& kumisaappaat

huivi Etsy.com / villatakki Massimo Dutti / toppi vanha? / farkut Zara /saappaat TreTorn

(Ompun ja Ainon villahousut mummon neulomat)

***

JUHUU, kohtalaisen heavy viikko takana ja perjantai tuntuu ihan älyttömän superkivalta. Huh. Näiden kuvienkin tarkoitus oli alunperin olla vähän hassumpia, sillä töiden jälkeen tihkusateessa kotiin kuljettuani hiukset olivat sellaisella pienellä sähäkällä pörrökiharalla että mietin näyttää tällaisenkin tukkatotuuden välillä. Mut ei se sit näissä kuvissa näyttänyt ollenkaan niin hullulta kuin todellisuudessa ;) Höh. No on ainakin just sellainen perjantai-iltapäivän väsynyt (mutta onnellinen) naama. Et jos huomenna osaisi vaikka nukkua yli kuuteen... ;)

Niin ja mäkkäriruokaa sit heti tollasen ruokapostauksen perään. Voi ei. Mut Mäkkäri on meillä kyllä sellaista urbaania ihmeruokaa et siitä melkein pitää kuva ottaakin silloin joskus kun mies sitä työmatkoiltaan tuo kotiin hehe.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KULLANNUPUT!

Huomenna aion nukkua. Ainakin seitsemään. Nautiskelkaa tekin

Kommentit (23)

24/23 | 

kyllä joskus pitää saada herkutella :) eikä se niin epäterveellistä ole kun joskus saa hampparia :) tässä lohduttaen itseäni eilisen munttauksen jälkeen :) hih.hyvää ja kaunista loppuviikkoa :) -heltsu

30/23 | 

Aivan ihana huivi! Just tollasta yritin etsiä yks päivä kaupoista mutta luovutin kun ei mistään löytynyt.

34/23 | 

Juuri tämä vuoksi blogisi on niin ihana, siis että voit laittaa terveysruokapostauksen ja mäkkäripostauksen perä perään <3

Tv. blogiasi jo vuosia seurannut, mutta viime aikoina harvittavan harvoin kommentoimaan ehtinyt 

40/23 | 

Pistän vähän ot:na tähänkin, kun en tiedä, huomaatko kyssäriä aiemmasta ruokapostauksestasi. Eli mitä ne 50-luvun annoskoot sitten käytännössä tarkoittavat? Lataatko ruokasi nykyisen leipälautasen kokoiselle lautaselle vai mitä? 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
41/23 | 

Okei, hyvä, en aina kurkkaile vanhoja kommenttibokseja, joten kannattaa kysellä uusimmissa! Mun annoskoot ovat tosiaan, no ei ihan leipälautasille, mutta esimerkiksi Arabian Teema -ruokalautaselle (joka nykymaailmassa on pienimmästä päästä) mahtuu mun annokseni niin, että reunoista jää vielä monta senttiä paljaaksi. Ja salaattia on tosiaan se puolet.

42/23 | 

Kivat nuo saappaat! Huivi on kaunis, mutta ei yhtään omaa tyyliäni! :D huomasin, että teidän lapsukaisilla on kivan näköiset housut, oletteko ostaneet/saaneet ne mistä? :)

t. Veera

 

veeraeinolanelamaa.blogspot.com

46/23 | 

Mitä mallia nuo kumpparisi ovat? Varret näyttää mukavan matalilta, voi mahtua paksupohkeisellekin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram