Ensinnäkin: kiitos runsaasta osallistumisesta huutikseen! Mun piti ottaa yhteyttä kaikkiin voittajiin tänä iltana, mutta sainkin yllättäin ystävän iltavisiistille ja yhteydenotot jäivät sitten huomiselle, pahoittelen! Mutta ollaan yhteksissä huomenna niin saadaan rahat ja paketit reippaasti liikkeelle! :))  Olen päättänyt siirtää väh. puolet tuotosta Punaisen ristin lippaan kautta Nepal-keräykseen (ja laitan kuitin tänne jos sellaisen tuolta saa). 

Yllä ihanan aurinkoisia ja keväisiä viikonlopputunnelmia; nyt sataakin sitten vettä vaakatasossa... Viikonloppuna käveltiin pitkin punaista mattoa keskellä kaupunkia, käytiin kahvilassa ja nautiskeltiin kavereiden seurasta. Ei hassumpaa ollenkaan! 

Huh, tämä ilta meni nyt höpötellessä (= aivot tyhjennetty) niin kirjoittelen seuraavaksi (ehkä) taas jotain järkevämpiä juttuja! :D 

Ei muuta kuin aurinkoista keskiviikkoa (ainakin sisäistä aurinkoa jos ulkona sattuu olemaan vähän harmaata)!

Kommentit (22)

23/22 | 

Moi, 

ihanan kesäistä ja aurinkoista siellä!!

Semmoinen kysymys ollut tässä mielessä, että mikä/mitkä on sun all time favouriteja noista sun omista neuletöistä ja mitä tulee eniten ihan arjessa pidettyä? Ostin sun kirjan ja nyt kauhea valinnan vaikeus, että missä järjestyksessä alkaisi neulomaan, nyt sain kaisla neuleen valmiiksi ja huhhei kun oli homma

25/22 | 

Oho, kun karkasi tuo kommentti..

kiitos inspiroivasta kirjasta!! :)

terkuin maria

27/22 | 

Siis vitsi mitä ihania kuvia, asuja ja ihmisiä.. Kevät! ♥

29/22 | 

Voi upeus, mitä kuvia jälleen. Kiitos muuten amppeliohjeesta aiemmin. Tein niitä heti jokusen.

31/22 | 

Ihania kuvia! ja kauniilta kaupungilta näyttää. Sen minkä olen nähnyt  (muistakin) kaupunkikuvista, että maisemointi on ainakin onnistunut! Puutaloja, kauniita yksityiskohtia, puistoja, istutuksia jne. Betonia siellä ei ilmeisesti juurikaan ole? Ja kevät on siellä jo paljon pidemmällä kuin Suomessa.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
32/22 | 

Joo tähän keskustaan ei saa tehdä muuta kuin valkoista puutaloa. Ja korkein on 4-kerroksinen.  Hyvin pidetään kyllä huolta vanhoista taloista!

33/22 | 

Tuo oli ilmeisesti jonkinlainen muotinäytös, ja nyt kiinnostaisi, että minkä merkin vaatteet olivat kyseessä? Iskin silmäni pariin vaatekappaleeseen.. :)

35/22 | 

Onpa mukavan näköinen fiilis punaisella matolla!  Kaunis pusero sun päällä, yksinkertainen ja ihana kaula-aukko. Merenranta tulee jostain syystä mieleen, sinne haluaisin pukea tuollaisen :)

60luvunnahkahousut.com

 

37/22 | 

Myös minä ihastelin tuota puseroa. Tilasin hieman samantyylisen, mutta keltaisena, jokin aika sitten Spartoon nettikaupasta. Muutenkin kaikki kuvat olivat ihania.

39/22 | 

I really liked the pants on the second picture and your lovley skirt in the other ones. Just love it so much. Do you remember where you did get it?

Great job for rasing money for Nepal.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
40/22 | 

Hi there, sorry for being so late with the answers! I'm pretty sure my skirt was from HOSS but the pants... I'm so sorry, I don't know! I'm going to have to check with the boutique. I'll let you know! :)

41/22 | 

Huiii, palelitko? Katsojilla kun näyttäisi olevan toppatakkeja ja villavaatetta, eli aika vilakkaa taisi olla.. Hauska tuo tropiikki- tms. kuviollinen pitkä hame yhdellä daamilla.

43/22 | 

Ihanan keväisiä/kesäisiä kuvia! Ainakin vaatteet menevät kesäisen puolelle, upeita malleja ja vaatteita! Noi kengät sinun jalassasi ovat ihan superit. Minkä merkkiset ne ovat ja mistä voisin metsästää ne täällä Suomessa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010