Jos tänä vuonna on jotakin tapahtunut, niin ainakin muutoksia. Yrittäjäksi siirtyminen, lapsen koulun alkaminen ja nyt viimeisin, kodin myyminen. Isot pyörät ovat pyörineet viime aikoina niin vauhdilla, etten oikeastaan ehtinyt edes huomata, mikä iski. Koko kesän pähkäilyn jälkeen kaikki olikin valmista jo kahdessa viikossa. Tuntui suorastaan kummalliselta istua omassa olohuoneessaan ja ajatella, että nyt sen omistaa joku toinen.

Koko vuoden 2016 teemana tuntuukin olleen tähän mennessä: miksi tyytyä johonkin mikä on ihan ok, kun voit saada kaiken? Tai no ainakin jotain, mikä vie kohti unelmaa. Haaveet eivät toteudu istumalla kädet helmassa ja voivottelemalla tai vain toivomalla. You gotta make it happen. Hyppää suoraan syvään päähän, ota riski. Jahtaa unelmiasi! Onpahan sitten jotain, mitä mummona/vaarina muistella.

Tuleeko tästä blogista jossain vaiheessa tulevaisuutta raksablogi vai jotain ihan muuta, se jää nähtäväksi. Vaikka olo on nyt aikakin flunssainen, sama hullu päättäväisyys ryskyttää rinnassa aivan kuten vuoden alussakin. Läpi harmaan kiven, faatana. Mehän tehdään se! Ja siitä tulee ihanaa.

Unelmientäyteistä viikonloppua, ihanaiset!

K.K.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustustotuuksia kaihtavaa blogia kirjoittaa Turun seudulla asuva freelancer, joka sisustaa perheen omakotitaloa rakkaudella ja rennossa skandihengessä – useimmiten kieli poskessa.

Hae blogista