Morjens 

Alanvaihtoni on saanutkin vähän enemmän näkyvyyttä, mitä uskoinkaan tehdessäni tätä postausta.
Tämän kun olisi arvannut, niin olisin voinut vaikka oikolukea tekstini ;) 

Marjut Laukian erinomaisesti toteutettu kirjoitus alanvaihdostani julkaistiin ensin MeNaiset- sivuilla ja myöhemmin vielä  Iltasanomissa.
Hui, sanon minä!   

Hei mutta valtaisasti kiitoksia niistä ihanista, kannustavista kommenteista, mitä olen saanut.
Erityiskiitos vielä niistä kommenteista, missä kerrotte tämän innostaneen ja lohduttaneen teitä omissa alanvaihto pohdinnoissanne.
Mää ihan liikutuin, kiitos <3 

Mutta otsikkoon, 
eli intuitioon.  

Sain hyppysiini tuossa taannoin todella mielenkiintoisen kirjan nimeltä: Intuitio ja tunteet johtamisen ytimessä. 

Intuitiosta puhutaan usein vaistona, aavistuksena, kuudentena aistina, sydämen äänenä ja

sisäisenä viisautena. (E.Salonen) 

Kävin tuossa parisen vuotta sitten läpi kunnon hippiäisvaiheen, jolloin tutustuin moneen eri mielenharjoitus metodiin, joogaan, meditointiin, intuitioon- sydämen viisauteen- ja sen käyttöön.
Sydämen viisaus. Ihana termi. 
Ja juu, eihän intuitio ole mikään "hippiäismetodi", mutta tuon vaiheen läpikäytyä intuitio on puhutellut minua paljon enemmän mitä aiemmin. Olen oppinut kuuntelemaan sitä ja lähes jo luottamaan siihen. 


Intuitio on  johdattanut moniin onnistumisiin, jotka olen ymmärtänyt vasta jälkikäteen. 

Vahva tunne, että nyt kannattaa toimia ja mennä tätä tietä on poikinut minulle opiskelupaikan mistä olen edelleen super innoissani. Samoin remppakohteemme ostettiin melko pitkälti intuition pohjalta ja hyvinhän siinä kävi.
On myös tilanteita kun intuitio on kehoittanut jättämään väliin jonkin tapahtuman tai ihmisen, mutta rationaalinen puoli on vienyt mennessää eikä aina niin mukavin seurauksin. Onhan näitä.  

Intuition käytössä on kuitenkin tärkeää tehdä pohjatyötä. Niikuin Salonen kirjoittaa intuitio toimii parhaiten luottamuksellisessa, vapaassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Silloin ajatukset on ikään kuin viritettynä oikealle taajudelle ja site intuitio pääsee ääneen.
Intuitio ei siis toimi siten, että lottokuponkia täyttäessäsi kuuntelet sisäistä viisauttasi joka kertoo oikeat numerot. 
Ei toimi, kokeiltu on ;) 

Intuitio on mielestäni erinomainen työkalu ja sen harjoittamista kannattaa ehdottomasti harjoittaa. Salonen kirjoittaa kirjassaan : 

Jopa 87-prosenttia Nobel-palkituista tutkijoista on kuvannut tehneensä tieteellisen läpimurtonsa intuitionsa avulla.(E.Salonen)

 

Mitäs te olette mieltä intuitiosta? Onko teille tullut tilanteita kun vaisto on kehottanut toimimaan ja se on poikinut jotain oikein hyvää? 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittelee kolmekymppinen tamperelaistunut eteläpohjalainen.
Entinen sairaanhoitaja, nykyinen kauppatieteilijä.
Aviovaimo ja kahden koiralapsen huoltaja.

Blogissa avaan ajatuksiani alanvaihdostani aina mielen hyvinvointiin.
Sydäntäni lähellä ovat kaikenlaiset self-help-kirjat, säästäminen/sijoittaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tervetuloa seurailemaan sarkastisella huumorilla höystettyä blogiani :) 

Yhteydenotot:
blogikatriina@gmail.com

 

Bloglovin`

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2016
Lokakuu