*kukkaverkkarit*

No sen verran on nyt kyllä huijausta etten ihan pelkässä aluspaidassa ollut töissä vaikka kotona näillä mentiinkin... Pierre Robertin villa-aluspaita on vaan niin hyvä, että ansaitsee oman mainintansa -tämä on ollut mulla oikeastaan koko joulukuun päällä. Repeatin liivin sain joululahjaksi ja Vilan kukkapöksyjä normihintaisena vähän ihailtuani ostin nyt sitten alesta; verkkarit joulunpyhiksi.

Niin ja kaksi päivää on jo töissäkin mennyt -verkkareissa rentoillen! Ihan (ihme) ok olla kotona ja Suomeen voi onneksi aina soitella ja viesteillä. Etenkin aamukasilta kun -20 asteessa ja lumen alla seisonut oma pikku auto ei lähdekään käyntiin... Silloin kiireessä ja hädässä soitetaan tietty isille. Hehee.

Huomenna meille on tulossa vieraita ihan Ameriikasta asti...! Enkunkielinen vuodenvaihde siis ja lapsille lisää kielikylpyä. Täytyy visiin vielä vähän siivoilla ja miettiä mitä hedelmäsalaatista mahtaa puuttua... Ananas ja graniittiomena ainakin. 

No niin siinähän se tulikin mietittyä. Siivoilun voi jättää huomiseen. Että jos ottaiskin lasillisen viiniä ja rentoutuis.

Hyvää vuoden viimeistä päivää! :)))

Kommentit (11)

12/11 | 

Rento työasu :)

Mä olen ihan pudonnut sun seuraamisesta ja varsinkin kommentoinnista, mut menossa mukana taas! Mutta siis, mitkä ovatkaan tämän hetken työkuviosi (rennon työasun huomioiden)?

Mä siirryin juuri opettamaan nuoria ja mikä ihana tekosyy onkaan mennä silloin tällöin töihin römppäfarkuissa ja pipo päässä, vain huulipunassa!! Nautin :), vaikka usein pukeudun ja meikkaan ihan asiallisestikin :)

Leppoista Vuoden vaihdetta teille!

Madicken

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
13/11 | 

Moi moi, no mulla vähän sama! Tavallaan... ;) Olen terveydenhoitajana ala-asteella, mut nythän on loma niin olin vaan omalla työhuoneella "neuvolassa" nämä välipäivät. No kävin itseasiassa myös yhdellä kotikäynnillä neuvolaterkkareiden puolesta! Mutta työvaatteethan meillä on ihan vapaata valintaa ja omaa tyyliä :) 

15/11 | 

ootko sä töissä jossain sellaisessa paikassa, missä sairaanhoitajat ei käytä tyypillisiä sairaanhoitajan vaatteita? oon palannu sun viimeaikaisiin postauksiin yhä uudelleen ja uudelleen, niin ihania maisemakuvia. hyvää uutta vuotta!

17/11 | 

ihanan rento ja kaunis asu!

Hyvää uutta vuotta!

-päivi-

ps. Milloin sun kirja ilmestyy?

18/11 | 

Hyväntahtoinen repeäminen, graniittiomena.. :D

-Saia-

19/11 | 

Kiitos blogistasi. Tietäisitpä, miten se piristää ja rentouttaa täällä hulinan keskellä. Norjassa en ole koskaan päässyt käymään, mutta haaveissa on. Siksipä on mukava lueskella juttujasi ja katsella ihania kuvia maisemista. Valokuvasi ovat juttujesi sielu. Kiitos ja hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi. - Jaana -

21/11 | 

Hei! Ja hyvää uutta vuotta!

Toiko pukki uuden ihanan kellon? ;) tarkkasilmäinen täällä :) kaunis on, minkä merkkinen?

Kaikkea hyvää uuteen vuoteen!

Satu

22/11 | 

Hei mistä löydän tuon ihanan repeat neuleen?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010