Astelimme mieheni kanssa avioliiton herkkään satamaan viime syyskuussa. Häiden järjestämiseen liittyy jos jonkinmoista äheltämistä ja säheltämistä. Kaiken muun tekemisen ohessa, usealla morsmaikulla on menossa jonkin asteinen kuntokuuri. Itsekkin tempaisin ennen hääpäivää kunnon tappotreenijakson. 

Vaikka tuolloin vannotin itselleni, että jatkan treenejä häiden jälkeen, kaskummaa otti hyggeilly minusta vallan ;) Hyggeilinkin oikein olan takaa koko syystalven ja joulun. Jonkinlaisen ryhtiliikkeen otin tammikuussa kunnes kyllästyin ja vaivuin takaisin hyggeilymoodiin. Lopullinen stoppi tuli, kun vanhat vaatteet rupesi kinnaamaan ja olo oli tukala. Päätinkin investoida itseeni ja palkkasin ihka oman personal trainerin. Minulla on ollut noin kaksi vuotta sitten PT-paketti, jonka avulla saavutin ok-kunnon ja sain salikipinän syttymään. Pian tämän jälkeen kuitenkin tuli työ-/uranvaihdokset, joka vei kaikki energiani ja salitreenit jäi vähemmälle. 

Anyway, olen seurannut sosiaalisessamediassa pitkään huikeaa Pauliina Oliviaa. Pystyn tavattoman hyvin samaistumaan Patun ajatusmaailmaan ja tuntuu että puhumme samaa kieltä. Otinkin Pauliinaan yhteyttä ja sovimme tapaamisen.

Tavoitteena on tiputtaa ne kuuluisat 5kg, kiinteityä ja eipä ne kauniin pyöreät olkapäätkään haittaa. Tärkeintä kuitenkin on että saan samanlaisen salidraivin päälle mitä minulla oli ja energiatasoni nousuun. Haluan myös kehittää omaa itsetuntoani, joka tuntuu olevan surullisen suuressa yhteydessä painooni.

Pauliina laati minulle uuden saliohjelman ja ruokavalion. Tapaamme Patun kanssa kerran viikossa joko treenin tai mentaalivalmennuksen muodossa. Projekti kestää ens alkuun 2kk ja katsotaan sitten, miten jatkamme etiäpäin. Olen kyllä ihan super innoissani tästä. 

Onko siellä muita, jotka on aloittanut treenailut taas talven jäljiltä? 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tamperelaistunut Etelä-Pohjalainen joka kokeilee rajojaan, kompuroi, hyppää, nauraa, rakastaa ja välillä pysähtyy miettimään syntyjä syviä. Sydäntä lähellä ovat kaikenlaiset self-help kirjat, valokuvaus, koirat, kosmetiikka ja juoksu (yritän myös hurahtaa kuntosaleiluun ;) ). Tervetuloa seurailemaan sarkastisella huumorilla höystettyä blogiani :)