Olen jo monena aamuna miettinyt, että lokakuussa sängystä ylös nouseminen, herääminen ja etenkin ulos lähteminen ennen kello kahdeksaa pitäisi olla täysin vapaavalintaista. Ja ajan pitäisi kulua jotenkin hitaammin.

Olen melkein tosissani miettinyt parikin kertaa, että koko aamutouhu on suorastaan epäinhimillistä. Että miksi i all verden me ihmiset ollaan kehitetty tästä systeemistä tällainen joustamaton pyöritys? Että miksei ne mun zumba-asiakkaat voi odottaa. Tai tulla vähän myöhemmin :D

Okei, ehkä tässa vaiheessa huomaan, että joku mun loogisessa ajattelussa ei taas ihan täsmää :P

Suoraan aamun tunnilta, hikisen vaaleanpunaisena :P

nahatakki Asos / huppari H&M / verkkarit Cubus(?) / tennarit Converse

Mulla oli viime viikolla ainoina kahtena vapaapäivänä zumbat sekä aamulla että illalla.  Mietin ihan tosissani, et mun on lopetettava se. Tuntien suunnittelu vie ihan hirveästi aikaa eikä mulla ole ollenkaan aina energiaa. Tämä vastauksena teille, jotka usein kysytte miten mulla riittää energia kaikkeen. Ei riitäkään! ;D

Olen  kuitenkin niitä ihmisiä, jotka yrittävät nähdä ratkaisuja ongelmien sijasta eikä valittaminen ja väymys hyödytä koskaan. Jos joku mättää, hyödyttää vain miettiä, miten asian voi korjata. Kuten nyt vaikka lopettamalla zumban ohjaamisen, mikä ei tosin ole kovin realistinen ratkaisu, silä... can't do that! Mutta aamukahdeksan tuntia en ota enää koskaan lukujärjestykseen ;)) Jumppasali ei ole juurikaan työpaikka, jonne voi mennä ja aloittaa päivän valittamalla omaa väsymystään. Ja te tiedätte zumbaohjaajat, ne on niin kadehdittavan omistautuneita koko elämällään... (I love it, but... I'm not.)

Top Ten Ways you Know You're Married to a Zumba Instructor
10. She dresses in colors only Ray Charles would put together.
9. She's hot and sweaty all the time, and it has nothing to do with you.
8. She can't drive, walk, or ride in an elevator without random dance breakouts.
7. You're alone again on Saturday night because Beto or one of his junkies is in town.
... 6. Tight pants. Ok, that's a perk.
5. Coming home is like walking into a Mexican fiesta.
4. Shaking her butt is a perfectly acceptable form of charity.
3. Pause...
2. She is constantly watching videos of other women dancing.
1. She can pay for groceries and gas in $1 bills, and you feel good knowing your woman works.
***

Okei, joskus tuntuu että tekemistä on vähän paljon ja ettei jaksais yhtään. Tää on omistettu teille. Voin kertoa, että nukahdin tätä postausta kirjoittaessani. Nukahdan myös joka ilta lapsille kirjaa lukiessani. Ennen lapsia. Power nap klo 19.30 huoh.

Tänään taidankin mennä suosiolla lasten kanssa nukkumaan.

Ps. Päivän viisaus: Aina auttaa, jos mukana menossa on yksi optimistisydän ja yksi oikea sydän! :D

<3

Kuvat

Kommentit (85)

homemoma
86/85 | 

i always thought that you were full time zumba and fitness instructor. but reading this i figured that you do something else and that is only a hobby? what do you do full time?

