...in a BEACH HOUSE?

Muistatte ehkä mun kertoneeni äitienpäivänä yhteistyökumppanini Beach House companyn antamista vuodevaatteista ja kylpytakista ja kuten eilen vähän vihjailin, tänään niistä sitten kisataan teidän kesken :) 

Tässä kisassa on mun kannalta se tosi kiva puoli, että saan arpoa kolme voittajaa; yksi teistä saa satiinisen superpehmeän smoke -sävyisen päiväpeitteen tuplasänkyyn. Toinen saa vielä pehmeämmän kylpytakin itselleen ja kolmas pussilakanan ja tyynyliinan -tuplana. Nää ovat ihan oikeasti niin mun suosikkeja ehkä kaikkein eniten käyttömukavuutensa vuoksi; kaikki tuotteet ovat ylellisen pehmeitä ihoa vasten ja näihin tuotteisiin jos miten pätee Coco Chanelin legendaarinen

"Luxury must be comfortable otherwise it's not luxury".

***

Rajoitetaanko pikkasen osallistujen määrää ja samalla lisätään reippaiden mukaanlähtijöiden voittomahiksia? ;) Laitan teille nimittäin nyt aika kinkkisen kysymyksen:

Beach Housella on kaksi eläimellistä cushion cover uutuutta, mutta mitkä niiden nimet ovat?

***

Vastaus löytyy Beach Housen sivuilta, koittakaa poimia sieltä, tai ehkä facebookista. Kaikki kysymykseen oikein vastanneet ovat tietysti mukana ja arvon perjantaina teistä kolme onnellista voittajaa, jotka saavat kesäuniinsa ripauksen beach housen raikkaita tuulia :)) Lykkyä tykö ja olkaahan tarkkoina perjantaina!

Kommentit (1130)

Gepardi ja leopardi taitavat olla uudet kuosit. :) Huippuarvonta, kunpa onni suosisi tällä kertaa! :) Aurinkoista ja sopivan rentoa kesän alkua sinulle! :)

-rnarie.

Cheetah ja Leopard ;) 

Täällä Suomessa sataa kaatamalla mutta ei haittaa, blogisi piristää aina! Toivotaan huomiseksi aurinkoa ja arvontaan onnea ;)

Linda 

Like Cheetah ja Like leopard.

 

Olisi ihana voittaa joku noista suloisista palkinnoista ja päästä kokeilemaan minulle ennalta tuntematonta merkkiä :)

 

-Sazu-

Yes I would! Saadapa tuollaiset lakanat... :) Uudet kuosit taitavat olla Cheetah ja Leopard.

Aurinkoa!

Jenni

YES, I would! Mie oon niin mukana kisassa! :) Cheetah ja leopard taitavat olla vastaus kinkkiseen kysymykseesi. Kiitos kivasta blogista ja arvonnasta :)

Cheetah ja Leopard - cushion covers on oikea vastaus! Upeita :) ja sopisivat molemmat hyvin meidän makkariin!

En tunnustaudu olevani leopardikuoseihin lukeutuva puuma, mutta sen sijaan arvonnan kohteena olevat tuotteet kiinnostavat kovasti!

Vastaus on: Cheetah ja Leopard.

Savunharmaa muuten kävisi täydellisesti saman värisiin makkarin mattooni ja lamppuun...

 

Uudet kuosit:

LIKE CHEETAH ja LIKE LEOPARD. Olisin niin tuon upeansävyisen päiväpeitteen tarpeessa, entinen on ihanasti kulunut omatekemä, enkä pysty sitä ehkä koskaan vaihtamaan, ellei taivaasta tipahda uutta :D.

Like Cheetah ja Like Leopard! :) Meillä on BH:n babysetti, mutta toivoisin itsekin pääseväni nauttimaan näistä ihanista tuotteista.

-Jaana O.

Like Cheetah och Like Leopard! 

Sen vähän mitä kolmen pienen äitinä saa nukkua, nukkuisi niin mielellään Beach House- lakanoissa :)

OK

Mukana arvonnassa. Kuosien nimet ovat "like cheetah" ja like leopard". :)
Toivottavasti onni potkaisee.

