Onnellisuus näyttäytyy parhaiten epätäydellisessä elämässä.
Tämä ajatus, jonka alkuperää en nyt millään muista, on mielestäni niin tyhjentävä. Se kattaa kliseisen "raha ei tuo onnea" sisältäen jotain paljon viisaampaa. Ehkä myös ajatuksen siitä, miten matka kohti unelmia on paljon arvokkaampi kuin itse unelmien saavuttaminen.
Maj oli blogissaan tehnyt niin ihastuttavan postauksen häntä tällä hetkellä ilahduttavista asioista kuvina, että mun oli ihan pakko kopsata idis. Kuten Maj, aion myös keskittyä niihin vähän pinnallisempiin juttuihin, vaikka mm. äitiys, perhe ja niiden ympärillä pyörivät asiat ovat tietenkin yli kaiken.
Sellasiin epätäydellisiin onnelliseksi tekeviin pikkujuttuihin :)
Tällä hetkellä suurimmat naurunkiljahdukset on kirvoittanut Lynet McQueenin laskettelu puurallia alas...
...myös omat pyörät rappukäytävässä hymyilyttää.
Pisamat ja kevätauringon antama päivetys ovat joka peilauksella yhtä kiva, kesäinen ylläri..
Suomesta ostamiani peltijuttuja ihailen päivittäin, mutta omat paikkansa ne saavat vasta uudesta kodista.
I.d Bare Escentuals -mineraalimeikkien suojakerroin 15 ilahduttaa näillä aurinkoisilla ilmoilla. Muutenkin nyt vuoden meikkejä käytettyäni voin sanoa iloitsevani huomattavasti parantuneesta ihosta todella!
Makuuhuone hymyilyttää; lähes naurattaa. Täällä on sängyt järjestyksessä Ollille, vanhemmille ja vielä Ainolle...
Olenko sanonut, että me tarvitaan tilaa? :D
Tarviiko sanoa? Tämä täyttää kolme kuukautta :)
Ilahduttavaa alkuviikkoa! :)

Kommentit (88)

constina
89/88 | 

Hei Johanna
Oikeassapa olet, ne arjen pienet asiat tuovat iloa. Kiitos muuten Kesäkuntoon postauksesta, vaikka näitä asoita mielestäni tiedänkin jo, mutta uutta innostusta sain mukavasti jutustasi.

Anonymous
90/88 | 

Todellinen hyvän mielen postaus =)

Anonymous
92/88 | 

Ihana kuva Ainosta :) Tuli hymy omillekkin kasvoille!

eeva
93/88 | 

Pysyn pinnallisena ja kysyn, aloititko mineraalimeikit aloituspakkauksella. Ja jos aloitit, otitko lightin vain mediumin?
Tiedosta saattaisi olla minulle apua, sillä olen näinä päivinä hankkimassa itselleni. Kaupassa minulle on ehdotettu molempia...

Helena
94/88 | 

Ihania hymynaamoja!

PS. Kiitti vinkistä. Kaipaan itsekin suojakerrointa, kun alkaa tulla pisamia vähän liikaa.

Inka
95/88 | 

APUA toi Ainon kuva! <3 Ihan mielettömän sulonen ja kaunis lapsi! Ihan itteäni harmittaa etten oo parikuukautta sit syntynyttä serkkuani kerenny näkemään kun kerran. Kummilapsikin täyttää jo neljä ja niitä vauva-aikoja on tosi vaikee muistaa enää näin pitkän ajan jälkeen. Aino tulee kyllä vallottamaan monet miehet :D

Uuden Kuun Emilia
96/88 | 

Näin se vain menee!
Mulle on pyörä vielä keväthuoltoa vaille, mutta pitäisi tosiaan jo laittaa.

Noiden mineraalimeikkien kanssa käyn kamppailua. Pelkään niin, että eivät peitä tarpeeksi tai en osaa ostaa oikeita sävyjä tms. mulla on ihan hirveä akne, jota häpeilen, mutta toisaalta; Jospa nuo jopa auttaisivat...Mene ja tiedä!

Niin se aika rientää. Onnea kolmesta kuukaudesta!
Toivotaan että tilaongelmat tästä kohta ratkeavat!

Hanna
97/88 | 

Valloittava hymy, mukavia juttuja olet kirjoittanut ja kuvannut:)

Alma
98/88 | 

Siis iiiihana toi vika kuva.:) Oikein kuolanaama. Muutenkin oikein kiva maanantaiaamuna lukea tällainen postaus. Hyvää mieltä sinnekin alkaneeseen viikkoon!

Anonymous
99/88 | 

Mä niin nautin tästa sinun blogista, tämä on niin aito ja sympaattinen.

Teillä on ihan samanlaiset ilmeet noissa kuvissa sun tyttären kanssa! Neiti muistuttaa äitiään hätkähdyttävän paljon :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Saanamaria

Anonymous
100/88 | 

Ihan postaus ja ihana Aino! Tulinpa oikein hyvälle mielelle ja sain intoa tästäkin uuteen viikkoon!

Mistä toi Ollin laskettelupuuralli on hommattu? toi ois kiva meidänkin lapsille!

Hyvää, iloista viikkoa myös teille.

t, Taria

Anonymous
101/88 | 

Voi miten ihana hampaaton hymy!

nina

Anonymous
102/88 | 

Ihana ihana Aino <3 Meilläkin tuli juuri neljä kuukautta täyteen :-)

Teidän makkari näyttää kivan raikkaalle, taitaa nuo vaaleat petivaatteet antaa sen säväyksen! Nimim. lähdenkin tästä heti lakananvaihtopuuhiin

- Silla

Hanna
103/88 | 

Voi miten valloittavan kaunis pieni ihminen.

Anonymous
104/88 | 

Siis mitä nyt vuoden meikkejä käytettyäsi? Etkö ole sitä aiemmin meikannut?:)

white lily
105/88 | 

Olipas kiva postaus:) Onhan se niin että ne pienet asiat tuovat iloa elämään...mutta kyllä se auttaa kun on raha-asiat kunnossa.

Jonkun verran aiemmin tein Suomessa kirkon kautta hyväntekeväisyystyötä nuorille perheille joilla oli pieniä lapsia mutta raha-asiat hakusessa. Ei siinä sellainen nuori äiti jaksanut kovasti iloita pienestä pallerosta kun eivät tienneet miten järjestää ruokaa pöytään. (Tiedoksi vain niille joilla on halua ja osaamista että kirkon kautta voi auttaa muita vaikka ei uskonnollinen olisi lainkaan.)

Aino onkin suloisessa ja pulskassa kunnossa:)

PRINSESSATRIO
106/88 | 

Voi mikä ihana kuolainen hymy ;) Niin se aika vierähtää! Pitäis itsekin aina välillä pysyähtyä ja miettiä näitä pieniä asioita jotka tekevät onnelliseksi!

ps.olen tilaamassa noita meikkejä ja voisitko kertoa kätätkö joitain erityisiä pohjavoiteita ja puhdistusaineita? Kiitos jos jaksat vastata...

Anonymous
107/88 | 

Ihana kuva Ainosta! Hauskaa seurata tätä blogiasi, meillä niin samanikäiset tytötkin (meillä 11.1 syntynyt) :)

Kaunista kevättä!

-Alicia

Nonnu
108/88 | 

Blogissani on sinulle jotain mukavaa :)

Anonymous
109/88 | 

Hei, muistelisin että olet joskus aikaisemmin kirjoittanut käyttäväsi vauvalla kestovaippoja. Onko sinulla antaa jotain hyviä merkkivinkkejä? Tarkoitukseni ei ole tehdä tästä vauvafoorumia, mutta kuulisin mielelläni mielipiteesi tästä asiasta :-) Kiitos jo etukäteen, jos ehdit vastata. t. sunshine

Marjukka
110/88 | 

Ihana aloitus viikolle oli tämä postaus!

Jäin kuitenkin taas miettimään sitä, missä raja kulkee. Arjen ja elämän pienistä epätäydellisyyksistä tulee iloita, ne tekevät elämästä elämänmakuisen.

Joskus epätäydellisyyttä on kuitenkin pikkuisen liikaa ja/tai voimat vähissä. Siitä on ilo ja elämänmaku kaukana.

Mitä on olla etuoikeutettu?

Onnellista viikkoa!

