Tiedättekö mikä hyvä puoli on viikonlopputyöskentelyssä? No ei tarvi sunnuntai-iltana harmitella et alkaa taas se arki ja joutuu heräämään aikaisin maanantaina. Kun on ihan jo valmiiks työmodus päällä niin eihän toi nyt miltään ihmeelliseltä tunnu. Samanlailla siihen maanantaihin herää kuin muihinkin päiviin ;) Ja hei on mulla jo torstaina vapaata.

Oon niin vannonut et vähennän työntekoa maaliskuun alusta. Ihan oikeesti. Vähennän. Enkä kyl mee vapaapäivillä vaikka kuinka pyydettäis.

Sit taas mietin et me ollaan niin hemmoteltuja. Ihan niinku mulla ois paljon töitä... Mitä jos oisin elänyt sata vuotta sitten? Mulla ois kymmenen lasta ja heräisin neljältä lypsämään lehmiä. Joka päivä. Kukaan ei kysyis et viititkö vapaapäivältä tulla. Tai jos me asuttais Afrikassa. Käyttäsin kaivolle kävelymatkaan muutaman päivän viikossa yksi lapsi rintarepussa ja pari kotona oman onnensa nojassa odottamassa.  

Et en sit tiedä. Ehkä menenkin sinne töihin vaikka vapaapäivältä jos ne vaan tarvii ja pyytää. Ilomielin.

Oikein reipasta maanantaita! Ilolla arkeen! ;))

Kommentit (39)

Jess
40/39 | 

Jag är också nyfiken på dina kläder på bilderna, vad är det för märke på dem? Jättesnyggt! Kram

angela backlinks
42/39 | 

The Way In Which I Boosted My Angela Paul Forum Profile Link Building Backlinks Accomplishment By 200%

Kati
43/39 | 

Juu ei ole maanantai yhtään sen huonompi päivä kuin muutkaan;) Ihan kevät fiilis oli sun kuvissa:D Meillä ei siis todellakaan keväästä tietoakaan jos katsoo ulos ikkunasta. Sen näkee myös mun blogikuvista;)

Ihanaa viikon aloitusta kaikille.

Nipsu
44/39 | 

Näinhän se menee!
Anoppi kyllä aina muistaa mainostaa, miten heillä oltiin navetassa aamusta iltaan moneen otteeseen, ei ollut työpäivä sidottu vaan 8 tuntiin...illalla vielä kaivettiin perunat ja tehtiin heinät.
Toisaalta, aikaansa kutakin! Nykyisin ehkä ollaan vaan se 8h töissä, mutta on tässä sitten kaikenlaista muuta...
Kiitos taas piristävästä postauksesta, sä aina keksit kaikkea kivaa ja ennen kaikkea ajattelemisen arvoista!!

satu
45/39 | 

teen epäsäännöllistä kaksivuorotyötä sosiaalialalla ja sen olen oppinut että vapaapäivät ovat aina ihania ja vapaat viikonloput myös. Pidä itsestäsi huolta niin sinusta on iloa sekä kotona että töissä. Sinulla on ihana asenne ja tosi kaunis blogi. Olen niin koukussa tähän! Kiitos.

Ninni
46/39 | 

Heips Johanna=)

Sairaanhoitaja itse olen tällä hetkellä päivätöissä ja se tuntuu nyt ihan kivalta, ei viikonloppu eikä ilta- tai yövuoroja=)
Oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinulle ja perheellesi<3
Tää blogi on kyllä nii-in hyvällä tavalla koukuttava=D

moma
47/39 | 

Oi miten keväinen fiilis kuvissasi!Itse jotenkin elän vielä ihan talvea, ajatukset eivät ole keväässä vielä yhtään, heh.

Ja työnteosta/vapaista sen verran että minä oon kyllä tyytyväinen siihen että tänä päivänä meillä on monenmonta vaihtoehtoa ja mahdollisuutta.
On tosi kivaa viihtyä työssään mutta toisaalta musta on myös ihan hirveän ihanaa tehdä lyhyttä työviikkoa nyt kun lapset ovat pieniä.<3 Sitä jaksaa ihan eri tavalla kun ei tarvitse antaa itsestään kaikkea työlle. Ennen ei ole ollut asiat näin hyvin.