Saaga
87/85 | 

ihana postaus! :)

haluaisin kysyä, kun puhuit siitä joskus, että kun tarkkailit anonyymien ip-osoitteita niin tajusit että ne oli tullu kahelta eri koneelta.. mistä tämmösiä tietoja voi tarkkailla? :)

kalastajanvaimo
88/85 | 

Hei saaga :) Sun täytyy nähdä ip-osoitteet kommenteille, en oikein tiedä miten ne näkyy esim. bloggerin blogeissa, tässä wordpressissa näkyy aika helposti vaikka kaikki yhdestä IP:sta tulleet kommentit samalla sivulla... Sit jos on oikein hyvä näissä hommissa (kuten ID -taustajoukot ovat), voi selvittää ip-osoitteiden taustoja ja rekisteröintejä jne. Mut itse en osaa kaikkea tollasta :)

kalastajanvaimo
89/85 | 

No I'm not, that's right. I'm working as a nurse; fortunately only 3-4 days a week ;) Here in Norway most of nurses do not have fulltime jobbs, so... it fits me perfectly! :)

Emilii
90/85 | 

Ihanaa, kun myönnät, että aina ei energia riitä. Se on vain inhimillistä ja tapahtuu varmasti kaikille! :)
Tekisi mieli itsekin mennä zumba-tunneille, mutta iltaisin en jaksa osallistua ohjaamisesta puhumattakaan. Harmi kun tällä seudulla sopivia tunteja ei oikein ole päivisin.
Tsemiä vaan! Välillä saa ja pitääkin ottaa rennommin! :)

New England Rose
91/85 | 

Amen, olen täysin samaa mieltä kanssasi tuosta aamuheräämisestä ja sirkuksen pyörityksestä. Joskus olisi ihan kivaa antaa oravanpyörän pyöriä itsekseen ja vaan olla :)

Selma
92/85 | 

Juurikin tänään mietin aamulla tota ihan samaa, että ihan sairasta nousta ylös ja lähteä:) Ja kiitos tästä ihanasta postauksesta, luultiin jo kavereiden kanssa, että olet yli-ihminen. Tai no, en mä vieläkään ole ihan vakuuttunut ettet ole:) Kivaa ja pirteää viikkoa!

Aino
94/85 | 

Tämä postaus sai hymyn huulille taukotorkkuineen kaikkineen =)Sellaista se kai tahtoo vähän olla, se rutiinien pyörittäminen, kuulostaa niin tutulta, vaikken jumppia ohjaakaan, kunhan vaan raahaudun paikalle. Itsellä ainakin juuri loka- ja marraskuu ovat sellaisia, että energiatasot vetelevät ihan pohjamutia, vaikka mitä yrittäisi. Pitää kai antaa periksi ja viettää luvan kanssa kaamosta ja olla pikkuisen vähemmän tehokas. Kivaa viikkoa väysmyksestä huolimatta!

Lauriczek
95/85 | 

Tuttu tunne taallakin! Syksyiset aamut, maailma viela nukkumassa ja ihmisen taytyy irrottautua lampimien peittojen syleilysta! Joskus olen jopa puolivakavissani harkinnut talviunille ryhtymista. Olishan se ihanaa saada ottaa kaikki rakkaat kainaloon, syoda masu pullolleen ja kapertya pienelle keralle :)

Olen jo pitkaan lueskellut sinun blogia ja loydan aina uudelleen itseni kurkkaamasta mita sinne pain maailmaa kuuluu! Ihana blogi!

Kaikkea hyvaa ja kaunista sinne, syksyn vasysta huolimatta!

Kat NYC
96/85 | 

Haaveilen tyosta jota saisi tehda kotoolta kasin etana, varsinkin kylmaan ja pimeaan vuodenaikaan. Ajattelen jo kauhulla talvea, koska aamuvuoroon mennessani joudun heraamaan jo klo 5 aamulla ja se on AIVAN KAMALAA. Siina on positiiviset ajattelut aika heikoilla vaikka olen vaikka mita keinoja yrittanyt muuttamaan asennettani.

Heinis
97/85 | 

Se on ihan totta, ettei valittaminen juuri auta mitään, MUTTA mikäli mieli tai/ja keho alkaa osoittaa ärsyyntymisen/uupumisen merkkejä, asialle pitää kyllä tehdä jotain. Eli vähennä ihmeessä tuntejasi, nautit ihan varmasti enemmän niistä, jotka jää jäljelle :)) Tämä lähtee nyt Combatiin! Oletko muuten kokeillut?

