen hyvinvointi.

Haaveitajaunelmia

Kiinteä vartaloa, josta lihakset ja urheileminen näkyy. Silti jäljellä saisi olla naisellisia muotoja. Haluan näyttää, ja olla, terveeltä ja hyvinvoivalta. Se on unelmani!!

Matsukki

Unelmakunnossa haluan juosta maastomaratonin, vyötärö löytyy ja jalat kestää rankan reitin. Salilta hyvä keskikropan hallinta ja istumatyöläisen hartiat jumista. Hyvä ryhti, itsevarmuus ja elämäniloinen asenne ovat unelmakunnon tavoitteena.

Isomamma

Unelmakunto olisi saada sekä pään sisäinen että fyysinen aktiivisuus vastaamaan toisiaan ja sitä kautta saada myös oma tytär (10-v) vedettyä mukaan kaikkeen hauskaan mikä eri liikuntamuotoihin ja omaan hyvinvointiin liittyy.  Oma hyvinvointi olisi kiva levittää koko perheeseen ja kavereihin. 

Minttuli

Oma unelmakuntoni olisi saada lisää lihaksia ja kroppa, joka jaksaa ja voi paremmin. Olen melko laiha, mutta minulla ei todellisuudessa ole yhtään lihaksia eikä voimaa kropassa ja joskus turhauttaa, kun muut aina puhuvat painostani ja että miksi ihmeessä liikkuisin kun näytän tältä, mutta kun eihän se niin mene. Olisin iloinen jos saisin hankittua vähänkään lihaksia ja muutenkin pääsisin parempaan kuntoon. Se olisi minulle unelma.

sissu

timmi keskivartalo ja pyöreät pakarat. energinen ja hyvä olo, ilman ainaisia puristavia vatsamakkaroita.

kaarin

unelma kunto olis kun ei koskis mihinkään ja pystys tekemään vaikka tunnin lenkin ettei seuraavana yönä tarttes valvoa kivuissa.ennen oli näin nyt on nyt .

Jenna M

Unelmakuntoni on hyvä kehonhallinta ja tasapaino, sekä riittävä lihasvoima jotta jaksaa kuntoilla ja ahertaa arjessa.

miina

Omalla kohdallani hyvä kunto on niin kaukana terveyssyistä, että tavoitteeni on lykäisesti: että jaksaisi elää.

Vierailija

Ei mikään hyvä kunto.Pari kertaa viikossa kuntosalia,siinäpä se.Jos sais itsensä vielä lenkille,niin kunto siitä kohentus.

Vierailija

Nainen 52 v. Unelmakuntoni oli hyvä peruskunto: että reisilihaksissa on niin paljon voimaa että pystyy nousemaan portaita ylös ilman että vetää kaiteesta vauhtia. Että pääsee nojatuoleista ja sohvilta ylös ilman veivaamista ja vauhdin ottoa. Että voi nousta sängystä suoriltä vastalihaksilla vartalon voimalla eikä kierähtämällä. Onhan näitä. Että ryhti palautuisi edes sinnepäin kuin 25 -v. Varmaan selkälihaksista siinä kyse, ja ehkä terveistä niska-hartia-lihaksista... Että näin...

Mertsi

Kun joku osaisi kertoa mistä erilaiset vaivani johtuvat, syitä ei tunnu löytyvän. Keuhkot ei kestä mukana ja suolisto oireilee. Peruskuntoa on mutta kehitystä ei tapahdu ja paino ei tipu...

Peppi

Asetin itselleni haasteen kaksi vuotta sittennyt -18kg ja pystyn 7 minuutin kävelyn sijaan käymään kuntosalilla 1-2 kertaa/viikko 3x 15 sarjat laitteella , pyöräilen ja sauvakävelen. Unelmavartaloni on sopusuhtainen ja jaksava keho ♥

Mari-mamma

Kahden raskauden raskauskilot pois, siitä vielä reilu 15kg pois ja vähän lihaksia lisää. Sitten ois tää mamma tyytyväinen :)

Vierailija

Kiinteämpi vartalo ja sopivasti lihaksia. Myös kunnon kasvaminen ja virkeä mieli on tärkeää :)

PikkuHiljaa

Että jaksaa juosta edes 3km, ja loput/ puolet voi mennä reippaalla kävelyllä... Ja jos pömpön sai pois, painoa laskemaan n. 5-8kg.

