Tässä kun tätä itsetutkiskelua olen harjoittanut, täytynee todeta, ettei ihmisolennolla ehkä ristiriitaisempia ominaisuuksia voi olla mitä meikäläisellä on. Tarkoitan ettei hoitotyö ehkä aivan linjassa ole kauppatieteiden kanssa, eikä joogaa varsinaisesti yhdistetä suoraa moottoripyöräilyyn. Mutta kaikki yllämainitut on jotain, mitä ylpeydellä kannan mukanani, kaikessa
ristiriitaisuudessaan. 
Nyt kuitenkin ajattelin kirjoitella harrastuksista rakkaimmasta, eli moottoripyöräilystä.  
Motomessutkin pamahtivat Helsingissä juuri käyntiin.

 

Ajoin moottoripyöräkortin muutama vuosi sitten. 
Minua on aina kiehtonut kaksipyöräiset. En tiedä mistä se johtuu, mutta uskon että isä parallani on jotain tekemistä asian kanssa. 

Hän on työnsä puolesta joutunut parsimaan kokoon yhden, jos toisenkin moottoripyöräilijän ja siitä johtuen aina meille tyttärille vannottanut, että moottoripyörä on sitten vehje, mihin emme saa kuuna päivänä koskea! Eikä kyseisellä vempaimella ole muutenkaan mitään asiaa huusholliimme hänen elinaikanaan, missään muodossa! Kielto oli ehdoton ja koski niin mopoja kuin skoottereitakin.  
Noh, kyllähän sen tietää mitä moinen kielto ihmislapselle tekee. 

Uskalsin muuten isälleni kertoa vasta vuosi kortin ajon jälkeen, että moisen harrastuksen itselleni hankin. Pienen mykkäkoulun jälkeen asia oli käsitelty emmekä ole siihen juurikaan palanneet. 

 

Mikä ajamisessa sitten kiehtoo.
Vapaus, oma aika ja ennen kaikkea se, että saa keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan. Lisäksi Suomen luonnon pääsee mopon päältä aistimaan ihan eri tavalla. 
Kävimme viime kesänä motoilemassa Saimaalla ja melkein itketti. Kaikki se kauneus ja ne ihanat pienet kahvilat, mistä sai ostaa itse leivottua omenapiirakkaa kera vaniljakastikkeen. Onnellisuuden tunne oli mieletön. 

Moottoripyöräilyn ideahan ei todellakaan ole siinä, että saa painaa kahtasataa moottoriteillä. Ei, ei sinne päinkään. Idea on nimenomaan niissä ihanissa pikku teissä, kauniin luonnon äärellä ja niissä ihanissa pienissä ravintoloissa ja kahviloissa mihin voi pysähtyä nautiskelemaan. 

 

Ensi kesänä meillä on tarkoitus lähteä motojen kanssa lappiin. Pohjois- Norjan haluaisin myös ottaa haltuun, mutta katsotaan. Aloitetaan ensi lapista. 

Onko lukijoissa prätkämimmejä, jotka ovat hurahtaneet lajiin? Niin ja onko kenties joku tulossa viikonlopun motomessuille? Tulkaa ihmeessä vetämään hihasta, jos näette :) 

 

Ihanaa viikonloppua! 

 

Kommentit (2)

Katriina_
Liittynyt21.10.2016
4/2 | 

Sitä todella pääsee lähelle luontoa moottoripyörän päällä.
Mahtavaa että olet uskaltanut kyytiin, siitä se pala palalta lähtee ;) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittelee kolmekymppinen tamperelaistunut eteläpohjalainen.
Entinen sairaanhoitaja, nykyinen kauppatieteilijä.
Aviovaimo ja yhden koiralapsen huoltaja.

Blogissa avaan ajatuksiani aina alanvaihdostani mielen hyvinvointiin.
Sydäntäni lähellä ovat kaikenlaiset self-help-kirjat, säästäminen/sijoittaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Tervetuloa seurailemaan sarkastisella huumorilla höystettyä blogiani :) 

Instagram
Bloglovin`

Yhteydenotot:
blogikatriina@gmail.com

 

 

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2016
Lokakuu