PS. Tähän kommenttiin en odota vastakommenttia. Tiedän, että olemme samoilla linjoilla :-)

Eija
111/88 | 

Ihana postaus näin viikon alkuun :) Itse vietän täällä vapaapäivää kohta 3-vuotiaan poikani kanssa, aurinko paistaa ja olemme jo näin aamu-kymmeneltä ehtineet puuhata sisällä vaikka mitä, kohta lähdetään pihalle nauttimaan kevätauringosta. Ilahduttavaa alkuviikkoa myös sinulle :)

Anonymous
112/88 | 

Noista mineraalimeikeistä olis kysymys.
Katsoin vanhasta blogista ja silloin olit ostanut sävyä tan olevia meikkejä.
Oletko käyttänyt samaa sävyä nyt koko vuoden vai käytitkö talvella ehkä vaaleampaa sävyä??
Mulla on semmonen ongelma, että oisin ostamassa noita meikkejä nettikaupasta kun saa paljon halvemmalla mutta en oikeen tiedä mitä sävyä pitäis ostaa. Enemmänkin olisin ostamassa kesää ja tulevia häitä varten noita meikkejä ja sillon meinasin kuitenkin olla jo jonkin verran päivettynyt.
Nyt olen tosin vielä aika kalpea eikä minusta päivettyneenäkään tule älyttömän ruskeaa. Ehkäpä lähemmäs tuon värinen kun sinä näytät olevan melkeen ympäri vuoden.
Asun Oulussa ja täällä ei tietääkseni myydä kyseistä merkkiä missään että voisi käydä kokeilemassa iholle sopivaa sävyä.=(

Ja kiitos muuten kivasta blogista. Olen nyt n. kuukauden verran seurannut kun kaverin blogin kautta löysin tämän sinun blogisi.
Sulla on ihana tyyli.

maj
113/88 | 

<3 ja tuhat lämmintä ajatusta sinne! Mielettömät pisamat, aurinkoa tilattu tännekin!

Katja
114/88 | 

Just sopiva postaus maanantaille :)
Kiitos.

La Petite Princesse
115/88 | 

Hej,

Mitä tuossa teidän sängyn päädyssä lukee? Siis seinässä?

Joku tuolla kyseli tuon autorallin perään, meillä myydään ainakin BR-leluissa ;)

Johanna
116/88 | 

Kiitos teille <3

eeva ja muutkin mineraalimeikeistä kyselleet: Suosittelen ehdottomasti tilaamaan sen Start Kitin netistä (tai miksei kaupastakin, jos on lähettyvillä). Siinä tulee mukana kaksi meikkipohjaa, yksi väritön puuteri ja yksi aurinkopuuteri. Plus jo itsessään aika kalliit pensselit. Itse otin sävyn tan, sillä tein ostokseni huhtikuussa etelänloman jälkeen, kesän kynnyksellä ja olin tosi tyytyväinen sävyihin. Talvella täydensin pakettia yhdellä medium -sävyisellä purkilla ja kaikkia on veläkin jäljellä! -Joten eeva: ota se medium :) Kesäksi etenkin lightista tulee liian vaalea jollet siis ole supervaalea kesälläkin.
Emilia: Mulla on myös ollut aknea vielä noin 5 vuotta sitten (sain kevyet lääkevoiteet ihotautilääkäriltä ja pahin ongelma taittui niillä), mutta mineraalimeikit aloitettuani on iho vähitellen parantunut kokonaan ja kaunistunut, nyt ei edes näppylöita ole aikoihin tullut, ei varmaan sitten viime kesän (tiedostan kyllä, että tässä saattaa myös hormoonit vaikuttaa).
Olen siis aivan hurjan tyytyväinen näihin meikkipohjiin. Niillä saa kamalan luonnollisen pohjan, joka ei muutu yhtään päivän mittaan ja jonka siis kaikkien mainospuheiden mukaan vielä pitäisi hoitaakin ihoa (uskon ;))! Mulla oli ennen myös hoitava peitepuikko pahimpiin kohtiin avuksi, mutta enää en tarvi sitäkään :)

Taria: Se on Suomesta, saatu lahjaksi. Siinä lukee merkki Kids Wood.

Anonyymi: Juu olen :) Mutta siis vuoden näillä mineraalipohjilla :D

White Lily: Mmm, totta. Mutta ainakin voi lohduttautua sillä, etteivät lapset tarvi kauheasti mitään ylimääräistä ollakseen onnellisia. Omasta lapsuudestani kokeneena :) Eriasia on tietenkin miten vanhemmat jaksavat :/

Prinsessatrio: Ne vaihtelee mulla kauheesti... En siis käytä mitään erityisiä :) Olen kyllä tunnollinen puhdistaja ja kosteuttaja!

