-ja asoksen maternity -mekko

Tovi sitten ihastuin tähän äitiysmekkoon Asos.comissa ihan kauheasti. Siis niin paljon, etten voinut jättää ostamatta vaikka maternity -osastolta olikin ;) No, pidin Asoksen äitiysvaatteista tosi paljon ihan-oikeasti-raskaanakin ja muistin erään toisenkin mekon sopineen oikein hienosti ilman masuakin, joten sopivuuskysymys (ja muut turhat tekosyyt) oli poissa pelissä. Tässä on vaan vähän enemmin väljyyttä vatsan seudulla, mikä nyt ei haittaa missään. Ehdottomasti hyvä ostos ja tulee varmasti näkymään päivän asuissa, vaikka varmasti vielä söpömpi onkin vauvamasun kanssa (...kuten kaikki vaatteet... :))

Sellainen pikainen päivän asu -päivitys tällä kertaa, jutskaillaan ja nähdään taas pian! 

Kommentit (30)

31/30 | 

Nyt tulee hurjan hlökohtainen kysymys, jätä vain vastaamatta jos tuntuu siltä. :) Mutta onko teillä ollut ajatuksissa, että vielä kolmas lapsi olisi tervetullut..?

 

Me saatiin toinen lapsi muutama kk sitten, ja tosi vahvasti on sellainen olo, että ei meidän vauvat vielä olleet tässä. Siis toivoahan saa, toteutumisesta ei koskaan kenelläkään ole takeita.

 

Ihana mekko!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
32/30 | 

Heips, on siitä ollut puhetta, mutta ei mitään suunnitelmaa kuitenkaan... Eli oikeastaan ihan avoin asia... :)

Paljon paljon onnea, toivottavasti kaikki menee hyvin ja pystyt nautiskella vauvelista <3

33/30 | 

Hei, oon ihan random-lukija, mutta mun tekisi mieli jotenkin toivoa että saisitte vielä kolmannen ^^ jos se teidän omissa haaveissanne on...hih. (Tällaisia reaktioita äitiysmekot herättävät siis myös muissa naisissa, vaikka se mekko ei olisikaan itellä päällä...hihi. Mut ehkä tämä johtuukin omasta vauvakuumeesta :) )

35/30 | 

Hei, 

onko mekko ns. normaalimitoitusta? Tekisi mieli tilata itsekin, niin kaunis on. :)

Happy day!

37/30 | 

Jos et olisi itse tuonut esiin tuota, että mekko on äitiysvaate, niin ei sitä tajuaisi.

Ja todella hauska idea noissa hihoissa. Aivan mahtava!

Kati E

 

39/30 | 

Ihana mekko!!! Voi kun tekis mieli itsekkin tilata tuo...täytyy vakavasti harkita ;). Kiitos hyvästä vinkistä! (täällä on kohta kopio sinusta, Johanna, kun sulla on kivoja juttuja)

-Tanja

41/30 | 

Kiva mekko.. tekis mieli tilata! Kannattaako ottaa numeroa pienempi koko, kun on äitiysmekko, vai ihan normikoko?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
42/30 | 

Itse otin itseasiassa mulle yhden koon liian ison, kun mekko näytti niin pieneltä mallin päällä... Mutta olisin voinut ottaa sen oman normaalikooon ihan hyvin. Eli suosittelen oomaa kokoa :)

47/30 | 

Mä ostelen useinkin äitiysvaatteita, vaikka en olekaan raskaana. Tykkään esimerkiksi mekkojen ja tunikoiden leikkauksista maternity-vaatteissa. Täytyy vaan aina ostaa pienintä kokoa, ettei näytä teltalta =)

49/30 | 

hei, minkä kokoinen sinun mekkosi on? itse olen xs/s-kokoinen lyhyt nainen. jos sinulla on esim koko s, niin se taitaa olla minulle valtavan pitkä helmasta. olet kai aika pitkä?

51/30 | 

En ole aikoihin kommentoinutkaan, mutta täällä aina pistäydyn edelleen juttusi lukemassa :) Mekko on kyllä tosi hieno! Nuo hihat... niissä on ideaa...

57/30 | 

Mä jäin murehtimaan eilen sängyssä, että olikohan se tökeröä kysyä mahdollisesta lapsimäärästä.. Kiva, että et ottanut sitä loukkaavana kysymyksenä! :) Vaan ihan vilpittömästi kysyin, ihan kuin ystävältä.

Tää lapsiasia on vähän vaikea, toisaalta esim. mua ei ole loukannut, jos joku on ystävällisesti kysynyt, että jääkö perheemme nelihenkiseksi vai onko joskus mietteissä vielä lisää. Toisaalta taas lapsien saaminen on aina aika intiimi asia, että joku voi kokea tosi loukkaavana minkäänlaiset kysymykset. 

Ja kiitos onnitteluista, vaavi on aivan ihana pusuteltava pullero. <3 (Ja nukkuu hyvin, siitä ei voi koskaan olla liian kiitollinen!)

 

58/30 | 

Tämä mekko on mulla ostoslistalla ja mulla on tuo vauvamasukin ;) Pitäis kai raskia klikata ostoskoriin! -st.brigitten

59/30 | 

Kyllähän  nykyisin on niin ihania mammavaatteita, monella  merkillä, että ihan ilokseen nelosta odottelee;) Ja voihan niitä käyttää mammavaatteita muutenkin, ovat tosiaan naisellisia ja nättejä, eivät pussittavia pumpulipaleroita. Itse olen luottanut Mamaliciousiin ja ihan H&M:n perusvermeisiin, ja monet empire-linjaiset perusmekot käyvät sellaisenaan, ei tarvi olla mammamallia. Ihan parasta ovat ne karmeat erotiikan tappaja -legginsit jotka yltävät kainaloihin saakka:D

Meillä vauvan odotetaan syntyvän kuukauden sisään ja enää en viitsisi sijoittaa uusiin kalliisiin syysvaatteisiin, onneksi on koko ajan hiki muutenkin...

http://mamainprogess.blogspot.fi/

60/30 | 

Hieno, taidanpa tilata itsellenikin. Jaako sulla tuossa koossa paljon valjaa taakse vyotarolle? Edesta nayttaa hyvin istuvalta. -Katinka

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram