Hei ja hyvää uutta vuotta!

Rauhalliset joulunpyhät ja kaikenlaisen sisustusmateriaalin (Insta! Blogit!) plärääminen plus "uusi vuosi, uudet kujeet" plus Konmari-kirjan (uudelleen)lukeminen plus kotona oleilu ovat saaneet sisäisen sisustajani heräämään oikein toden teolla.

Huonekalut ovat saaneet (vielä) pysyä (suht) rauhassa paikoillaan...mitä nyt vähän sohvapöydät viuhuvat paikasta toiseen...

Kaapinpäälliset ovat saaneet myös tuta tämän innostuksen ja sinne on viritelty jos jonkinlaista sisustusesinekollaasiviritelmää.

Mikäs siinä, harmitonta ja kivaa touhua. Uudelle vuodelle en pahemmin lupauksia tehnyt, paitsi tämän yhden: vast'edes aion sanoa jyrkän Ein ja epävarman Ehkän sijaan reippaasti Kyllä kaikenlaisille innostuttaville asioille. Paitsi puhelinmyyjille (sori).

Ehkä minusta ei vielä mitään oman elämäni Varpusta tule, mutta ai että on piristävää vaihteeksi tehdä jotain konkreettista bittiavaruudessa seikkailun sijaan. Tehdä kivoja asetelmia ja ottaa niistä kuva. Ihan vaan omaksi iloksi. Ja ehkä vähän myös joidenkin muidenkin.

Mutta siitä lisää ensi kerralla ;).

Mukavaa loppiaista!

K.K.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustustotuuksia kaihtavaa blogia kirjoittaa Turun seudulla asuva freelancer, joka sisustaa perheen omakotitaloa rakkaudella ja rennossa skandihengessä – useimmiten kieli poskessa.

Hae blogista