-Sasha

Oi, voi kun nyt minun arpaonneni löytäisi minut! :) Uudet kuosit ovat tietysti cheetah ja leopard!  Mikä tahansa sopisi noista meidän makkaria sulostuttamaan!!!

-Nipsu-

Cheetah ja leopard. Oi jos onni olisi mukana tällä kertaa, elämä kun on vähän ylös alas tällä hetkellä. Kiitos ihanasta blogista <3

Uutuudet ovat cheetah ja leopard. Mun makkari kaipaa kipeästi piristystä joten ehdottomasti mukana arvonnassa :)

t.Laura

I am soooooo in! Cheetah ja leopard ovat uudet Beach House cushion covers kuosit. Fingers crossed!

Marula

Minäkin löysin, eli Sheetah ja Leopard :) Ja nyt laitan peukun pystyyn, että saisin uinahtaa näihin ihanuuksiin joku ilta :)) Aaaah!

-Sanna-

 

Haluan todellakin osallistua Beach House arvontaan.Ja vastaukset ovat Like ceetah, ja Like leopard. Kiitos edelleenkin mukavista jutuistasi!!

tv.Tiina

Vähän räväkämmät uudet kuosit olivat Leopard & Cheetah! Arvonnassa mukana, kunpa onni suosisi tällä kertaa sillä superlaadukkaille vuodevaatteille olisi todellakin käyttöä, puhumattakaan ihanan pehmeästä luksusaamutakista.

T. hm

ihanat :) juuri vaihdoin lakanat sänkyyn, kiva olisi vaihtaa pian nämäkin ;)

 

cheetah ja leopard.

 

-kristina

Like Cheetah ja Like Leopard :)

Toivottavasti arpaonni suosii, makkari kaipaa uusimista ;)

Lämmintä alkavaa kesää!

Beach Housen lakanoista ja yhtenäisistä yöunista haaveillen.. :)

Oisko leopard ja cheetah eläimelliset uutuudet.

-Myy-

Uudet cushion coverit on like cheetah ja like leopard :) ehdottomasti osallistun arvontaan! Kylpytakki mulla tosin on jo, joten toiveissa lakanat tai päiväpeitto :)

Uudet kuosit ovat nimeltään cheetah ja leopard. Aivan ihania tuotteita muutenkin tuolla nettisivuilla, ja tässä kyseisessä arvonnassa. Nyt ei auta muu kuin toivoa arpaonnea :))

like cheetah ja like leopard. Olisipa ihana päästä kokeilemaan, nuo kun ovat jo pitkään kiinnostaneet :)

Annie

Cheetah ja Leopard!! Olisi kyllä ihana herätä Beach House lakanoista, pedata sänky satiiniseen unelmaansa tai kietoutua pehmeään kylpytakkiin aamukahvia juomaan... Mikä vaan noista kolmesta toisi varmasti ripauksen luxusta arkeen :)

-Kirsikka-

No nehän ovat "like Cheetah" ja "like Leopard".  Ja nyt peukut pystyyn! :) aurinkoista toukokuun loppua koko perheelle! Anne-Maria

Voi toivottavasti onni potkaisee ja pääsisin uudistamaan vuodevaatevalikoimaamme. :) Cheetah ja Leopard uutuksilla mukana arvonnassa. :)

Cheetah ja Leopard täältäkin....mikään ei ole yhtä hyvää kuin ihanat vuodevaatteet! Se on kuitenkin paikka, jossa vietetään paljon aikaa...

Cheetah ja Leopard ovat uutukaiset kuosit! Laadukkaita, ihania tuotteita näyttävät olevan. Voi, kunpa arpaonni suosisi tällä kertaa!

Olet ihana, kun haluat jakaa nämä tuotteet!

t. Pirkkis

Uudet kuosit ovat like cheetah ja like leopardi.

