Astelimme mieheni kanssa avioliiton herkkään satamaan viime syyskuussa. Häiden järjestämiseen liittyy jos jonkinmoista äheltämistä ja säheltämistä. Kaiken muun tekemisen ohessa, usealla morsmaikulla on menossa jonkin asteinen kuntokuuri. Itsekkin tempaisin ennen hääpäivää kunnon tappotreenijakson. 

Vaikka tuolloin vannotin itselleni, että jatkan treenejä häiden jälkeen, kaskummaa otti hyggeilly minusta vallan ;) Hyggeilinkin oikein olan takaa koko syystalven ja joulun. Jonkinlaisen ryhtiliikkeen otin tammikuussa kunnes kyllästyin ja vaivuin takaisin hyggeilymoodiin. Lopullinen stoppi tuli, kun vanhat vaatteet rupesi kinnaamaan ja olo oli tukala. Päätinkin investoida itseeni ja palkkasin ihka oman personal trainerin. Minulla on ollut noin kaksi vuotta sitten PT-paketti, jonka avulla saavutin ok-kunnon ja sain salikipinän syttymään. Pian tämän jälkeen kuitenkin tuli työ-/uranvaihdokset, joka vei kaikki energiani ja salitreenit jäi vähemmälle. 

 

Tavoitteena on tiputtaa ne kuuluisat 5kg, kiinteityä ja eipä ne kauniin pyöreät olkapäätkään haittaa. Tärkeintä kuitenkin on että saan samanlaisen salidraivin päälle mitä minulla oli ja energiatasoni nousuun. Haluan myös kehittää omaa itsetuntoani, joka tuntuu olevan surullisen suuressa yhteydessä painooni.

PT laati minulle uuden saliohjelman ja ruokavalion. Tapaamme hänen kanssa kerran viikossa joko treenin tai mentaalivalmennuksen muodossa. Projekti kestää ens alkuun 2kk ja katsotaan sitten, miten jatkamme etiäpäin. Olen kyllä ihan super innoissani tästä. 

Onko siellä muita, jotka on aloittanut treenailut taas talven jäljiltä? 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittelee kolmekymppinen tamperelaistunut eteläpohjalainen.
Entinen sairaanhoitaja, nykyinen kauppatieteilijä.
Aviovaimo ja kahden koiralapsen huoltaja.

Blogissa avaan ajatuksiani alanvaihdostani aina mielen hyvinvointiin.
Sydäntäni lähellä ovat kaikenlaiset self-help-kirjat, säästäminen/sijoittaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tervetuloa seurailemaan sarkastisella huumorilla höystettyä blogiani :) 

Yhteydenotot:
blogikatriina@gmail.com

 

Bloglovin`

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2016
Lokakuu