Päivi S

Kunhan pääsisi edes kävelemään, omin jaloin, ilman keppejä.. Ihan sama vaikka edes sen 100m pääsis... Ja tuohon kun lisäksi saisin - 5kg niin pyörtyisin onnesta

Vierailija

Neljän lapsen raskauden ja synnytyksen jälkeen kroppa ja kunto on päässyt todella huonoksi. Ei vain ole ollut aikaa huolehtia itsestä ennenkuin nyt, kun kuopuksenkin imetys on ohitse ja neiti on pian kaksi. Olisi mahtavaa jaksaa hölkätä viiden kilometrin lenkki. Ehkä jonain päivänä.😊

Vierailija

Unelmakunto olisi saada itsensä edes joskus liikkeelle, edes vähän. Kun ylipainoa on kertynyt useampi kymmenen kiloa, ei motivaatiota meinaa löytyä "mahdottoman" tehtävän edessä. Haaveissa ei ole mitään bikini-kropaa, vaan sellainen terveempi, jonkin verran pienempi ja ehdottomasti terveellisempi vartalonmalli ja elämä.

Ulla

Levännyt, kivuton, normaalipainoinen ja iloinen ihminen. Tärkeintä olisi, että olisi tyytyväinen omaan kehoonsa ja oloonsa.

Lyyli

Painoa alas 15 kg. Lopetin tupakanpolton 3 vuotta sitten ja aloitin liikunnan. 15 kg tippui itsestään, nyt olisi aika aloittaa hommat 👍

Anki

Minun unelma olisi sellainen,että olisin tyytyväinen itseeni ja tuntisin oloni naiselliseksi. Aika lähellä jo ollaan. Vaikka ylipainoa on,en halua olla laiha. Sellainen,että on tehnyt sinun kaupat itsensä kanssa.😊

Vierailija

Että pääsisin normaalipainoon ja pääsisin lopullisesti eroon verenpainelääkkeestä.Olin vuosi sitten 155kg painava,nyt vähän alle 100kg.Mutta matka on vielä pitkä😊

Annuli

Mulla on timmi kroppa ja kohtalainen yleiskunto, mutta haluisin lisää voimaa sekä sisäisesti paremman olon. Sokerikoukustakin olisi kiva päästä

Marsipan

Muutama kilo kevyempi ja kiinteämpi kroppa olisi tavoitteena/unelmana. Peruskunto jo hyvä mutta toiveena on kohentaa sitä vielä niin jaksan arjessa paremmin ja energiaa riittää myös vapaa-ajalle.    

Rahka

Olen jo hyvää vauhtia matkalla siihen. Ei ole ollut ihan helppo urakka ruveta laittamaan kroppaa kuntoon suurinpiirtein 0 - tason fyysisestä kunnosta ja reilusta ylipainosta, kun ikääkin on jo ihan aikuisen naisen verran.  Nyt on takana 6. vuosi salitreeniä, kävelylenkkejä ja ruokailutottumusten muuttamista. Ensi vuonna tulee 50 täyteen ja kunto on parempi kuin koskaan, mutta edelleenkin on tekemistä ja nälkä kasvaa syödessä. Vielä pitäisi pikkasen pienemmäksi saada rasvaprosenttia ja pikkasen enemmän erottuvuutta lihaksiin, niin avot :).

Vierailija

unelmakunto on sellainen, että jaksaa pyörittää arkea vaikka tulisi vähän enemmänkin tehtävää eteen. ja silti jaksaisi aina silloin tällöin vielä juhlistaa elämää ilman, että kaikki tämä vie voimat. 

