Mitä vanhemmaksi päivät minua kuljettavat, tulen jokaisena päivänä varmemmaksi siitä, että sisäinen hyvä olo heijastaa elämässäni kaikille osa-alueille. 

Tekeekö meikki minusta kauniin?

Olenko paremman näköinen, kun urheilen?

Kiiltävätkö hiukseni enemmän, kun syön ravinnerikasta ruokaa?

Kyllä, kyllä ja kyllä.

Suomalainen vaatimattomuus saa mut välillä raivon partaalle. Missä on korkokengät, kauniit mekot, klassiset korkosaappaat ja hehkuvan naisellinen meikki?

Tänään kaupassa vahingossa erehdyin vilkaisemaan peiliin ja naurahdin sisäisesti omaa kauppalookkiani. Kauhtunut vähän liian iso vettäpitävä tuulitakki, likaiset ulkohousut ja vähän jo aikaa nähneet pinkkiharmaat lenkkarit. Tukka takulla ja purkautunut pipo päässä. Epätoivon vallassa vilkuililn samalla muita ihmisiä ja tajusin, että jokainen heistä näytti aivan samalta. MIKSI :D

Juhliin lähtiessä miettii, onko sittenkin liian kirkas huulipuna huulilla, ettei vain liiaksi kukaan huomaa. Peittääkö tämä villatakki varmasti kaikki naiselliset puoleni tarpeeksi hyvin? No ei nyt sentään viitsi korkokenkiä tänä iltana jalkaan laittaa. Niimpä. Kuulostaako tutulta? 

 

Älkää kävelkö peilien ohi. Pysähtykää.

Hymyilkää pitkään, itsellenne.

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Netti-Kosmetologi 

Minulta tullaan monesti kysymään erilaisia vinkkejä hyvinvointiin, liikuntaan ja kauneuteen liittyen. Huomaan ohjaavani monia näillä osa-alueilla hyvin usein ja ongelmat ja kysymykset liittyvät hyvin usein vieläpä samankaltaisiin asioihin.

Haluan, että kaikilla on hyvä ja kaunis olo ja jos vain pystyn siihen vähänkin neuvoineni vaikuttamaan, ihan mahtavaa!