Marjukka
98/85 | 

Kyllä näin on, että pitää vain hellittää, kun tuntuu puuhaa olevan liikaa. Itse olen syksyllä energisempi kuin keväällä, ja lähestyvä joulu saa minut aina innostuneeksi. Tammi-helmikuu taas tuntuu loputtoman pitkältä ennen kevätauringon lämpöä!

kalastajanvaimo
101/85 | 

Meillä on oikeastaan kaikkein suosituimpia nää aamutunnit! Ihmiset tykkää kun illan saa levätä väsyneenä kotona... Ymmärrän ;)

kalastajanvaimo
102/85 | 

Joo ei mulla onneks tavallisesti oo noin paljon zumbaa kuin viime viikolla! Huh! Eika toitakaan viitta paivaa viikossa. Tasta viikosta on tulossa paljon iisimpi <3
Olen kokeillut combatia, mut se ei sit taas ollut ihan mun juttu... :)

kalastajanvaimo
103/85 | 

Joo joskus ois aivan ihanaa vaan antaa olla. Mut sit tulis niin huono omatunto et koko päivä ois pilalla :P Vapaapäivät on ihania, mutta ihan eri fiilis ois jäädä vaan kotiin työpäivänä hehe.

kalastajanvaimo
106/85 | 

Aloin syomaan multivitamiinia ja kalanmaksaoljya... jos nailla vaikka jaksais paremmin heh

kalastajanvaimo
107/85 | 

Kuulostaa niin hyvalle toi talviunijuttu. Voisin majoittautua makuuhuoneeseen kauhean herkkuvuoren alle jollen koko talveksi niin ainakin muutamaksi paivaksi hahaa

kalastajanvaimo
108/85 | 

Joo se on kylla aivan kamalaa! Mun taytyy alkaa haaveilemaan samasta hommasta :D

kalastajanvaimo
109/85 | 

Joo talla viikolla mulla on onneksi taas monta kotipaivaa, otan ihan lunkisti! :))

kalastajanvaimo
111/85 | 

Se on niin tylsaa, koska sit ei nukuta moneen tuntiin kun nukkuu tohon aikaan illasta kymmenen minuutin pikkutorkut! En kesta :)

SaraMama
112/85 | 

Voi muista pitää itsestäsi hyvä huoli, ettei kivat jutut rupea tuntumaan puulta. Mulla on vissiin joku energinen keskiraskaus menossa, kun tehoa riittäisi vaikka mihinkä, mutta siihen tietysti voi olla syynä, että järjestään nykyään nukahdan pojan kanssa jo yhdeksältä. Vapaapäivinäkin tulee herättyä aivan pirkkona 6:15 :/ Hei ja muista ennekaikkea D-vitamiini! paljon tsemppiä sinne Norjaan!

Tuija
113/85 | 

Elämä on lopulta niin lyhyt tuokio, ettei sitä kannata eikä tarvitse vetää duracellina läpi;)
Slow life is pop!

Mia
115/85 | 

Ei napannut mullakaan aikoinaan aamutunnit, tai no ne "ekat kerrat" kyllä. Se suunnittelu vie mielettömästi aikaa ja sitten kun sitä yrittää aina keksiä jotain uutta ja kivaa :D Mulla tyssäs homma siihen kun työt lisääntyivät niin ei vaan riittänyt aika. Joskus muutama tunti lisää vuorokauteen tekis ihmeitä!

Saana
116/85 | 

Niin tuttua, mulla oli kanssa aamujumppa klo 8 kerran viikossa vedettävänä ja se oli kyllä joka kerta yhtä tuskaa :) Jo edellisenä iltana olin ihan masentunut, kun aamulla pitää taas sinne jumppaan herätä. Varsinkin talvella, kun ulkona oli todella kylmä, oli se yhtä kidutusta :) Toisille liikkuminen iltaisin on vaan paljon mieluisempaa. Tsemppiä syksyyn!