Olispa ihana saada jokin noista palkinnoista miun kesäasuntoa koristamaan. :)

-Kira

Cheetah ja leopard eli upeat kissaeläimet gepardi ja leopardi. Ihana kisa ja palkinnot. Olisipa hienoa päästä tutustumaan Beach housen tuotteisiin.  Mukana kisassa :)

Cheetah ja Leopard! Vitsi minä oon haaveillu noista lakanoista... vaikka ei sillä, kyllä kelpais päiväpeittokin, enkä kylpytakkiakaan lähettäis takas ;) /Tiina

Eläimellinen puoli esiin Leopard ja Cheetah tyynyliinojen avulla :D

Kaikki arvonnan tuotteet vaikuttavat aivan ihanilta, mikä vain kelpaisi :)

Cheetah ja Leopard :) Kuvistakin jo näkee, että tuotteet on ylellisen pehmeitä ja ihanan mukavia käytössä. Voi kun arpa onni suosisi :))

Terkut sateisesta etelä suomesta,

Annika

Yes I would!  :)

Like cheetah ja Like leopard!

Kiitos ihanasta arvonnasta, toivotaan että arpaonni suosii.

Ihanaa kesää toivottaa Sonja

Cheetah ja Leopard. Oli aivan ihania tuotteita, olisikohan aika uusia kodin vuodevaatteita... :) Ihanaa kesänalkua kaikille!

Tuide

Ihana päiväpeitto! Sille olisi pian tarvetta kun muutan poikaystävän kanssa vihdoin omaan kotiin. :) Myös vuodevaatteille ja kylpytakille olisi käyttöä.
Uudet kuosit ovat like cheetah ja like leopard.

Arvonnassa mukana, uutuudet ovat Cheetah ja Leopard :) Ihania tuotteita kaikki tuolla Beach Housella!

Tikru

Cheetah ja Leopard. Taitaa olla itselläkin aika uusia kodin vuodevaateita :) Ihanaa kesänalkua kaikille!

Tuide

vastaan samoin kuin jo moni muukin: Cheetah ja Leopard :) Innolla mukana elämänsä ekassa blogi arvonnassa :) - viiden äiti-

Oi noi on niin ihanan näkoisiä tuotteita! Pakko viimein osallistua! Kuosit ovat Like Cheetah ja Like leopard. -Vilma

Cheetah ja leopard :)

olen aivan hurahtanut trikoolakanoihin, kun hankin Marimekolta ensimmäiset kokeiluun. Viimeisen vuoden aikana olen osallistunut kaikkiin mahdollisiin kilpailuihin, jotta pääsisin kokeilemaan beach housen tuotteita, toivottavasti nyt onnistaisi :) kiitos ihanasta, hyvän mielen  blogista!

lotta

Vastaukseni kysymykseen on "like cheetah" ja "like leopard".

Ai että jos kerrankin arpaonni suosisi, etenkin päiväpeitto tai pussilakanat tulisivat todellakin tarpeeseen! Viimeisin pussilakanaostos osoittautui todella huonolaatuiseksi, olivat kuitenkin finlaysonin joten odotin hieman enemmän käyttöikää kuin puoli vuotta :(

Päiväpeiton virkaa toimittaa paremman puutteessa joku ikean halvin malli, ei mikään kaunis ilmestys!

t.iii

Uudet cushion coverit: like Cheetah ja like Leopard.  Olen päässyt hiukan testaamaan BH-tuotteita ja ah, niin ihania ovat. Voi kun arpaonni osuisi.

sweet dreams,

Ninni

Uutuudet ovat Cheetah ja Leopard. Aika yllättäviä mielestäni, mutta klassisia kuoseja kai... Ihana arvonta!

priska

Vastaus taitaapi olla Cheetah ja Leopard. Nää tuotteet ois just passeli häälahja, kun avioon astun lauantaina (sikäli mikäli arvonta on pe) :)

Ihanaa kevään jatkoa sinne!

-Sole-

Like Cheetah ja Like Leopard, on vastaukseni. Innostuin Beach House -arvonnasta jo viimeksi ja pidän nyt peukut NIIN pystyssä, että voittaisin! :-)

Heidi

Cheetah ja Leopard ovat uutuudet. Aika yllättäviä sellaisia mielestäni, klassisia kuoseja toki... Mutta ihana arvonta, pakko osallistua!

