Olen ennenkin postannut norjalaisia mainoksia teille. Tässä taas yksi jotenkin telkussa pyöriessään pysäyttävä:

Musiikki: Liverpool Express - You are my love

Kommentit (32)

Elkku
35/32 | 

Hei! Minä ajattelin heti että tuo mainoksessa oleva "toinen nainen" on morsiamen todellinen rakkaus - you are my love. Ja tämä todellinen rakkaus luonnollisesti kummittelee koko ajan morsion mielessä. Ihmettelin suuresti että mitä ihmettä tämä nyt sitten voi mainostaa - sukupuolineutraalia avioliittolakia :D Mutta huh, se siis oli vain pankkineiti.. aikas painostava mainos. Mutta kuten sanoit, myös pysäyttävä.

Maatu
36/32 | 

Pankkineitinä mielestäni mainos oli todella vau! Piti välittää se heti meidän markkinoinnin ihmisille.

Anne
37/32 | 

Aivan ihana biisi!!! Tätä voisi illalla kuunnella, rentoutua ja syödä suklaata! Tietenkin zumban jälkeen! ;) Ja mainoskin oli tosi hyvin tehty, kaunis!

Mia Willa Oliviasta
38/32 | 

Jotenkin pelottava, koska odottelin koko ajan sen kauhean "naaman" ilmestyvän tuon rauhallisuuden keskelle. Jossain vaiheessa täälläpäin levisi sellainen "automainos", jossa ajettiin ihanalla vuoristotiellä ja kesken kaiken takaa tuli pelottavat kasvot kirkumisineen näyttöön.

Pakko katsoa tämä uudelleen, nyt kun tiedät, ettei yllätyksiä tule ;)

Anu
39/32 | 

Hassua...kun mainos pääsi loppuun asti ja idea selkis, muuttui se kokonaisuudessaan paljon kauniimmaksi! ...siihen asti muaki pelotti ja ahdisti ja jo mietin miten tällanen mainos voi toimia! :) ...mut toimihan se! :D

Susanna
40/32 | 

Oikein kaunis "minilyhytpätkäfilmi" on, mutta että mainoksena...? Tai sitten juuri sellaisena toimiikin. Vangitseva ja täytyy kyllä myöntää että vaati useamman katselukerran jotta ymmärsin mitä tarkoitettiin. Josko siltikään tajusin.

Tällaisilla upeilla mainoksilla on se vaara että muistaa mainoksen, mutta ei ollenkaan sitä mitä mainostettiin.

SM
41/32 | 

Jos nyt ymmärsin mainoksen (ja hitusen norjaa) oikein, niin kyse taisi olla siitä kuinka tuo kyseinen pankki on mukana siellä missä sinäkin - elämässä. Mutta silti paikoin tuo (järvestä nouseva) naishahmo oli aika pelottava, välillä ajattelin sen olevan kuin suojelusenkeli. Hieno idea ja etenkin kaunis toteutus (tosin tuosta Twilight-tyylisestä metsässä lentämisestä en niin välittänyt, vaikka kaiketi silläkin oli jokin symbolinen merkitys :D). Musiikki kruunasi :)

champagne
42/32 | 

Mulle tuli tästä vähän maailmanlopun meininki mieleen. Alku on kuin uppoavasta Titanicista. Muhun ei taida tämän tapainen mainonta oikein puraista:)

Pandice
43/32 | 

Aika hurja mainokseksi, joskin todella mieleenpainuva! Selvästi oli nähty vaivaa enemmän kuin näiden "nyt hinta vain viisysiviis"-mainosten kohdalla.

kalamuija ja lappilifestyle
44/32 | 

Tata mainosta en ole ennen nahnytkaan.
Mutta Norjassa on paremmat ja yleensa hauskemmat mainokset mun mielesta kuin Suomessa.
Jotain parempaa sentaan taalla;) bollet ja mainokset:)

IdaSofia
45/32 | 

Mäkin odotin koko ajan jotain pahaa tapahtuvaksi, mutta hienosti toteutettu mainos!