Kåå
117/85 | 

Ihana postaus! Ja erityisesti mietilauseesi. On se niin totta, ettei niiden asioiden eteen, jotka oikeasti kiinnostaa tekee vaikka mitä ja isolla energiatasolla. Ja muut jäävät selittelyn varjoon.. Nimimerkki juuri hetki sitten selittelin itselleni että liian kiireinen ja väsyinen.. Heh.

Sulla on ihana elämän asenne! Jatka samaa mallia.

Ha de'

kalamuija
118/85 | 

Munkin 2. tyø on sellainen, ettæ sinne ei voi mennæ valmistautumatta. Toisin kun toi meidan ykkøstyø:) Mika valilla siis tuntuu helpommalta juuri sen takia etta sinne voi menna ja sielta voi lahtea kun tietaa, etta joku jatkaa siita mihin jait.. tai ainakin toivottavasti.. naista norskeista ei aina tieda:)
Voimia sinne. Hyva etta lunkimpi viikko tiedossa. Noita ruuhkaviikkoja jaksaa kun tietaa, etta elama ei jatku noin loputtomiin. Nostan hattua sellaisille tyøorjentuneille uraohjuksille. Musta ei olis siihen. Mulle sopii tallainen kohtuullinen tyøpanos:) Ja se taalla Norjassa on huippua, etta voi tehda esim. sita omaa tyøta vain 60%:sti niin sitten ehtii ja jaksaa muutakin.

Saxophone lessons los angeles
119/85 | 

It?s really a nice and useful piece of information. I?m glad that you shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

Vera
120/85 | 

mun on nyt pakko tulla kertomaan kuinka ihana olet! vaikutat niin aidolta ja optimistiseltä ihmiseltä että piristät mun päiviäni suuresti. :)
oo kiltti ja tee pian videopostaus, ne on niin kivoja!

Leni
122/85 | 

Minä inhoan myös "tavallisia" aamuherätyksiä, itse herään/heräisin mieluummin valon rytmin mukaan. Onnekkaana teen vuorotyötä, joten pitkään nukkuminen on mahdollista, kun työ on aika iltapainotteista, eikä lukiolaisellenikaan tarvise enää herätä laittamaan aamiaista, selviää siitä jo itsekin ; ). Vastapainoksi teen sitten muutaman todella varhaisen aamuyön vuoron silloin tällöin. Niiden jälkeen päikkärit -ah- niin makoisat!

kalastajanvaimo
123/85 | 

Joo puhun ihan sujuvasti norjaa, opettelin sitä jo hiukan ennen tänne muuttoa mutta murteet ja kuullunymmartäminen tuli kyllä aika shokkina aluksi ;D Töissä käytän paljon kieltä ja olen ihan riippuvainen hyvästä kielitaidosta (sairaanhoitaja). Töitä sain melko helposti, mutta täysiä virkoja täällä ei juuri jaella... tavallista on kaikki 15% -80% väliltä. Lapsille puhun vain suomea, jos nyt joskus joku juttu norjaksi lipsahtaa... enkkua meidän perheessä ei enää käytetä lainkaan. Sen käytön kielsin mieheltäni jo melkein viisi vuotta sitten ;) Halusin oppia norjan kunnolla -ja mahdollisimman nopeasti.

kalastajanvaimo
125/85 | 

Joo munkin mielestä aamutunnit on tosi jees ja mulla on vuosia ollut vakkaritunti klo 09. Tänä syksynä tunti siirrettiin kasiin ja ajattelin et kyllähän se nyt samalla tavalla menee.... mut ei, ysiin ehdin hyvin, mut tää kasi on jo liikaa ;D Puol seitsemän ei mun kohdalla ois ajankohtainen lainkaan ;) Tai nimenomaan se, et saa itse valita, jos tuntee olevansa virkeä ja hereillä mahdollsesti viikon ainoana vapaapäivänään, mutta sitä mahdollisuuttahan meillä ohjaajilla ei tosiaan ole.... Siitä se paljon on kiinni, psyykkeestä. Suoraan sanottuna :)

