Yhteistyössä Pierre Robert

 

Sellaista viikonloppua vietetty täällä. <3

Lasten alusvaatteet; siis pitkät alushousut, paidat, sukkahousut ja sukat ovat Pierre Robertin. Osa saatu, osa ostettu. Tähän kamppanjaan oli siitä helppo lähteä mukaan, että Pierre Robertia löytyy lasten vaatekaapeista jo entuudestaan. Niin meidän kuin Hildenkin perheessä.

Norjassa käytetään muuten mun käsitykseni paljon enemmän villaisia alusvaatteita kuin Suomessa. Täällä ei juuri ole niitä teknisiä superalusvaatteita; kaikki on villaa. Myös nämä lasten alusvaatteet tässä. Eikä muuten kutia; voin vannoa ettei ainakaan Olli pitäisi hetkeäkään. :P Täällä on toki villalle muutenkin pidemmät ja laajemmat perinteet kuin Suomessa, että kai se on ihan luonnollistakin että näitä suositaan.

Näistä vaatteista mun on pakko kehaista etenkin sukkia vähän ekstraa! Helposti ne jäävät nimittäin vähäisemmälle huomiolle, mutta ai että mikä käyttömukavuus. Tosi joustavia ja hyvin jalkaan mukautuvia sukkia; plus että matskuna villa hengittää ja pitää lämpimänä vaikka vähän kastuisikin. Ihan super. Villapaidat ja pitkikset nyt ovat muuten vaan pakolliset, mutta kyllä näitä sukkiakin löytyy monta paria. 

Hei ja nyt saa Pierre Roberteista nettikaupasta -20% koodilla KALASTAJANVAIMO! :) Jee!

 

Ai että kyllä oli taas hyvä viikonloppu. Hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja paljon raitista, kirpeän lämmintä syysilmaa. Täytyy vissiin vielä nostaa pehva sohvasta ja lähteä ulkoilemaan, nautitaan sunnuntaista! <3

 

 

 

 

Kommentit (11)

Marja WH
12/11 | 

Myøs Norjassa asuvana kouluikäisten äitinä samaa mieltä villan käytøstä. Meillä sama merkki käytøssä koko talvikauden. Sukat on muuten pari kertaa pesty vahingossa 60 asteessa ja ei kutistunut. Ihanaa sunnuntairetkeä:)

Miia
13/11 | 

En näköjään saa kommentoitua suoraan tuohon postaukseen, joten laitan tähän muutamia kysymyksiä noista villavaatteista. Ehkä Marjakin osaa vastata :) Katselin niiden nettisivuja ja totesin vaatteet aika edullisiksi, hyvä niin! Onko kaikki noi vaatteet tarkoitettu alusvaatteiksi? Siellä oli mm. pojille "sweater", onko se silti aluspaita? Miten näiden koot? Normaalisti käytän itse kokoa S, voiko siis tuoltakin tilata saman koon? Kiitos vastauksista!! :)

Marja WH
14/11 | 

Paidat käyvät ihan 'pelkästäänkin'. Varsinkin kun lapset olivat vielä ladtentarhassa ja alimmilla luokilla koulussa, käyttivät pelkästään. Nyt käyttävät t-paitaa tai paitspuseroa sen päällä. Molemmat lapset ovat herkkiä kutiaville villavastteille mutta tämä on ihan ehdoton. Ja niitä on pesty vahingossa 60 asteessa ilman isompia ongelmia...

Lennu
15/11 | 

Nyt on alettu Suomessakin tuomaan valikoimiin laadukkaita villavaatteita lapsille. Usein vain ei osata oikein niitä käyttää ja laitetaan kylmää puuvillaa alle. Kutittamattomia olen löytänyt lapsille name itin, devoldin ja polarn o pyretin valikoimista. Retkeilykaupoista löytyy nykyään jo taaperoillekin.

Eeva
16/11 | 

Minä olen ostanut lapsilleni esencia alpakka alusvaatteita, aivan ihania ja käsittämättömän laadukkaita. suosittelen!

Helena Ahtiainen
17/11 | 

Suomessa on ihan upea firma, RUSKOVILLA, joka myy sekä lasten että aikuisten villa-ja silkkialusvaatteita, ovat tosi suosittuja,hyväksi todettuja!Käykää heidän kotisivuilla, suosittelen!!!

kalamuija
18/11 | 

Noi on hyviä. Ja löytyy ihan marketeista. Ja paljon halvempia kuin Ruskovilla. Mä ostin aina jostain Rema 1000 alekorista hirmu kasat?

Juuli
19/11 | 

Hei, kyselisin kirjassasi olevasta Martta-neuleen kavennuksista. Ohjeen mukaan jos tekee, niin molempiin etukappaleisiin jää 15 silmukkaa ja koko takakappaleeseen 16 silmukkaa. Näin etukappaleita on melko mahdoton ommella takakappeleeseen olkasaumoista kiinni. Miten tämä kuuluisi oikeasti mennä?

Vierailija
20/11 | 

Olen itsekseni kyseenalaistanut kirjaa käsityökirjana, enempi taitaa olla kuvakirja, sen verran mysteereitä ohjeissa, aivan kuin ohjeita ei olisi koskaan kokeiltu käytännössä?

Salla
21/11 | 

Mistä teidän sohva on? Ihana! Olen juuri etsinyt tuon väristä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010