Teippi

Timmi kroppa ja pystyisi juoksemaan vaikka 5 kilometriä yhtämittaa. Kuntoilen ja dieettaan kyllä ja olen parantanut kroppaa ja kuntoa paljon tämän vuoden aikana, mutta on vaikea löytää se voima mennä mukavuusrajan ohi ja saada se fiilis että on tosi tyytyväinen itseensä, eikä olla tässä tunteessa ettei pysty parempaan...

Motivaatioton

Viimeisen vuoden aikana kunto laskenut kuin lehmän häntä. Tavoitteeni on pystyä taas juoksemaan 5 km pysähtymättä.

Vierailija

Että jaksaisin juosta ensin 5km lenkin sitten 10 km lenkin, olisin ylpeä vartalostani enkä hengästyisi rappusissa kun tulen kotiin neljänteen kerrokseen...

Riina

Unelmakunnossa olisin energinen, jaksaisin arjessa ja mikäs siinä jos jaksaisin juostakin vaikka 10km. 

Millanen

Olen sairastanut paljon, joten minulle unelmakunto olisi sitä että jaksaisi liikkua enemmän ja ennenkaikkea olisi terve.

Typsykkä

Olen saanut tämän kesän ja syksyn aikana pudotettua 16 kiloa, ja aloittanut kävelylenkeillä käymisen pitkän tauon jälkeen. Unelmakunnossani jaksaisin juosta tuon matkan jonka päivittäin nyt kävelen, eli noin 7,5 km.

Haluaisin ensi kesänä pukeutua ensi kertaa sortseihin ilman häpeää. Haluaisin myös olla terve itseni kannalta mutta myös läheisten. Tehdä asioita mitä en ylipainoisena voi. Ja ylipäätänsä voida hyvin omassa kehossa!

Irmeli

Hyvä kunto,jaksaa,jaksaa. Ei liian treenatu,kaunis=tyytyväinen itseensä.
Raikkaan näköinen ihminen j terve

Sini Gustafsson

Unelmakunto olisi jaksaa fyysisesti kuin henkisestikin leikkiä kunnolla lapsien, riehua välillä ja pelata palloa! :)

Hausku

Unelmakuntoisena olisin kymmenen kiloa kevyempi, voimaa ja lihaksia kropassani ja lisää positiivista energiaa arjessa!

Sandeh
Liittynyt12.11.2015

Energisempi olotila ja liikunta osaksi elämää sekä löytää sen ilot. Siinä sivussa bonuksena ulkonäköni kohenisi positiivisempaan suuntaan! Mitään järisyttävää muutosta en kaipaa.

Vierailija

Litteä vatsa ja kiinteä kroppa, kauniisti erottuvat lihakset. Hyvä kunto tietysti, ettei puuskuta.

Anna

Unelmakunto on se, että kroppa jaksaa kaiken, mitä mieli haluaa. Tykkään kokeilla eri lajeja ja nyt on menossa ilma-akrobatia! Se vaatii vielä lisää habaa, mutta ainakaan ei puutu intoa treenaamiseen.. :D

SSP

Pienet, kauniit erottuvat lihakset koko kropassa. Energinen olo ja terveen näköinen hyvä, terveellinen ruokavalio mukaan luettuna.

Uimaritäti

Dermatomyosiitti ja kipuoireyhtymä - diagnooseilla, lihaskunnon ylläpitäminen, tai jopa parantaminen on tavoite. Uin 2-3 km viikossa, kävelen ja pyöräilen. Unelmakuntoni on sovitettava jokaiselle päivälle, voinnin mukaan, mutta aina liikutaan kun mahdollista.

Vierailija

Keski- ja alavartalo timmimpään kuntoon, viitisen kiloa painosta pois ja peruskunto paremmaksi.

Kuntoon

Pienempi vatsa, kapeammat ja ''siloisemmat'' reidet ja myös parempi kunto näiden tavoittelun ohessa. Prosessi jo aloitettu, mutta lisäjeesistä tämän palkinnon muodossa ei varmasti olisi muuta kuin hyötyä!