 

priska

Herätämä noissa ihanissa lakanoissa... Unelma!

Uutuudet on Cheetah ja Leopard. Molempiin -Facebook ja internetti - Beach Housen sivuihin tutustuttu ja ihastuttu :-)

Mukana arvonnassa sormet ja varpaat ristissä.

Kaiza
Liittynyt17.4.2013

BH:n tuotteet ovat olleet pitkään hankintalistalla uuteen kotiin. Toivottavasti onni potkaisisi : Cheetah ja Leopard

 

-KaisaHy

Cheetah ja Leopard. Tuotteet kuulostavat ja näyttävät aivan ihanilta, joten enemmän kuin mielellään ne kotiuttaisin!  -S-

LIKE CHEETAH ja LIKE LEOPARD

Ihanan pehmeän ja makean unisen näköisiä nuo lakanat! Mielelläni nukahtaisin niiden väliin :)

Cheetah ja Leopard ne kuoseissa taisi vilahdella. Touhukas 5-v rikkoi juuri leopardimaisilla hypyillään silkkisen päiväpeiton - joten uudelle olisi käyttöä! Ihania tuotteita joita olen muutaman kerran jo päässyt hypistelemäänkin. 

Aurinkoisin terveisin Riikka

 

Like Cheetah ja Like Leopard, aika hauskat tyynyt muuten! Ihanaisia arpajaispalkintoja, kyllä noissa olisi ihana kesäaamuun heräillä.

-Tiitu 

Seuraan ahkeraan kaunista hyvän mielen blogiasi.

Ihana arvonta! Kunpa olisin onnekas.Vastaus kilpailun kysymykseen on Like Cheetah ja Like Leopard.

t. Hannele

Cheetah ja Leopard! Oi suosisipa onni, ja olisin onnelinen pehmeääkin pehmeämmän beach house tuotteen omistaja!:>

-Helsi

Like Cheetah ja Like Leopard taitavat osua oikeaan! Jos sattuisin voittamaan niin mikä tahansa kävisi. Juuri muuttaneena tarvin uuteen asuntoon lähinnä... kaikkea :D

Ihanaa kesää!

Vierailija

Cheetah ja Leopard, nehän ne nimet. Ihana arvonta!

 

...vai miten tarkkana nimestä nyt ollaan? Nyt on niin himotuksista kyse, että tarkennetaan varmuudenvuoksi vielä, että LIKE CHEETAH ja LIKE LEOPARD.

Taitavat olla: Like Cheetah ja Like Leopard

Ihanat palkinnot, katsotaan  arvonnossa miten tytsin käy :)

T:Minna R.

Like Cheetah ja Like Leopard ovat uusien tyynynpäällisten nimet. Aivan ihanan pehmoisilta vaikuttavat nuo Beach Housen tuotteet, olisi mukava tutustua lähemmin :)

- Anu

Like cheetah ja Like leopard oli ne uutuudet.

 

Ja voi, etenkin se lakanasetti olisi ihana. Sain juuri toisen lapsemme ja näkisin meidän koko neljen hengen perheen köllimässä rauhallisena, kesäisenä sunnuntai-aamuna pehmeissä, ylellisissä lakanoissa. <3

(Niihin ei kyl saa sit puklata!!) :)

 

-KA

Cheetah ja leopard on vastaus kinkkiseen kysymykseesi, mutta oi ja voi mitä muitakin ihanuuksia sivuilta löytyi... Pandoran lipas avattu ;).

Toivottavasti arpaonni suosii, mahtavia yhteistyökumppaneita olet löytänyt!

Tamago

Uutuudet taisivat olla Like Ceetah ja Like Leopard. Nää on kyllä niin ihania kans, kuten yleensäkin sun yhteistyökumppanien jutut. Peukut pystyssä täällä :) - Emppu

Ja tietty edellisessä kirjoitusvirhe :) Sen saapi poistaa.

