Aktiivisuusranneke-enkkani on nyt 172 % mikä tarkoittaa sitä, että päivän tavoite on saavutettu ja päästy vielä reilusti yli. Olen asettanut rannekkeen kolmostasolle eli reilusti kuntoilevan tasolle. PT:n lihaskuntotesteissä olin parantanut kesästä - vatsalihakset olivat valmiiksi hyvällä tasolla, joten niitä en saanut monta lisää tehtyä. Paino on pudonnut seitsemän kiloa :) ja vaatekoko pienentynyt kiinteytymisen myötä.

 

 

Sain pt:ltä nyt uudet lihasliikkeet ja kolmannen liikuntalukkarin. Jatkuvien intervallitreenien lisäksi siinä on tuttuja TRX-treenailuja, jumppapalloilua ja kahvakuulailua. Trendikästä puulaatikolle nousua on lisätty uuteen ohjelmaan. Testasin myös SATS ELIXIA Yoga For Athletes -joogatunnin  http://www.sats.fi/kuntoilu/ryhmaliikunta/Yoga-for-Athletes/Yoga-for-Athletes/  Kampin liikuntakeskuksessa. Tämä suosittu uutuus oli lankuttelujoogaa. Tykkäsin tunnista. 

 

Säbäkausikin on hyvässä vauhdissa - kolmas divariturnaus on jo viikonloppuna. Kaikissa säbätreeneissä en ole ehtinyt käymään, kun tätä syksyä on siivittänyt muuttokiireet – muutan asunnon peruskorjauksen alta pois. Harkkapelejä on ollut myös usein ja nyt suunnitellaan jo joukkueen pikkujouluja. 

 

Joulukuun alussa itsenäisyyspäiväviikonloppuna teen kisamatkan salibandyn MM-kisoihin Tampereelle. Hyvä ystäväni Heidi Williams pelaa Jenkkien MM-joukkueessa. Heidi on entinen työkaverini, joka muutti jokunen vuosi sitten miehensä mukana Atlantaan. Houkuttelin Heidin firmasäbästä Prahan turnauskentille ja Heidi osoittautuikin hyväksi pelaajaksi. Meitä lähtee isompi porukka kannustamaan Heidiä ja tiimiä Tampereelle. Heidin mies Matt on myös osa jenkkien kisa-organisaatiota. Olemme kolunneet Heidin kanssa säbäturnauksia Prahan lisäksi Malagassa, Bernissä ja Amsterdamissa. Olemme kokeneita tulvamatkaajia, kun Prahassa evakuoitiin tulvan takia jopa metrolinjat pois käytöstä ja Sveitsissä vesi kohosi myös hälyttävästi. Vierailin myös Skiexpojen yhteydessä järjestetyillä Lätkä- ja Säbä-Expoilla, jossa mainostettiin myös Tampereen kisoja. Olemme varanneet huoneita samasta hotellista, jossa kisajoukkue majoittuu ja juhlistamme lauantaita ennen itsenäisyypäivää dinnerillä. Varmasti kiva reissu on tiedossa!

 

 

Ihanaa muuten, kun kelit ovat olleet vielä hyvät. Kaverin kanssa ollaan lenkkeilty lähimaastossa. Nyt pitää vain ottaa valaisuvälineitä mukaan ja huolehtia, että heijastimia on riittävästi, sillä alkaa olla pimeää. Kellonvaihdoksen yhteydessä piti myös aktiivisuusrannekkeen kello päivittää iPadin kautta. Lenkkipolulla olemme tehneet myös muutamia lihaskuntoliikkeitä. Juoksen mieluiten hiekkateitä, kun penikat rasittuvat silloin vähemmän kuin asfaltilla.

Mukavaa marraskuuta,

Maarit

 

Kommentit (4)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015