SM
48/39 | 

Olipas jotenkin kannustava ja inspiroiva näkökulma tylsään ja joskus väsyttäväänkin arkeen. Hienoa :)

Paletti
49/39 | 

Suhteellisuudentaju on hieno piirre ihmisessä :)
Mukavaa maananantaita!

kalamuija
50/39 | 

Kyllæ vuorotyølaisena oppii juuri tuon, etta on se vapaa ti tai la niin ihana se on.
Mutta ymmarran tuon, etta monen paivan tyøputken jalkeen tekee mieli vain koossailla. Ja sanoa ei kiitos tyønantajalle. Kotona on ne tarkeimmat kuitenkin:) Siella meita tarvitaan enemman kuin tyøpaikalla. Ja totta... onneksi ollaan synnytty eurooppaan ja nykypaivaan:) Ei meidan tarvi ajatella miten rankkaa oli ennen tai minkalaista olisi olla aiti Afrikassa. Ollaan vaan kiitollisia siita, etta meilla on perheemme ja tyø josta saamme elantomme:)

Leea
51/39 | 

Vannomatta paras...kuulostaa niin tutulta! Joskus pelkkä tieto edessä siintävästä vapaasta riittää ja jos sit puhelin pirahtaakin viime tingassa niin kummasti vaan "joo kyllä mä voin"... Ja onhan se helpompi tehdä pitempiäkin putkia kun se on vähän niinkuin oma valinta. Plus arkivapaat on ihan huippuja!

Mutta ennen kaikkea, todella todella onnekkaat me jotka pidetään työstämme!

Lisäänpä tähän vielä kiitokset ChillNorway vinkistä, ja odotan edelleen malttamattomana että päästät miehesi kertomaan meille jonkun laadukkaan vitsin!

anski
53/39 | 

Moikka! Oisko mitenkään mahdollista saada jotain "hiustutoriaalia" että miten laitat hiuksia kun ne näyttää aina niin upeilta!

Kata
54/39 | 

Ihan samaa mieltä! Jotenkin odotan jo huomista. Opiskelen ja teen töitä osa-aikaisesti. Kun olin nyt vkonlopun töissä, niin meen taas mielelläni yliopistolle. Kun taas viettää muutaman päivän kirjastolla, tekee hyvää mennä töihin. :)
Noita kuvia katsellessa tuli mieli pukeutua itsekin vähän vaaleampiin, keväisempiin (?) vaatteisiin!
Ihanaa viikonalkua sulle! :)

Mirva
55/39 | 

Olen kanssa sairaanhoitaja, mutta Ruotsissa! (Olen asunut täällä kohta 15 vuotta). Sairaalassa olen ollut töissä maaliskuusta 2011 alkaen ja meno on ollut ihan hullua. Tällä hetkellä teen sekä päivää, iltaa kuin öitäkin. Mutta 1.2. aloitan työt yksityisessä firmassa, maanantai-perjantai työt ja viikonloput vietän perheen kera, että jää lapsillekin aikaa. Nautin nyt jo ajatuksesta!

Mirva
56/39 | 

Mistä toi sun kiva huivi onkaan ?????

st.brigitten
57/39 | 

niiin totta, mutta valitus on silti sallittua. mulla ei niinkään kun lököttelen kotiäitinä ;)

ja hei Johanna...cozylle syntyi poikakäyttäjä viime viikon maanantaina 16.1. <3

Aada
58/39 | 

Kiitos hyvän tuulen blogistasi :)

Miten teillä muuten on lastenhoitojärjestetty eli ovatko lapsenne päiväkodissa vai kotihoidossa ja aiheuttaako järjestely ongelmia jos on vuorotyössä?

minä
59/39 | 

hieno asenne sulla:)
muista silti joskus ottaa aikaa itelle ja perheelle ihan hyvällä omalla tunnolla,se kuuluu sullekkin.niin mäkin teen vaikka meenkin joka aamu viiden jälkeen sinne lypsylle..,mutta olen sitten kotona,kun lapset tulee koulusta iltapäivällä ja nuorin saa olla kotihoidossa.Otan sitä lepoaikaa siinä töiden välissä sitten.
Mukavaa viikkoa sinne Norjaan!

Milja
60/39 | 

Tutulta kuulostaa! Ennen äitiyslomaa tein paljon ylitöitä ja lopulta se olikin jo enemmän sääntö kuin poikkeus. Vielä viimeisinä työpäivinä ennen mammalomalle jäämistä tein 12h työpäiviä.

Nyt lapsen saatuani en enää aio samaan sortua, sillä kaikki ylimääräinen työssä kulutettu aika on pois perheeltä. Itse asiassa aion tehdä nelipäiväistä työviikkoa sitten kun sorvin ääreen palaan. Onneksi se on nykyään Suomessa mahdollista!

