Kirjoitukset avainsanalla marraskuu

Marraskuu on kuukausistamme ehkä se kaikista epäseksikkäin. Se on pohjamutien pohjamuta. Kaamoksen kasvot.  

 

Mutta on siinä kuulkaas hyvätkin puolensa. Marraskuussa nimittäin saa oikein luvan kanssa olla yrmynaama. Ei tarvitse pingottaa mihinkään suuntaan ja huonotuulisuuden ja ylimääräiset päikkärit voi selittää ”kun on tämä marraskuu” ;) Todellisuudessahan tämähän on huikea mahdollisuus tässä suorituskeskeisessä muolimassamme. Marraskuussa ei tarvitse kuntokuureilla, ei tarvitse olla iloinen jos ei ole, saa nukkua pitkiä päiväunia, saa syödä suklaata ylimärääisen pal...levyn (koska ansaitsee sen kaiken surun keskellä), saa valittaa ja luimistella. Yrmynaamailla. 

Vaikka yrmynaamailu toisinaan tekeekin oikeen hyvää suosittelen siitäkin huolimatta kokeilemaan d-vitamiini tankkausta ja kirkasvalolamppua, ihan vaan kaiken varalta.  

Mutta ennenkaikkea, nyt kannattaa ottaa kaikki ilo irti siitä, että saa luvan kanssa vaan olla eikä tarvitse tehdä mitään ylimääräistä. Kerätä voimia joulukuuhun. Joulukuu kun on marraskuun vastakohta. Yrmynaamojen mestaustalkoot alkaa heti 1. päivästä.

Mutta ennen sitä, nautinnollista yrmykuukautta! ;) 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittelee kolmekymppinen tamperelaistunut eteläpohjalainen.
Entinen sairaanhoitaja, nykyinen kauppatieteilijä.
Aviovaimo ja kahden koiralapsen huoltaja.

Blogissa avaan ajatuksiani alanvaihdostani aina mielen hyvinvointiin.
Sydäntäni lähellä ovat kaikenlaiset self-help-kirjat, säästäminen/sijoittaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tervetuloa seurailemaan sarkastisella huumorilla höystettyä blogiani :) 

Yhteydenotot:
blogikatriina@gmail.com

 

Bloglovin`

 

Blogiarkisto

2018
2016
Lokakuu