Sitku koulutyöt helpottaa, sitku töissä on hiljaisempaa, sitku hiukset on kasvanut, sitku 5kg on tippunut, sitku sitku sitku. Miksi aina sitku, miksei nyt?

Olen mestari esittämää asioita itselleni jotka tapahtuvat sitku olen tehnyt jonkun tietyn asian tai jokin asia on tapahtunut tai on ohitse. Valitettavasti sopivaa hetkeä ei löydy koskaan, ei vaikka kuinka sitkuttelisi. Aina tulee uusi sitku.

Olen esimerkiksi tämän blogini kanssa pähkäillyt ties montako kertaa, että kirjoittelen tästä ja tästä aiheesta SITKU nämä kiireet helpottaa. No nyt kiireet ihan oikeasti helpottaa, mutta aina vaan kirjoittelut jää. Noh, ainakin sain hyvän aiheen tästä sitku – asiasta (onpa muuten hassu sana).

Kovin paljon jää potentiaalia käyttämättä tämän sitku- ajattelutyylin takia. Mitä sitä oikeasti edes odottaa? Huomistakaan ei välttämättä edes tule.

Olen ihmistyypiltä on-off-ihminen. Se on kaikki tai ei mitään. Kultainen keskitie,balanssi on vaikea löytää. Saatan keksiä jonkin asian, minkä haluan saavuttaa ja teen tämän asian eteen teen kaikkeni. Läähätän tätä asiaa niin kauan että olen ihan tainnoksissa kun hommasta. Samalla tavalla jos olen hieman epävarma jostain asiasta enkä ole ihan varma miten tulee toimia kääntyy kelkka helposti sitkuttelun puolelle.

Nyt on kuitenkin sellainen elämäntilanne, että on aika ryhtyä opettelemaan tätä balanssissa elämistä. Nyt loppuu sitku aika.

Kaikkea sopivassa suhteessa :)  

Mukavaa päivää sinne <3

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogia kirjoittelee kolmekymppinen tamperelaistunut eteläpohjalainen.
Entinen sairaanhoitaja, nykyinen kauppatieteilijä.
Aviovaimo ja kahden koiralapsen huoltaja.

Blogissa avaan ajatuksiani alanvaihdostani aina mielen hyvinvointiin.
Sydäntäni lähellä ovat kaikenlaiset self-help-kirjat, säästäminen/sijoittaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tervetuloa seurailemaan sarkastisella huumorilla höystettyä blogiani :) 

Yhteydenotot:
blogikatriina@gmail.com

 

Bloglovin`

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2016
Lokakuu

Instagram