Terveisiä vaan että elossa ollaan! :D
Viikko on tietysti taas ollut melkoisen vilkas; työpäivien päätteksi vielä jumpat ja zumbat joka ilta. Tänään meni vähän pitkäksi kokoukset lastensuojelun kanssa; just ehdin omaan zumbaan ja sitten vielä myöhäisillan ohjelmana pari tuntia salsaa. Phuuh.

Aamupäivällä kurssittauduin psykologisessa ensiavussa - kurssilla mietimme niinkin syvällisiä kuin elämän tarkoitusta... tai siis että miksi olemme täällä. Mitä mun päähäni jäi tästä pohdinnasta oli toteamus, että meitä ei ainakaan ole tehty pehvallamme istumaan. :D Mitenköhän se just jäikin mun mieleeni, he. 

Ylläolevissa vaatteissa menty koko viikko... Ei oo kauheasti ollut aikaa vaihtaa. :D Nyt alkaa paitaan jo ilmestymään jotain läiskiä; pakko laittaa perjantaille jotain muuta.

Ja hei, mulla on uusi aurinkolasirakkaus! Törmäsin lentokoneessa Kuubasta palatessamme TOMS Traveler -sarjan Florentine aurinkolaseihin, joita lennolla myytiin. Aivan supermakeat. Kunnolla oversizet, kolhuja kestävät ja niin coolit.  

Ongelma on, ettei niitä meinaa löytyä millään täältä "meiltä". Suomesta tai Norjasta - tai että TOMS edes toimitaisi. :/ Saa siis vinkata, jos tiedätte mistä TOMSin Traveler -sarjan aurinkolaseja saa (tänne meille päin). Aurinkolaseissa on muuten sama idea kuin TOMS -kengissä; jokaisesta ostetusta tuotteesta menee rahaa hyvään tarkoitukseen; kengät kengista ja näköapua aurinkolaseista. :) Että senkin puoleen voisin hankkia vielä vaikka toisetkin pleksit! :)

 

No mut. Perjantai ois (melkein) vapaa. Jotain kivaa ihan pakosti tiedossa! Ehkä jotain pientä piña colada -iltaa? ;) Toivottavsti yhtä paljon kevätaurinkoa kuin tässä viikolla (joka on mennyt tiukasti töissä) - se on aivan selkeästi kevät! <3

 

 

 

 

Kommentit (17)

Tessu
18/17 | 

Hei!

Minua kiinnostaisi kovasti tietää, että kuinka onnistut järjestämään arjen niin, että lapsillesikin jää aikaa arkipäivisin? Itse en millään saisi samanikäisten lasten kanssa mahdutettua joka päiväistä jumppatuokiota ja töitä. Onko teillä lapsilla joku vakihoitaja? 

Vierailija
19/17 | 

Onhan lapsilla pappakin. Kyllä esikoulu ja leikki-ikäiset pärjäävät isänsä kanssa silloin kun äidillä pitkiä päiviä.
Itseasiassa ihan kaiken ikäiset lapset pärjäävät muidenkin aikuisten kuin äidin kanssa. Tätä äitien on vaan niin vaikea ymmärtää ;)

Hanna
20/17 | 

Ompa sulla ihanat vaatteet! Siellä näyttää kevät olevan jo pitkällä :)

Vierailija
21/17 | 

Sinulla on kyllä ihan mielettömän upea tyyli! En ole nähnyt päälläsi asua mistä en pitäisi ja inspiroituisi.

Vierailija
22/17 | 

Mistä nuo ihanat housut? :)
Upeita kuvia!

Sinituuli
25/17 | 

Voi että on kivannäköinen neule yhdistettynä siniseen kauluspaitaan. Puikot on olleet pitkään tyhjinä, joten kaivoinpa ohjeen täältä blogistasi ja tilasin langat tulemaan...hyvää kevättä!!

AnneK
26/17 | 

Jeps. Nyt onkin tarvetta aurinkolaseille kun päästiin sumusta ja harmauden paremmalle puolelle. Et vaan olisi kertonut näistä ihanista, olen menossa kohtapuoleen SF:n ja siellä näyttäisi olevan TOMSin liike. Kiitos kuitenkin vinkistä! ;) Tykkäsin myös rennosta asukokonaisuudesta. Hyvää ja aurinkoista viikonloppua Norjaan!

Vierailija
27/17 | 

no etköhän sä saa noi ruinaamasi lasit viimeistään nyt blogin kautta

Vierailija
28/17 | 

Jep! Jeesustelut mualiman asioista taas vaihteeksi varastoon ja brändikamaa himoamaan :)

Pionimetsän Tiina
29/17 | 

Ihanaa kun siellä on kevät jo noin pitkällä, että krookukset kukkivat ja syreenit ovat puhkeamaisillaan hiirenkorvalle :) Aurinkoa, iloa ja valoa viikonloppuusi!

t. Pionimetsän Tiina

Heidi
30/17 | 

Kiitti tästä aurinkolasivinkistä! Olen pitkään etsinyt hyvännäköisiä laseja, jotka ei maksaisi useita satasia. Nää taitaa olla just ne!

Karoliina
32/17 | 

Hei. Onko aurinkolasien väri musta?

Natalia
33/17 | 

Hei Johanna:)
Toms ei tuo aurinkolaseja Eurooppaan tällä hetkellä kuin koe-eriä muutamiin maihin, Norjaan ja Hollantiin.
Laseja on mahdollista tilata suoraan USA:sta, mm. Nordström toimittaa Suomeen :)

http://shop.nordstrom.com/?origin=tab-logo

Helinä
34/17 | 

Onko tuon villatakin ohje jossain täällä sun blogissa?? en löydä vaikka kuinka etsin :( vaikka sinituuli sanoi sen kaivaneensa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010