Tatte

Unelmakuntoni olisi tasapainoinen, kaikinpuolin. Sellainen että lihasvoimaa ja kestävyyttä löytyy, ja ulkonäkö olisi sporttisen naisellinen, sellainen joka kertoo että pitää itsestään huolta. Myös henkisen puolen pitäisi olla kunnossa tukea fyysistä ja päinvastoin. On helppo skarpata yhdellä osa-alueella ja toinen jää huomiotta, mutta unelmakunnossani kaikki pelittäisi yhteen ja jokainen tekemäni päätös tai liike huomioisi myös muun hyvinvoinnin.

Mr

Unelmakuntoni olisi jonkin verran lihaksia sekä huomattavasti enemmän notkeutta kuin tällä hetkellä. Haluaisin olla vahvempi kuin mitä olen nyt.

Ukko

Tällä hetkellä ylipäätään jonkinmoi en kunto! On tullut vietettyä sohvaperunan elämää ja kunto on heikko. Pumppuun sattuu, hengästyttää, joka paikkaa kolottaa jne. Pitäisi saada itsensä liikkumaan ja paino alas.  TArttis varmaan hakea apua jostain....

Jokkins

Unelmakunnossani vallitsisi balanssi niin fysiikan kuin psyykenkin osalta. Silloin jaksaisi vastata arjen runsaisiin haasteisiin ja stressipiikkeihin niin, että palautumiseen ei kuluisi kohtuutonta aikaa ja terveyshuolet eivät vaivaisi.

Vierailija

Unelmakuntoni olisi sama mikä minulla oli kolmekymppisenä. Nyt 25 vuotta myöhemmin voin vain unelmoida siitä. :)

Lorelei

Unelmakuntoni antaisi minun liikkua ilman kipuja ja tuskaa. Perussairaus vaivaa ja vaikeuttaa kunnon ylläpitoa. Kun saisi ensin painoa hieman alas, voisi liikkuminenkin sujua vähemmällä kivulla ja kunnon kehittäminen alkaa vähitellen. Ihan peruskuntoa tavoitellaan, että elämästä tuisi siedettävämpää - ei sixpackiä, ei timmiä peppua. Vain helpotusta elämään...

Ikää on

Unelmakunto tässä yöi 50-vuoden iässä on sellainen, ettei tunne itseään vanhaksi: jaksaa porhaltaa päivän reippaasti aamusta iltaan ilman sen suurempia puhinoita ja ahdistuksia. Toki tiukkaa lihasta pitää olla, sillä tästä eteenpäin lihakset ovat katoava luonnonvara. Niiden eteen täytyy tehdä tuhdisti töitä!

ikänainen

Unelmakunto tässä yli 50-vuoden iässä on sellainen, ettei tunne itseään vanhaksi: jaksaa porhaltaa päivän reippaasti aamusta iltaan ilman sen suurempia puhinoita ja ahdistuksia. Toki tiukkaa lihasta pitää olla, sillä tästä eteenpäin lihakset ovat katoava luonnonvara. Niiden eteen täytyy tehdä tuhdisti töitä!

Niinukka Nirpunen

Tapaturmassa vammautumisen jälkeen piti aloittaa nollasta. Nyt jo suunta oikea, mutta matkaa on. Olla sutjakka, sopivasti lihaksia, ihana naisellinen nainen. ❤

Vierailija

unelmakuntoni olisi saada vahvempi selkä ja sitä myötä parempi ryhti, tarvitsen näitä fyysisesti raskaassa työssä.

Vierailija

Unelmakunnossa olisin sen verran vahva, nopea ja ketterä, että voisin sparrata hiukan itseäni isompien kanssa joutumatta täysin jyrätyksi. Niska ja selkä olisivat hyvässä kunnossa eivätkä jumittaisi ja kipuilisi.

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015