kalastajanvaimo
128/85 | 

Näin on, tää kevennetty työviikko sopii mulle niin täydellisesti. Ja joustavuus -jokunen viikko on mulle kiireisempi ja toinen taas löysempi... tällä viikolla vain kaksi työpäivää, juhuu :))

kalastajanvaimo
129/85 | 

Jes, zumbaan en halua keksiä mitään tekosyitä, koska se on edelleen tosi mieluisaa puuhaa, mutta seuraavaan lukkariin siirrän aamutunnin kyllä ainakin tunnilla eteenpäin ;)
Kiitti -og ha de! :))

kalastajanvaimo
130/85 | 

Huh hyvä kuulla! Mulla on aina ollut aamutunti yhdeksältä ja se on ihan OK! Siihen ehdin :D Mut en tähän kasiin.... siinä on valtava ero! ;D

kalastajanvaimo
131/85 | 

Oh, hyvä kuulla!!! Totta suunnittelu on ihan hullua, sais koko ajan olla tanssimassa ja heilumassa kotona -vahän niinnkuin tossa listassa lukee. Ei mulla riitä aika sellaseen! :D

kalastajanvaimo
133/85 | 

No ei todellakaan! Oon ihan varmasti yksi maailman hitaimpia ihmisiä, siks joskus tuottaa tuskaa tällaset tavallisten ihmisten viikot :P No ei sentään, mut siis onneksi hyvin harvoin tunnen minkäänlaista stressiä :)

kalastajanvaimo
135/85 | 

Ooo :O En olekaan aikoihin käynyt lukemassa sitä, olipas aika jännä juttu!

Niina
136/85 | 

puhutko kuinka hyvin norjaa? oletko ennen sinne muuttoa osannut norjan kieltä vai puhutko miehesi kanssa englantia vai kuinka kommunikointi sujuu? saitko kuinka helposti töitä sieltä (mitä teet työksesi)? kommunikoitko lastesi kanssa suomeksi/englanniksi/norjaksi?

toivottavasti kysymykset ei tuntunut ilkeiltä :) sulla on ihan huippu ihana blogi!

flickan
137/85 | 

Heh ja tosta nukahtamisesta kesken sadun. :D Munki äiskä teki sitä, ja se myös koitti lintsata jättämällä osan lukematta ja hyppimällä sivuja, mutta eihän se oikeen onnistunut, kun kyseiset kirjat oli kuitenki jo sen tsiljoona kertaa luettu ja kyllä lapset vaan muisti, että ei se ihan noin menny. Tai sitte se äiskä vaan simahti kesken lauseen..sitte piti tökkiä sitä, että "äiti..jatka..äiti..älä nuku!" :D

flickan
138/85 | 

Hiih, aamutunnit on just parhaita ! Mutta oon kyllä tosiaan joskus miettiny, että miten ne ohjaajat jaksaa aina vaan nousta ja tulla niin aikasin, niillä ei oo ees valinnanvaraa, toisin ku meillä asiakkailla, jotka voimme kyllä jäädä sänkyyn pötköttään, ja ainoa, joka tästä suuttuu on omatunto eikä salillinen porukkaa. :D

Mutta ite tykkään kyllä aamutreeneistä ! Meidän salilla aikaisimmat tunnit alkavat 6.30 aamulla härligt ! ? Vaikka joo, en ite oo tosiaankaan mikään aamuvirkku, mutta se fiilis sen heräämisen ja treenin jälkeen ja sulla on vielä koko päivä edessä, se on mahtava. :)

Mutta tsemppiä sulle sinne, tottahan se vaan on, että ei aina voi jaksaa niin kympillä. :) Välillä pitäiski saaha vaan löhötä ja aatella myös, että ei jaksa, ei huvita. Kivoja syyspäiviä teille ! :)

