Jo hyvin moneen blogikotiin tiensä löytänyt Hay Tray Table saapui meillekin. Suhteestani tähän megasuosittuun tarjotinpöytään voin kertoa seuraavaa: se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, eikä vielä kolmannellakaan. Itse asiassa voisi ehkä sanoa, että näennäinen mielenkiinto muuttui ensin hällä väliä -asenteen kautta ”no okei, kiinnostaa kieltämättä vähän” kautta kiivaaseen Pinterest-pinnailuun, kunnes noin 40 pinnattua kuvaa myöhemmin olin täysin myyty.

Pöytä ei jättänyt minua rauhaan. Se ilmestyi sivupalkkeihin (kiitos Google) ja päiväuniin. Näin sen sieluni silmin nykyisellä paikallaan jo kauan ennen kuin se saapui taloon. Niinpä kolme riivattua kuukautta myöhemmin se siirtyi pakko saada -listalle.

Ja nyt hän on täällä, ja minä voin huokaista helpotuksesta. Se näyttää paikallaan juuri niin hyvältä kuin ajattelinkin. Yksinkertaisen pöydän päälle luo asetelman vahingossa vain unohtamalla sen päälle kahvikupin ja lehden. Parhaimmalta pöytä näyttää kuitenkin, kun sitä ei täytä töryllä. Yksinkertainen on kaunista, tabula rasa ja niin eespäin.

Finnish Design Shopista hankittu, ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettu pöytä on kooltaan sarjan suurin. Niin, sarjaan kuuluu myös pienempiä Hay-pöytiä. Puhumattakaan ihanista Hayn tuoleista…Ja kohta Pinterest taas laulaa. Ehkä nähdään siellä! ;)

Rentouttavaa sunnuntaita!

K.K.

Pinterest: @Katjakarpalo

Instagram: @katja_karpalo

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustustotuuksia kaihtavaa blogia kirjoittaa Turun seudulla asuva freelancer, joka sisustaa perheen omakotitaloa rakkaudella ja rennossa skandihengessä – useimmiten kieli poskessa.

Hae blogista