Alicia: Oi, kiva!! :)

Nonnu: Thaanks :)

Sunshine: Hih, saa toki kysyä, mutta koen olevani tässä asiassa kovin vihreä. Meillä on Bum Genius -taskuvaippoja, joihin olen ollut hirmu tyytyväinen. Ne on helppoja :)

Marjukka: Mun on ehkä pakko vastata kun aloin nyt pohtimaan asiaa itsekin :) Me ollaan juu ilmeisen samoilla linjoilla. Ehkä tuossa ajatuksessa juuri sana "epätäydellinen" on ratkaiseva. Siinä ei voisi lukea "huono" tai "surkea" tms, vaan sen on tarkoitettava juuri epätäydellistä eli jollain tavalla täydellistä lukuisine epäkohtineen.... :)
Tai sitten "epätäydellinen" todella tarkoittaa täydellisen vastakohtaa eli surkeaa elämäa, jossa tietenkin pienetkin hyvät asiat näyttäytyvät helposti suurena onnena...
Mutta toivon, että mun ensimmäinen tulkinta on oikeampi!
Ja kuten White Lilylle sanoin, lapsille onneksi ovat niin tavalliset asiat tärkeitä, etteivät ne huomaa esim. taloudellisia vaikeuksia, jollei se näy vanhempien käytösestä.

Anonyymi: Juu, vastailinkin jo jonkin verran mineraalijutuista... en harmi vaan osaa neuvoa oikeaa värisävyä, mutta jotenkin kuvittelisin, että medium on aika turvallinen vaihtoehto kovin vaaleillekin kesän kynnyksellä :) Niitä kahta meikkipohjapuuteria voi kuitenkin sekoitta tarvittaessa paketin ihan vaaleaan puuteriin tai aurinkopuuteriin :)

Kiitos muillekin kommenteille ja paljon aurinkoa maanantaihin!

Johanna
117/88 | 

La Petite Princesse: Siinä lukee: "Muistinko kertoa, että rakkaus sinuun tuo unen kauneimman."

Noora
118/88 | 

hei! Olisi mukavaa tietää,että aiotko opettaa tai oletko opettanut lapsillesi myös suomen kielen? :)

P.S superihana blogi!

Ruusu
119/88 | 

ainiin juu, piti vielä kysästä, että minkä hintainen tuo i.d:n aloituspakkaus suunnilleen on? :) kiitos jo etukäteen vastauksesta! Ja aurinkoa sinnekin!

-Sanna
120/88 | 

Oikein soppeli positiivinen postaus näin viikon alkuun, kiitos siitä! : )

COCO
121/88 | 

Ooh, ihana postaus! Tälläisen voisin itsekkin tehdä! Vauvakuva on niin hellyyttävä, ihana hampaaton pikkunen! <3 Kivannäköinen toi kolmipyörä! :)

-A-
123/88 | 

Ihana postaus, suloinen Aino ? Ja kiitos sinun, olen minäkin löytänyt nuo i.d. bare mineralsit. Enkä vaihtaisi enää mihinkään, ihan parasta ovat minunkin iholleni. Tykkään!! Ja tosiaan, netistä saa paaaaljon halvemmalla, kuin kaupoista.

Täältä blogistasi saa niin paljon inspistä kaikkeen! Kiitos siitä ja aurinkoisia päiviä sinne Norjaan!

Anonymous
124/88 | 

Voi ihana tää viimenen, kylläpä tuli hyvä mieli ihan itellekkin!:)

Johanna-kaima

Wilhelmiina
125/88 | 

Aivan ihanan suloinen vauva teillä :)
ja tuo salama ralli olisi meilläkin aivan pop!

Hyvää mieltä kun jokainen meistä löytäisi päivistään olisi Suomikin paljon iloisempaa kansaa ;)
Pienistä asioista voi tehdä suuria ja onnellisia :)
kaunista viikkoa teille!

Niinu
126/88 | 

Voi vitsi,jouduin ekan kerran hyväksymään ikäni tohon kyselyyn vastatessani...viikko sitten ei olisi ollut mitään ongelmaa,mutta nyt kuulun sitten 10 prosentin vähemmistöön...
Kiva postaus,varsinkin vauvakuvat lämmittää sydäntä:)

Marina
127/88 | 

Tästä tuli tosi hyvä mieli. KIITOS :)

Ihan täydellisen hurmaavaa huomata, kuinka onnellinen pystyt olemaan pisamista :)Itselläni niitä tulee myös, mutta mä en en en vain tykkää niistä... :DDD

Sulla on hyvä blogi ja kiva tyyli kirjoittaa, "koukuttunut" olen kuten moni muukin :)

Valloittavaa viikkoa!

