Bloggailu jäi kesän jälkeen tauolle, vaikkei se ollut tarkoitus.

Kesän jäljiltä tuntui, että pää oli vaan niin täynnä kaikenlaista, että pakko oli saada ajatuksia kasaan ja jäsenneltyä sitä mitä tässä on tapahtunut ja mitä tuleman pitää.

No mites syksy on mennyt. Kiitos, ihan hyvin.  Me muutettiin.  Keskustaan (että se siitä pysähtymisestä ja jäsentelystä ;) ).
Vielä vuosi sitten olin varma, ettei meikäläinen kyllä keskustassa koskaan tulisi viihtymään, mutta täällä sitä nyt kuitenkin ollaan, eikä voitaisi olla tyytyväisempiä ratkaisuun.  

Keskusta asumisessa viehättää ennen kaikkea se miten helppoa kaikki on! Ei tappelemista bussiaikataulujen kanssa, saatika parkkipaikkojen. Pyynikin lenkkimaastot ihan vieressä ja valitettavan lähellä on myös Pyynikin munkkikahvila (josta saa maailman parhaimmat munkit!). Kaikki on jotenkin lähellä ja helposti saatavilla, ja taisi se meikäläisen hiilijalanjälkikin pienentyä sillä autolle ei juurikaan käyttöä ole, nopeammin pääsee kävellen tai pyörällä.

Ihan nips ja naps tämä muutto ei tullut, vaan suunnittelimme tätä jo huhtikuun alusta lähtien kun kuulimme että potentiaalinen asunto on vapautumassa.

Eli muuttopuuhissa meni alkusyksy ja siinä ohessa töitä. Tein lyhyehkön sijaisuuden sairaanhoitajana het Ruotsin jälkeen ja tuntui todella mukavalta tehdä ”vanhoja hommia” vaikken koskaan aiemmin ole tuonkaltaista osastotyötä tehnytkään.

Sijaisuus päättyi lokakuun loppuun ja nyt on jälleen aika palata koulun äärelle.
On kutkuttava olo! Kaikkea siistiä on tuloillaan ja Joulukin lähestyy kovaa vauhtia.

Toivottavasti myös sinne kuuluu hyvää <3

 

See u ! 

Kommentit (2)

andrewsmith1
4/2 | 

Printing test pages for checking printer quality are becoming necessary when your printer stops printing properly. From the given link you can test print easily.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittelee kolmekymppinen tamperelaistunut eteläpohjalainen.
Entinen sairaanhoitaja, nykyinen kauppatieteilijä.
Aviovaimo ja yhden koiralapsen huoltaja.

Blogissa avaan ajatuksiani aina alanvaihdostani mielen hyvinvointiin.
Sydäntäni lähellä ovat kaikenlaiset self-help-kirjat, säästäminen/sijoittaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Tervetuloa seurailemaan sarkastisella huumorilla höystettyä blogiani :) 

Instagram
Bloglovin`

Yhteydenotot:
blogikatriina@gmail.com

 

 

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2016
Lokakuu