Tiia*
46/32 | 

Hei Johanna!

Ihania postauksia!! Pidän tosi paljon PäivänAsu-jutuista ja ihailen tyyliäsi :-)
Mitkä ovat mieluisimmat Second hand -ostopaikkasi eli mistä yleensä löydät käytettyjä vaatteita tai laukkuja?
Mainoksen paras kohta oli mielestäni puiden yläpuolelle kohoaminen ja lentäminen...ihanaa olisi, jos voisi linnun lailla lentää ja katsella sieltä maailmaa....
Mukavaa kevättä sinulle <3

kalastajanvaimo
48/32 | 

Niin on, se on jotenkin tosi kaunis... etenkin tää kertsi, kappale kokoneisuutena ei mun mielestä oo niin hyvä ;)

kalastajanvaimo
49/32 | 

:D
Joo tää on muuten huomattavasti kivempi kattoa useamman kerran, eka on liian hämmentavä!

kalastajanvaimo
50/32 | 

Totta! Mulle se ei edes auenut parilla eka kerralla kun telkusta sivusilmällä katsoin.. mutta kivempi tosiaan katsoa nyt kun tietää, mistä siinä on kyse ;)

kalastajanvaimo
51/32 | 

Sama täällä, en tajunut ihan parilla ekalla kerralla. Ja totta sekin, etten varmasti ois muistanut mitä tässä mainostettiin, jollen nyt ois paneutunut asiaan...!

kalastajanvaimo
52/32 | 

Nimenomaan, ihan samaa mieltä SM! Musiikki kruunasi ja lentojuttu oli munkin mielestä vähän outo. Tulkitsin sen sit tarkoittamaan niinkun unelmia, jotta uskaltaa lähteä unelmienkin mukaan leijailemaan jossain vaiheessa elämää ja niitä toteuttamaan -onhan siellä taustalla se turvallinen pankki ehheh...

kalastajanvaimo
54/32 | 

Juu kiva että on tällaisiakin mainoksia, vaikka ei välttämättä jäiskään mieleen et mitä ne mainostaa.. ;)

kalastajanvaimo
55/32 | 

Et oo sit katsonut yhtä paljon telkkua kuin minä ;) Juu jotain hyvää täälläkin hehe!

kalastajanvaimo
57/32 | 

Kiitos Tiia ja kivaa kevättä!
Selailen usein Norjan ja Ruotsin "huuto.netit" Finn.no ja Tradera.se -palstoja vaatteiden toivossa... Aitoja merkkilaukkuja löytyy vaikkapa Bagboudoir.comista tai Lovehandbags.co.uk:sta :)

kalastajanvaimo
61/32 | 

:DD Ihana tulkinta :P
Juu painostava on oikea sana, varmaan siks mainittiin tuolla yllä maailmanlopun meininkikin! Painostava... varmaan just siks se saa pysähtymään.

emmesyys
64/32 | 

Meni kyllä jonkin aikaa ennen kun tajusin mistä onkaan kyse, pitää ehkä kattoa vielä pari kertaa lisää että saan siitä kiinni paremmin. Mutta mun mielestä on ihanaa että on tollasia oikeasti kauniitakin mainoksia. Tykkään itte hirveesti kattoa mainoksia ja ärsyttää kun kotona ihmiset kääntää aina toiselle kanavalle mainostaukojen ajaksi. :D Mutta huomasin myös sen että Englannissa asuessani jotenkin mainokset tuntui paljon laadukkaammilta ja paremmilta sillain yleisestiottaen kuin mitä ne on Suomessa. Vaikka olihan sielläkin aika älyttömyyksiä. Mulle tuli myös tällanen eilen vastaan, ihan siistiä sillain, vaikka nojoo: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C_CDLBTJD4M

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012