~kaksi kaunista blogia~

Te tiedättekin varmaan ketä nämä tytöt ovat? :) Etualla Char ja taaempana Sofie. Molempiin olen ilokseni saanut tustustua paitsi blogien kautta myös henkilökohtaisesti viime vuosien aikana ja koska tytöt nyt muuttavat, on teidänkin (viimeistäänkin nyt) hyvä tutustua näihin tyylikkäisiin blogeihin!

Sofien blogi on suureksi onnekseni muuttanut ihan mun naapuriin tänne Me Naisiin; tuhannesti tervetuloa söpöliini

En oikeastaan ihan kauheasti ehdi tällä hetkellä seurailla blogeja, mutta meitä on pieni porukka jo vuosien takaisia tuttuja suomalaistyttöjä, joiden kuulumisia on aina pakko kurkkia -ja superinspiroivia kuvia ja ideoita tietysti. Nämä kaksi muunmuassa tarjoavat tukea ja lohtua silloin jos blogihuolissa sitä tarvii

Yksityiselämän puolellahan Char & Sofie ovat justiinsa muuttaneet tilapäisesti kämppiksiksi ja ihan harmittaa etten pääse täältä Norjasta useammin kylään, niillä näyttää aika ihanalta ;)

Tuun kyläilemään virtuaalisesti tytöt :)

Kommentit (6)

Vierailija

Aww, olet tervetullut ihan milloin vaan, virtuaalisesti jos ei muuten :) Haleja!

Char and the city
Liittynyt5.9.2013
Vierailija

Aww, olet tervetullut ihan milloin vaan, virtuaalisesti jos ei muuten :) Haleja!

Siis Char täällä moi :D Tuli vahingossa "vierailijana" tuo kommenttini kun unohdin kirjautua..

Vierailija

Tytöillä olikin kivannäköiset blogit. Täytyypä ottaa ne lukemistoon. :)

-A

eloahetkessa.blogspot.fi

Vierailija

Sofie taitaa olla uudempi bloggaaja. Mun blogilukemisto taisi alussa koostua sinun, Charin, Linnun ja Cocon blogeista pääasiassa:) Ne ovat edelleen suosikkejani, muuten lukemisto vaihtuu ja rullaa mutta teidän blogit löytyy aina blogilistalta:)

Sissi

www.bohemianchiclifestyle.com

Vierailija

Hei Johanna, ei löytänyt mistään niitä ihania neuleohjeita, esim torkkupeittoa isoilla puikoilla. Annatko vinkin, kiitos.

Terveisin tumpelo

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään norjalaisen kalastajan vaimona ja kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram