Eilen iski siivousvimma. 

Jännä miten se aina iskee juuri silloin, kun pitäisi laskea tilostotiedettä tai muuta sellaista ;) 
Järjestelin kirjoituspöytäni laatikoita ja mapitin vanhoja papereita. 
Laatikosta löytyi kansio, joka pitää sisällään muistoja yhdestä elämäni parhaimmasta viikonlopusta ikinä, nimittäin polttarikansio. 

Huh huh… Oli se kyllä melkoinen reissu! Niin paljon naurua, onnea ja kiitollisuutta. 

Kaasoni ja ystäväni olivat todella panostaneet ja nähneet vaivaa. Päivä oli juuri minun näköiseni ja sainpa kokea myös jotain mitä en todellakaan osannut odottaa ja mistä minulla (eikä ilmeisesti kenelläkään meistä) ollut minkäänlaista kokemusta. 

Polttarini alkoivat perjantaina kun minut tultiin hakemaan kotoani. Olin saanut jo viikkoja aikaisemmin kirjeitä, missä neuvottiin pakkaamaan tietyt tavarat valmiiksi. En sitä  ollut noudattanut, koska uskoin tietäväni the päivän, mutta vikaanhan se sitten meni. 
Pikapakkailuiden jälkeen pääsimme matkaan.

Perjantaina hovikuskina toimi VR, jonka matkassa saavuimme Helsinkiin. Kaasoni olivat varanneet aivan Helsingin keskustasta Airbnb- huoneen, missä minua odotti mieletön iltapala, morsiussauna ja rentoutuminen. 

 


 

 

Lauantaiaamu valkeni kutkuttavissa tunnelmissa, ja noin kello kymmenen alkoi ystäviäni tipahtelemaan asuntoon. Miten kiitollinen olenkaan siitä miten suuren vaivan niin moni oli nähnyt saapuessaan paikalle. 

Päivä aloitettiin skumpalla ja ensimmäisellä elämänohjeella, jonka itse Jutta Gustafsberg minulle lähetti videotervehdyksen muodossa <3  Olen seurannut Jutan taivalta pitkään ja todella ihailen hänen elämänfilosofiaa. 
 

 

Päivä piti sisällään kaiken naurun ja kälätyksen ohella twerkkausta (miten vaikeaa se oikeasti onkaan!), valokuvausta, brunssia, piknikkiä ja…Polttarileffan! 
Voi luoja! En tiedä koska olen nauranut niin paljon, kun tuolloin kun tätä leffaa kuvasimme. 
Ohjaaja oli huikea ja sai koko porukan kyllä heittäytymään mukaan (toki pari skumppalasia taisi myös avittaa heittäytymisessä).


 

Leffa saatiin purkkiin ja matka jatkui takaisin Airbnb-asunnolle. 
Siellä sitten porukalla möllötettiin ja rupateltiin ja nautittiin olostamme. Ilta jatkui vielä myöhään Helsingin valojen alla. 

En olisi voinut kyllä parempaa toivoa enkä saada! Vaikka tästä on aikaa jo vuosi, niin vieläkin olen ihan fiiliksissä tuosta viikonlopusta ja siitä kaikesta mitä sain kokea niin tärkeiden ihmisten kanssa <3 Kiitos vielä! 

Alla vielä hetkeni musavideo starana ;) 

Polttarileffa.fi
Music: Meghan Trainor- Dear Future Husband
 

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittelee kolmekymppinen tamperelaistunut eteläpohjalainen.
Entinen sairaanhoitaja, nykyinen kauppatieteilijä.
Aviovaimo ja kahden koiralapsen huoltaja.

Blogissa avaan ajatuksiani alanvaihdostani aina mielen hyvinvointiin.
Sydäntäni lähellä ovat kaikenlaiset self-help-kirjat, säästäminen/sijoittaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tervetuloa seurailemaan sarkastisella huumorilla höystettyä blogiani :) 

Yhteydenotot:
blogikatriina@gmail.com

 

Bloglovin`

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2016
Lokakuu