Blogitauko tuli vaikkei pitänyt. On ollut kiire... Ehkä vähän myös laiska olo. Ei, kiire! 
Ei sitä kaikkea voi keritä! Reissaaminen Vaasaan (olen siis siellä koulussa), opiskelu ja työt ovat painaneet pienen ihmisen stressipussiin. Olen myös sen sortin ihmislapsi, että tuppaan haalimaan itselleni jos jonkinmoisia projekteja. Mitä isompia sen parempi ja läähätän sitä sitten läkähtymiseen saakka. Väsyhän siinä tulee! Ja kun on väsynyt, tuntuu että mieli on maassa ja jatkuva negatiivinen kierre käynnissä. Ei kiva. 

Onneksi meillä alkoi pieni syysloma ja breikki arjesta. Lähdimme puoliskoni kanssa eilen mökkeilemään ja hyggeilemään. Nyt pitää puhaltaa. 

Olen ostanut abouttiarallaa kaksi vuotta sitten Hidasta elämää – sivustolta niin sanotut voimaannuttavat kortit. Kortteja on pakassa 52 kappaletta ja jokaisessa on vähän syvällisempi kysymys elämästä. Ajattelinkin että mökkeilyn ja hyggeilyn lomassa, voisin nostaa pakasta vaikkapa kolme korttia ja kirjoittaa kortin aiheista tänne. Vähän semmoista mielenterapiaa ☺ 
Palataan siis asiaan. Nyt lähden methään halailemaan puita ja etsimään zen-tilaa <3 

 


Kuva: www.hidastaelamaa.fi 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittelee kolmekymppinen tamperelaistunut eteläpohjalainen.
Entinen sairaanhoitaja, nykyinen kauppatieteilijä.
Aviovaimo ja kahden koiralapsen huoltaja.

Blogissa avaan ajatuksiani alanvaihdostani aina mielen hyvinvointiin.
Sydäntäni lähellä ovat kaikenlaiset self-help-kirjat, säästäminen/sijoittaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tervetuloa seurailemaan sarkastisella huumorilla höystettyä blogiani :) 

Yhteydenotot:
blogikatriina@gmail.com

 

Bloglovin`

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2016
Lokakuu