Uutuudet taisivat olla Like Cheetah ja Like Leopard. Nää on kyllä niin ihania kans, kuten yleensäkin sun yhteistyökumppanien jutut. Peukut pystyssä täällä :) - Emppu

Cheetah ja Leopard! Ja olisi MIELETÖNTÄ voittaa, oon juuri muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiini, ja jokainen noista palkinnoista olisi enemmän kuin tervetullut sinne :P

- Lotta

Cheetah ja Leopard taitaa olla noi uutuudet! Ai että, toivon kyllä, et osuis joku noista voitoista kohalle..:) - j

Vierailija

Cheetah ja Leopard! :)

Annika Koo

 

Ja siis Like Cheetah ja Like Leopard nimet tietenkin, jäi Like pois äskeisestä.... :)

 

Päällisten nimet ovat Leopard ja Cheetah. Ihanilta vaikuttavat muutkin tuotteet. Toivottavasti onni on myötä arvonnassa, muuten pitänee etsiä paikka, jossa näitä voi hypistellä. -Maaruska

Uudet kuosit ovat nimeltään cheetah ja leopard. Muutenkin aivan ihania tuotteita tuolla.

Peukut ja varpaat pystyyn ja kokeilemaan josko arpaonni suosisi:)

 

Cheetah & Leopard :) eläinkuoseihin en ole koskaan ollut oikein ihastunut, mutta nuo valkoiset pussilakat olisi AIVAN ihanat. :D

t.Jenni

Näyttävät olevan Like Cheetah ja Like Leopard. Ihanilta näyttävät... vaikka eniten himoitsen kyllä tuota päiväpeittoa, se tulisi NiiiiN tarpeeseen! Sitten alkais oleen makkarin uudistu-suunnitelma mallillaan, enää puuttuu toteutus :)

-Heidi-

Like Cheetah eli gepardi ja toinen on Like Leopard eli leopardi eli pantteri. Uusille hyville lakanoille olisi tarvetta!

-s.s

like cheetah ja like leopard... ?? :) ehkäpä noin. enhän mä nyt mitään ikinä oo voittanu, tuskin nytkään, mut kokeilen silti :)

Satu

Cheetah ja Leopard ovat uutuudet! Ihana kisa ja IHANA BLOGI!!! kiitos ja aurinkoista kesää! toi päiväpeite olis tarpeeseen, muut  ihanaa liksusta :D

Hanna O

Ihania nämä ihanuusarvonnat! Piristävät päivää, vaikka ei mitään voittaisikaan. Saa hetken tehdä mielikuvistumatkan unelmien pehmoiseen sänkyyn.:)

Cheetah ja Leopard.

Oi että kuinka se arjen luksus onkaan ihanaa! :) Toivottavasti onni tällä kertaa potkisi!  Uudet kuosit ovat like leopard ja like cheetah (ihan törkeen hienoja nämäkin)!

Niina

Like leopard and like cheetah :) Mieluisin näin kesän kynnyksellä olisi tietysti nuo unelman pehmeät lakanat! Summer time and  the living is easy :)

Mahtava arvonta! Voi kun onni potkaisi :)  Ja uutuudet ovat nimeltään Cheetah & Leopard.           Niina

Voi miten ihana arvonta taas :)

Uutuuksien nimet ovat Like Cheetah ja Like Leopard.

Mukavaa ja kesäistä viikonloppua!

-Hanne-

No Cheetah ja Leopard -tiettykin. Mun Beach Housen valkoinen yöpaita sopisi niin hyvin noiden lakanoiden väliin.... hih hih :)

 

Like Cheetah ja Like Leopard <3

MUKANA ARVONNASSA, IHANAA PALKINTOA TAVOITELLEN :)

KESÄISIN TERVEISIN, TANJA

Oih - ehdottomasti mukana arvonnassa! Jo kauan haaveillut BH:n tuotteista... :-)

Cheetah ja Leopard vastaus kysymykseesi.

-Satuliini

Näytä kaikki kommentit (1130)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.