AnneM
128/88 | 

Arkiset ja pienet asiat on elämässä parasta, kun vain ne huomaa. Meikäläiset täällä odottaa jo kovasti alkavaa kesää: ruohon vihreyttä, lintujen viserrystä ja lämpöä; ihanaa.

.erin.
129/88 | 

Voi mikä murunen! <3 Itse suloisuus!

Hampaattomia hymyjä päivääsi! :)

.erin.

Annimuori
130/88 | 

Minäkin odotan jo rusketusta ja pisamia, varma kevään ja kesän merkki minullakin.Piristää kummasti.
Noita mineraalimeikkejä olen jo pidemmän aikaa katsastellut joten taidanpa ottaa ja ostaa minäkin, ainakin puuterin ja jotain kivaa kevät sävyä luomiin =)

Anonymous
131/88 | 

Ihana se ollin pyörä, mistä se on?

T.Linda

Anonymous
132/88 | 

Joku kyseli noista i.d. mineraalimeikkien hinnoista ja ajattelin vinkata. Semmosesta nettikaupasta kun www.feelunique.com saa tuon starting kitin n. hintaan 44 euroa ja se on siis hinta kotiin kuljetettuna. tohon hintaan ei siis tule päälle mitään postimaksuja. Jostain luin, että jos ostaa Suomessa Kicksistä joka on vissiin ainut joka juuri kyseistä merkkiä myy niin saa maksaa kaksinkertaisen hinnan.

Anonymous
133/88 | 

Oi, viimeinen kuva on niiiiiiiiiiiiin ihana!!

Kata
134/88 | 

Munkin on pakko vielä kommentoida bare mineralseista. Mitä oon jutellut Kicksin myyjien kanssa Suomessa suosituin väri on fairly light talvella, kesällä light. Eli uskoisin, että medium on jo aika tumma. Se on varmaan hyvä niille, jotka ruskettuu hyvin. Mä pärjäsin koko viime kesän fairly light sävyllä, mutta en ehtinyt pitää lomaa/ottaa aurinkoa eli iho oli vaalea.

heinis
135/88 | 

Iiiihh<3 Tämäkin oli tosi kiva postaus! Tuli hyvää mieltä tännekin:))

Anonymous
136/88 | 

heippa. ei liity tähän mitenkään, mutta sulla oli vanhassa blogissa kuva semmoisesta ruskeasta "kantopussukasta" missä ainoa kantelit.. mitä merkkiä se olikaan?

Anni
137/88 | 

Ihan hämmensi tuo Ainon kuva; olet varmasti huomannut että neidillä on ihan sun silmät :) Mutta onhan sillä sun geenitkin ;D Ihana kuolasuu :)

Sofia
138/88 | 

No eikös toi tollanen "siskonpeti" ole ihan mukava? :D
Ja olen edelleenkin sitä mieltä, että Aino on suloinen.
Ja uusimpaan postaukseen viitaten, tuo "avioerotalo" vaikuttaa aika unelmalta, kyllä se miesin siihen jotenkin ihastuu vielä! ;)

Anonymous
139/88 | 

Oi ku teidän Aino on niin suloinen tuossa kuvassa ja söpöt pisamat sulla! =) Onko sulla luonnostaan punertavat hiukset vai ilmestyykö pisamat sulle muuten vaan?

-S-

RS Schmitt Raises Money
141/88 | 

I am typically to blogging and i genuinely appreciate your content material regularly. This content has truly peaks my interest. I will bookmark your web internet site and preserve checking achievable details.

lowest insurance rate quotes
142/88 | 

My partner and I stumbled over here from a different web address and thought I may
as well check things out. I like what I see so i am just following
you. Look forward to checking out your web page repeatedly.

slimming
143/88 | 

Hi there, I found your blog by way of Google whilst searching for a comparable subject, your web site came up, it appears good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

Marina Molesworth
144/88 | 

Normally I don't read post on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite nice article.

depresion
145/88 | 

Thanks for one's marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you may be a great author.I will make certain to bookmark your blog and will eventually come back sometime soon. I want to encourage you to continue your great work, have a nice evening!

auto insurance lynden wa
146/88 | 

I think other site proprietors should take this web site as an model, very clean and excellent user genial style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

data processing
148/88 | 

Paris Hilton: So lovely spending time with Manny and h

Organic Skin Care
149/88 | 

You really make it seem so easy with your presentation but I to find this topic to be actually something which I believe I might by no means understand. It kind of feels too complex and extremely broad for me. I am taking a look ahead to your subsequent publish, I?ll try to get the dangle of it!

madden 13 tips
150/88 | 

I do agree with all of the ideas you've presented in your post. They're very convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for beginners. Could you please extend them a little from next time? Thanks for the post.

fun team building
151/88 | 

I enjoy what you guys tend to be up too. Such clever work and exposure! Keep up the awesome works guys I've included you guys to my personal blogroll.

iPod 4g sale
152/88 | 

Hey that is a great submit & a good set of conversations too. Keep sharing, which is great...

