#tbt

 

 

 

 

 

Muistatteko näitä? :) 

Vähän enemmän kesäsuinspiraatiota kerralla!

Viime kesän suosikkiasuja siis, joista moni on jo tänäkin kesänä ollut käytössä, tottakai. Mikä ettei, mikään noista asuista (tai mun asuista yleensäkään :P) ei ole varsinaisesti mitenkään trendikäs ja kestää ajan hammasta varmasti vaikka kuinka. Jokunen noista on tainut ollakin käytössä lähemmäs kymmenen vuotta ja menee vielä ainakin toiset kymmenen.

Hyvä vaate onkin sellainen (mieluiten ei trendikäs), joka aiheuttaa heti jonkinlaisen sisäisen huokauksen ja hengensalpauksen; mitä tahansa ei kannata kaappiin kasata roikkumaan. Hyvä vaate on heti selkeästi omaa tyyliä, OMA eikä riitä, että se on jotenkin kiva, edullinen ja "ihan hyvä". Vaatteessa on pakko olla jotain ylihyvää, jotta se kannattaa ostaa. Silloin se todennäkoisesti myös pysyy valikoimassa sen parikymmentä vuotta. Ylihyvää ja -kaunista vaatetta on yleensä helppo yhdistää mihin tahansa, sillä se tarvitse ihmeitä rinnalleen ollakseen kaunis. Vai mitä, tajusitteko? ;) Terveisin vaatehullu. :D

 

 

Nyt lähdemme pienelle tutkimusretekelle ehkä Norjan idyllisimpään saareen... Nähdään siellä... eli siis täällä! <3

(Eikä siis Filippiineillä, vaikka moni saikin ikävää spämmiä sähköpostiinsa multa. Sähköposti toimii huonosti tällä hetkellä, joten viestiä kannattaa laittaa mieluiten tonne Facebookin puolelle... Ja hei ihan mahtavaa, että Instaseuraajiakin kertyi heti yli tuhat, kiva!!! Sinne vaan, kalastajanvaimo on se nimi millä pitäisi löytyä. :) See ya!)

Kommentit (12)

Heidi
13/12 | 

Vitsi miten kauniita asuja kaikki. Tykkään ihan älyttömästi sun tyylistä, rento mutta niiiiiin chic.

Muuttuvakotini Päivi S
15/12 | 

Ihania vaatteita ja kelpuuttaisin kaikki omaan vaate kokoelmaan :) Nyt olen vaateostolakossa vuoden ja on pitänyt vuoden alusta :) Kiva ihailla toisten vaatekuvia ja noita haalareita olen itellekki haaveillut, jos sitten ens kesänä. Täällä ei pahemmin kesäisiä vaatteita ole tarennut pitää :( Nytki villasukat jalassa kirjoittelen. 

Hilla m
16/12 | 

Muistan kaikki, hih. Lempparein on ehkä tuo viinillä -asu.

Tyylisi on ihanan rento, mutta naisellinen. Käytät kauniita värisävyjä, itse pitäisi oppia vieraantumaan mustasta. Nyt mustat farkut kaapin pohjalle ja koluamaan viimeisiä aleja ;p

Nynne
17/12 | 

Kyllä se on sun kauneus ja kauniit kuvat, jotka aiheuttavat sen huokauksen ja hengensalpauksen! Huh <3 :)

Vierailija
18/12 | 

mun suosikki on tuo pitsinen toppi ja keltainen hame! pitääpä otta tuollainen toppi puikoille :)

Milla's
21/12 | 

Sisäinen huokaus täältäkin! Olet Johanna niin kaunis ja sinulla on aivan pettämätön tyylitaju! ?

Kati
22/12 | 

Olet sinä hyvä ja luonteva poseeraaja! Ei mikään itsestäänselvä taito ollenkaan.

Olive
24/12 | 

Näytät hyvältä vaikka jätesäkissä! ;'D Sulla on kyllä ihan oma tyyli, jota ihailen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010