Mitä väliä mitä muut ajattelevat, älä välitä. 
Tuotahan lausetta meille on toitotettu lapsesta saakka. Mutta miksi tuo sama mörkö nostaa tasasin väliajoin päätään. Miksi sillä on väliä mitä muut ajattelevat, miksi pelkäämme sitä? 

 

Jossain määrinhän se on ihan terveellistä pohtia tekemisiään sen kautta mitä muut ajattelevat. Tarkoitan tällä sitä, ettei ehkä vallan pidä lähteä keskarit pystyssä keulimaan ja käyttäytymään loukkaavasti muita kohtaa. Kuitenkin siinä kohtaan, kun ajatus siitä, mitä se entisen koulukaverin siskokin nyt ajattelee, estää sinua toteuttamasta itseäsi ja sitä, minkä koet tärkeäksi, mennään vikaan. 

 

Itse välillä saan pääni sellaisellekin rullalle miettiessäni, kuinka kertakaikkisen nolo olen ja mitä sitä kaikki nyt ajattelee, kun teen sitä, tätä ja tota! Tätäkin tässä kirjoitan vaikken ole edes puoliammattilainen ja kirjoitusvirheitäkin tulee.
Onneksi ikä on tehnyt tehtävänsä tämän suhteen, enkä moisia rullia enää niin tiuhaan harjoita. 

Tosia asiahan on, että kaikki aloittavat jostain. Kenenkään matka harvemmin on nousujohteinen lineaarinen suora. Kompastumisia, kaatumisia ja kömmähdyksiä sattuu, ihan kaikille.  

 

Se mitä haluan sanoa on, yritä rohkeasti!
Todellisuudessa kukin taitaa olla niin kiireinen sen oman tonttinsa hoitamisessa, ettei kerkeä energiaa muiden kömmähdyksille uhrata. 
Entä jos kuitenkin käy niin, että se pahin tapahtuu ja joku jotain ikävää sanoo ponnisteluistasi ja painaa sinua alaspäin. Suosittelen että mieti, onko tämä ihminen yrittänyt yhtä kovasti kuin sinä? Niinpä.
Kovimmat arvostelijathan ovat niitä, jotka pysyvät tiukasti siellä omalla tontillaan ja varovat, oman onnellisuutensa kustannuksella, kaikkea sitä, mikä voi johtaa epäonnistumiseen. Kuinka paljon energiaa sitä siis kannattaa käyttää näiden ihmisten kommenttien pohtimiseen. 

 

Mukavaa keskiviikkoa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittelee kolmekymppinen tamperelaistunut eteläpohjalainen.
Entinen sairaanhoitaja, nykyinen kauppatieteilijä.
Aviovaimo ja yhden koiralapsen huoltaja.

Blogissa avaan ajatuksiani aina alanvaihdostani mielen hyvinvointiin.
Sydäntäni lähellä ovat kaikenlaiset self-help-kirjat, säästäminen/sijoittaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Tervetuloa seurailemaan sarkastisella huumorilla höystettyä blogiani :) 

Instagram
Bloglovin`

Yhteydenotot:
blogikatriina@gmail.com

 

 

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2016
Lokakuu