Web Design Westchester
153/88 | 

Absolutely, if you definitely believe you can perform it, you can.

baju batik
154/88 | 

Hey there are using Wordpress for your site platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started and create my own. Do you need any html coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

Insured Blog
155/88 | 

The very core of your writing while sounding reasonable originally, did not sit perfectly with me personally after some time. Somewhere throughout the paragraphs you managed to make me a believer unfortunately just for a short while. I nevertheless have a problem with your jumps in logic and you would do well to help fill in those breaks. If you can accomplish that, I will undoubtedly be amazed.

Noella Mccrosky
156/88 | 

I am grateful for your post. I'd like to comment that the tariff of car insurance differs from one insurance policy to another, due to the fact there are so many different facets which play a role in the overall cost. For example, the brand name of the motor vehicle will have a massive bearing on the price tag. A reliable older family car will have an inexpensive premium than a flashy sports car.

chevelle
157/88 | 

Getchevelle is the offical site of the band chevelle

Qardoo please
158/88 | 

*When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with exactly the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

http://homeremedyforuti.org
159/88 | 

Itâ??s hard to locate knowledgeable people on this subject, but you sound like you know what you are talking about! Thanks

Blog mode
160/88 | 

Simply lack to verbalize your stipulation is as surprising. The clarity in your expose is merely fetching further i can think you?re a master on this theme. Well together accompanying your franchise permit me to take your meal to abide updated accompanying coming courier. Thank you single million and amuse take on the gratifying process.

xenon kits
161/88 | 

Hi! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I'm getting fed up of Wordpress because I've had problems with hackers and I'm looking at alternatives for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

Arnold California Real Estate
162/88 | 

Fabulous ... simply fabulous. Way to give us all something that we all might not have ever known about. At least I just was tought something new. You are so awesome!

Family photographers west york...
163/88 | 

I?m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a weblog that?s both educative and entertaining, and let me tell you, you have got hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the difficulty is one thing that not sufficient persons are talking intelligently about. I'm very completely satisfied that I stumbled throughout this in my seek for one thing referring to this.

Non Status car leasing
164/88 | 

A personâ??s Are usually Weight loss is certainly a practical and flexible an eating strategy method manufactured for people who suffer that want to weight loss and therefore ultimately conserve a a lot much more culture. weight loss

moving tips sc
166/88 | 

Palmetto Specialty Transfer was founded and created based on the principle that individuals in our area and surrounding areas deserved a much higher level of client services

wholesale stainless steel
167/88 | 

You should participate in a contest for among the most effective blogs on the internet. I will suggest this internet site!

magic submitter
168/88 | 

Regards for this marvellous post, I am glad I detected this internet site on yahoo.

data entry
169/88 | 

Just wanna remark on couple of general items, The internet site style is perfect, the topic matter is rattling excellent

new technology site
170/88 | 

I became honored to receive a call coming from a friend as soon as he discovered the essential guidelines shared on the web site. Studying your weblog posting can be a real exceptional experience. Thanks once more for considering readers like me, and I wish you the most effective of success for a expert in this area. nobel calling card

a2937747
171/88 | 

I've said that least 2937747 times. SCK was here

Photoshop video tutorials
172/88 | 

You designed some decent points there. I looked more than the internet for your concern and discovered many people will go along with together together with your site.

Photo recovery mac
173/88 | 

Hey, you used to write great, but the last few posts have been kinda boring? I miss your tremendous writings. Past few posts are just a little bit out of track! come on!

dentist gold coast
174/88 | 

Hey I was just looking at your site in Firefox and the image at the top of the link cant show up properly. Just thought I would let you know.

exerciseroutines
175/88 | 

Thanks for this post, I'm a big fan of this internet site would like to go on updated.

data capture
176/88 | 

Superb internet site. Lots of useful info here. I'm sending it to several friends ans also sharing in delicious. And naturally, thanks for your sweat!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011