Yhteistyössä Finnish Design Shop

Jälleen yksi design-unelma kruksittavana To Buy -listalta, sillä Hay Hee parkkeerasi kapoisen olemuksensa eteiseemme männä viikolla. Vaikka tuoli onkin alun perin ulkokäyttöön suunniteltu, kestää se ilman muuta katseet myös sisätiloissa. Aiemmin samalla paikalla istuimen sijaa toimittanut Ratian Saaristo-arkku vei paljon tilaa ja sai siis väistyä makuuhuoneeseen. Vallan säälitti sen likaantuminen eteisessä kurakenkien osuessa siihen kaiken aikaa kengännauhoja sitoessa.

Hay Hee -tuoli tuo mielestäni kivasti ilmavuutta kapeaan eteiseen, sillä muotoilunsa ansiosta se on lähestulkoon näkymätön. Ilman tilpehöörejä se olisi tietysti varmasti kauneimmillaan, mutta en malttanut olla lisäämättä sen syliin yhtä tyynyä. Sisäinen sisustajani myös hykertelee tyytyväisenä, sillä tämä tuoli tulee niin sopimaan kaikkiin sesonkeihin: talvella sen päälle voi heittää taljan, kesällä erivärisiä tyynyjä… ja entäs matot sitten! Yksinkertaisen valkoisen tuolin kanssa mikä tahansa matto näyttää hyvältä. Kesäksi eteiseen voi vaihtaa vaalean tai jonkun värikkään maton ja talveksi jonkun tummemman kurakenkiä kestävän ratkaisun. We have a winner!


Mies kysyi viattomasti uuden tuolin nähdessään, että voiko siinä kuivattaa pyykkiä. Juuri kun olin puuskaissut hänelle painokkaan No ei tietenkään, aloin miettiä, että niin, miksipä ei! Vuonna papu postimerkin kokoisessa opiskelijaboksissani (joita minun opiskeluaikanani myös itsemurhayksiöiksi kutsuttiin, terveisiä vaan Turun yo-kylään) pyörivää susirumaa vaaleanpunaista sukkienkuivaustelinettä saattoi käyttää tasan siihen yhteen tarkoitukseensa ja se vei tilaa (siinä yhdessä ainoassa) kaapissa vaikka kuinka paljon. Tilansäästämisen kannalta tuolin ja kuivaustelineen yhdistäminen on kyllä ihan selkeästi jalostuksen arvoinen idea, saa käyttää, he hee ;). Ympäristöystävällistä ja helposti kierrätettävää tuolia myy muuten Finnish Design Shop.

Sain vihdoinkin muuten kehystettyä myös edellisestä työpaikastani läksiäislahjaksi saamani julisteen. Bold Tuesdayn Color Your Travels –juliste odottaa vielä värittämistään, sillä pidän siitä juurikin sen mustavalkoisen ilmeen takia. Kutsun julistetta Kohti uusia seikkailuja -muistutukseksi. Jotta en koskaan unohtaisi mistä olen tulossa ja mihin menossa.

Nyt nimittäin ainakin vahvasti ottamaan toisen kupillisen kahvia ja sitten ulos aurinkoon.

Kivaa ja rauhallista sunnuntain jatkoa! Palataan pian!

K.K.

Hay Hee -tuolista saatu alennusta blogin kautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustustotuuksia kaihtavaa blogia kirjoittaa Turun seudulla asuva freelancer, joka sisustaa perheen omakotitaloa rakkaudella ja rennossa skandihengessä – useimmiten kieli poskessa.

Hae blogista