Ripset. Silmäripset. Pienistä asioista on ihmisen onni toisinaan kiinni. 

Olin irtoripsien suurkuluttaja parisen vuotta sitten. Pidin tuolloin ripsien näppäryydestä, kuin myös näyttävyydestä. Käytin irtoripsiä tuolloin useamman vuoden putkeen. Muistaakseni reilu kaksi vuotta. 
Jossain kohtaa tuli kuitenkin stoppi ripsille. Halusin luomulookin takasin (hippidippiboo- vaihe, minkä kävin about puolitoista vuotta sitten lävitse lienee ollut innoittajana luomulookiin). 
Niin vaihtui ripset joogamattoon ja pillifarkut haaremihousuihin…No ei ihan, maximekkoihin. 
Luomulook oli mukava ja sopi oikein hyvin joogastudiolle missä kävin lähes päivittäin itseäni etsimässä, mutta aikansa kutakin. 

Suurin hippidippiboo vaihe hellitti ja pikku hiljaa löytyi myös balanssi ulkoisenolemuksen kanssa. Ei tosiaan tarvitse näyttä hipiltä ollakseen ”valaistunut”. Voin näyttää laittautuneemmalta ja huolitellulta, vaikka käynkin joogailemassa ja luen selfhelp- kirjoja ;)  

Niinpä päätin ottaa yhteyttä vanhaan ystävääni Sariannaan, jonka kädenjälkeen jo vuosia takaperin luotin.  
Tärkeintä oli että räpsyt ovat hillityt ja luonnolliset. Sellaiset ettei niistä näe kilometrin päähän että irtoripset muuten ova. Toiveena oli myös se, etteivät ne näytä siltä kun olisin lentoon lähdössä räpsyjeni kanssa. 

Sain mitä tilasin. 

 

Nämä ovat kyllä ihanat ja mielestäni hyvin luonnolliset, etenkin kun silmissä on myös muuta meikkiä. 
Ja onhan se nyt kätevää kun ei tarvitse aamulla taistella ripsivärien kanssa. Ripset helpottavat myös kuntokuuria. Ei tarvitse salille kantaa koko meikkilaukkua jos käy treenaamassa ennen töihin menoa. Nopea ehostus riittää ja menoksi. Työni (ja toki itsenikin) puolesta huoliteltu ulkonäkö on tärkeää. Tämä siis helpottaa sitäkin puolta. 

Sariannalla on menossa alennuskampanja. Eli kaikki ripsistä ja nopeasta ehostuksesta kiinnostuneet, Sarkulla on tämän kuun voimassa tarjous: uudet ripset 60€ ja huolto 40€ ensimmäiseltä kerralta. 

Ajan voi varata puhelimitse: 045 1837017
Tai laittaa viestiä facebookin kautta ☺
https://www.facebook.com/ripsipidennyksetStudioZiNA/

Suosittelen Sariannaa kyllä lämpimästi <3 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittelee kolmekymppinen tamperelaistunut eteläpohjalainen.
Entinen sairaanhoitaja, nykyinen kauppatieteilijä.
Aviovaimo ja kahden koiralapsen huoltaja.

Blogissa avaan ajatuksiani alanvaihdostani aina mielen hyvinvointiin.
Sydäntäni lähellä ovat kaikenlaiset self-help-kirjat, säästäminen/sijoittaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tervetuloa seurailemaan sarkastisella huumorilla höystettyä blogiani :) 

Yhteydenotot:
blogikatriina@gmail.com

 

Bloglovin`

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2016
Lokakuu