NiinaK
139/85 | 

Oli ihan pakko tulla kertomaan, että bongasin sun blogista maininnan ainakin Askoissa jaettavassa Asuntoinfo-lehdessä. :)

sss
140/85 | 

haha tuli muuten mieleen et näin viime yönä sellasta unta, et oltiinmun perheen kanssa teillä kylässä:D teijän talo oli kyllä siinä ihan eri näkönen:D ja sulla oli jotain sellasia outoja joulusia olkiverhoja:D oli kyllä hassu uni se, mistähän lie tuli:D
sulla on kiva blogi! tykkääs hulluna sun tyylistäs, käytät vaatteissa ja sisustuksessa kivoja värejä ja sulla on suloset lapset:D

Nora
141/85 | 

Aika hassu yhteensattuma; luin juuri vähän aikaa sitten, että myös House of Philia -blogiin oli ilkeät kommentit tulleet tasan kahdelta koneelta! Itse asiassa vähän ennen kuin myös sinä mainitsit että sinullekin ne ovat tulleet kahdelta koneelta... jännä juttu..

World Cuisine
142/85 | 

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?

motorcycle rides kentucky
143/85 | 

I wish to express some thanks to the writer just for rescuing me from such a scenario. Because of surfing around throughout the internet and seeing ways which are not pleasant, I assumed my entire life was done. Existing devoid of the solutions to the issues you've fixed by way of your good site is a crucial case, and the ones which may have in a negative way affected my entire career if I hadn't come across your site. The know-how and kindness in taking care of all the stuff was important. I'm not sure what I would have done if I had not come upon such a subject like this. I can also at this point look forward to my future. Thank you very much for this skilled and sensible help. I will not think twice to recommend your web blog to any person who requires guide on this matter.

offshore oil drilling jobs
144/85 | 

There's noticeably a bundle to learn about this. I assume you made certain nice points in features also.

focus
145/85 | 

I?m impressed, I must say. Actually rarely do I encounter a blog that?s each educative and entertaining, and let me tell you, you've gotten hit the nail on the head. Your idea is excellent; the difficulty is something that not enough people are speaking intelligently about. I'm very joyful that I stumbled across this in my seek for one thing regarding this.

concrete curing blanket
146/85 | 

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

dual pane windows
147/85 | 

Very efficiently written post. It will be useful to everyone who usess it, including yours truly :). Keep doing what you are doing - i will definitely read more posts.

best deals on home decor
149/85 | 

great points altogether, you just gained a new reader. What would you suggest about your post that you made a few days ago? Any positive?

holidays
150/85 | 

Oh my goodness! a tremendous article dude. Thanks Nevertheless I'm experiencing issue with ur rss . Don?t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting an identical rss downside? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

ipadbackground
151/85 | 

Hey there this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

showing on cam
152/85 | 

I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

sawg tshirts
153/85 | 

Terrific paintings! This is the type of information that are supposed to be shared around the internet. Disgrace on the search engines for not positioning this submit upper! Come on over and discuss with my web site . Thank you =)

Cheating Quotes
154/85 | 

I was wondering if you ever considered changing the structure of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures. Maybe you could space it out better?

puls stacja
155/85 | 

I have been examinating out many of your stories and i must say pretty nice stuff. I will make sure to bookmark your site.

Insured Blog
156/85 | 

excellent post, very informative. I wonder why the other experts of this sector don't notice this. You should continue your writing. I am confident, you've a great readers' base already!

Rouses
161/85 | 

associated with a unneeded or even undesired hair. Whether or not the process can be better pricey as compared to other

Luigi Fulk
162/85 | 

I'll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

wynajm kontenera
164/85 | 

Good day! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any suggestions?

Sword
165/85 | 

high quality Swimtrunks easily obtainable in the marketplace. Whenever you area an order inside on

Mesion
166/85 | 

with other establishments, the absolute right place is extremely preferred with regards to agreement. Novato real estate professional

web marketing services
168/85 | 

Hey all.. I'm quite a new comer to running a blog world and that i already been doing a bit of browsing to get some ideas. Your own wp weblog certainly offers help me. Appreciate which!

Delora Leija
170/85 | 

We're a gaggle of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site offered us with useful data to work on. You've got carried out an impressive process and our whole group will most likely be grateful to you.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015