Kirjoitukset avainsanalla kesä

Kevätväsymys. Se on vaivannut viime viikkojen aikana. Tai eihän enää kevät ole, on kesä. Mutta silti, kevät on väsyttänyt. Opiskeluiden ja töiden suhteen on ollut kiireistä. On täytynyt spurtata, että hommat saa hoidettua ennen lomia…Ennen kesää. 

Rakastan kesää. Kesä on ihmisen aikaa. Mutta on se muutakin. Kesä nimittäin tuo painetta. Painetta siitä että nyt täytyy mennä, nauttia ja elää hetkessä. 
Terassille pitää istua, rannalla möllöttää, minigolfia pelata, puistojoogata, grillata, pyöräillä, pikniköidä, moottoripyöräillä, mökkeillä. Sinkoilla  ja säntäillä. Kakki pitää keritä tekemään, ennen kun lämpö on ohi. Heti kun aurinko pilkahtaa pilven takaa, täytyy heittäytyä ketarat ojossa selälleen. Nauti nauti nauti. Nyt on se KESÄ!  
Puuuh…Kauhean kuluttavaa! 

Mitä jos ei huvita? Miksi ei voi vaan pistää sälekaihtimia kiinni ja möllöttää sisällä telkkaria katsoen. Miksi siitä tulee niin syyllinen olo? 
Korvat luimussa sitten katsot kun naapurin Marjukka painelee hellehattu päässä takapihalla.  
Jo lapsesta saakka on toitotettu että nyt pihalle, siellä paistaa aurinko. Entä jos ei vaan huvita. Laiskottaa…Aurinkokin on jotenki…No...valoisa. Kuumakin on ;)

Kesä on ihana asia ja todellakin suosittelen jättämään kaikenlaiset ruudut toissijaisiksi asioiksi. Aikaa kun ei ihan oikeasti kannata tuhlata niihin... Harvemmin niiden kanssa vietetystä ajasta nimittäin syntyy hetkiä, mitä haluat vanhana kiikustuolissa muistella. 
Mutta silti, ei sitä myöskään tarvitse pingottaa. Myös kesällä saa vi*uttaa ja myös kesällä saa yrmyillä.  Annetaan päivien tulla sellaisina kun ne tulee. 

Onneksi on jo aikuinen ja saa itse päättää mitä tehdä, eikä kukaan ole patistamassa pihalle ;) (paitsi sinä itse)

Ihanaa viikonloppua <3  

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittelee kolmekymppinen tamperelaistunut eteläpohjalainen.
Entinen sairaanhoitaja, nykyinen kauppatieteilijä.
Aviovaimo ja kahden koiralapsen huoltaja.

Blogissa avaan ajatuksiani alanvaihdostani aina mielen hyvinvointiin.
Sydäntäni lähellä ovat kaikenlaiset self-help-kirjat, säästäminen/sijoittaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tervetuloa seurailemaan sarkastisella huumorilla höystettyä blogiani :) 

Yhteydenotot:
blogikatriina@gmail.com

 

Bloglovin`

 

Blogiarkisto

2018
2016
Lokakuu