Olisi muuten kiva kuulla sun näkemys kotiäiti/uraäitikompleksista! Ja siitä miten nykypäivän työelämässä vallitsee paineita siihen suuntaan, että työelämään tulisi palata mahd. pian lapsen synnyttyä. Itse koin syvää syyllisyyttä siitä, että jätin työnantajani pidemmäksi aikaa "pulaan", kun jäin hoitovapaalle pitkäksi aikaa. Äitiysloman aikana en ehtinyt edes kunnolla henkisesti irroittautua työoravanpyörästä ja pohdin usein miten urani käy kotivuosien vuoksi. Nyt kaksi vuotta kotona oltuani nautin suunnattomasti tästä ainutlaatuisesta ajasta! Enkä haikaile töihin enää lainkaan, etenkin kun pikkusisarus on tuloillaan. :)

Fafe&amp;Nenne
61/39 | 

Ihanan positiivisesti ajateltu..osaisinpa itsekin samalla mielellä lähteä töihin..vaikka kyllä se kun töihin menee, tuntuu välillä että tämähän on ihan kivaakin..

Sirutuuli
62/39 | 

Kiitos :)
Nyt kun muotoilit asian noin, voi pikkasen helpottaa omaakin olotilaa. Miulla alkaa nimittäin 7 päivän putki ja kauhulla olen sitä odotellut.
Miulla ei ole pieniä lapsia helmoissa roikkumassa ja voin hyvällä omalla tunnolla lepäillä vapaa-ajat, kotityöt voi odottaa aikaa parempaa.

Anne
63/39 | 

Ihanat kengät! Saako kysyä mistä ovat? :)

sanni
64/39 | 

Kiitos kivoista postauksista ja erityisesti ChillNorway -vinkistä. Ihanan oloinen vaatemerkki! Juuri sopivasti rentoutta ja laadukkuutta samassa paketissa. Satutko tietämään mitään nettikauppaa, mistä hankkia näitä vaatteita kun näillä Suomen jälleenmyyjillä näytti olevan aika pieni valikoima malleja myynnissä?

kati
65/39 | 

Hei. Ihana asu, voisitko kertoa tarkemmin mistä on osttetu ja onko tunikan päällä joku neue/paita?

Madicken
66/39 | 

Juuri tänään manasin kiltteyttäni, kun töistä soitettiin illalla ja pyydettiin fixaamaan huomista vuoroa, työnantajalle sopivaksi ja minulle vähemmän sopivaksi.

Sitten menin tsekkaamaan jumppa-aikataulua ja huomasin, että hei! ehdin aamulla pilatekseen ennen hassua muutetta työvuoroa. Vuoronvaihto olikin siis mun onni, ja työnantajan myös.

Tsemiä ja iloa työviikkoon, vapaapäiviä kohti mennään jo huimaa vauhtia (TJ 4)! :)

Joanna
67/39 | 

Mulle riittää rentoutumiseen jo tämä sinun blogisi lukeminen :) Aina ihania kuvia, kuin jostain kotilehdestä ja kirjoitustyylisi on selkeä ja raikas. Kiitos!

Täällä Lontoossa rentoutuminen ainakin aluksi tuntuu paljon haastavammalta, kun kaupunki kuitenkin elää jatkuvasti ja yölläkin vähintään kymmenen minuutin välein menee jokin hälytysneuvo ikkunan alta - liikenne humisee koko ajan. Vois tietty vaikka kokeilla laittaa rentoutumismusaa nappikuulokkeilla korville jos siihen vaikka nukahtaisi paremmin :)

Motari
68/39 | 

Iiiihanat kengät ja housut, mitkä ja mistä?

Mama loves heels
69/39 | 

Kun katsoin asuasi tässä postauksessa alkoi harmittamaan, kun valitsin täysmustan asukokonaisuuden! Näytät niin keväiseltä ja raikkaalta! Taitaa mennä vaatteet vaihtoon....;)

nottinghamshire Photographers
70/39 | 

My partner and I absolutely love your blog and find the majority of your post's to be what precisely I'm looking for. Do you offer guest writers to write content available for you? I wouldn't mind composing a post or elaborating on many of the subjects you write concerning here. Again, awesome blog!

web design kenya
71/39 | 

I'm still learning from you, but I'm trying to reach my goals. I definitely liked reading everything that is written on your blog.Keep the stories coming. I liked it!

Alphonso Espinol
72/39 | 

I am commenting to make you know of the notable encounter my girl developed going through your webblog. She came to find plenty of pieces, which included how it is like to have an awesome helping spirit to make many people without difficulty thoroughly grasp chosen advanced subject matter. You truly exceeded visitors' expected results. Thank you for displaying the precious, trusted, educational and also easy tips about the topic to Julie.

madden 13
73/39 | 

There is evidently a bundle to know about this. I feel you made certain good points in features also.

puls stacja
74/39 | 

Thanks for the points shared on your own blog. Yet another thing I would like to mention is that fat reduction is not all about going on a dietary fads and trying to lose as much weight as you're able in a couple of weeks. The most effective way in losing weight is by having it slowly but surely and following some basic suggestions which can enable you to make the most from the attempt to lose weight. You may learn and be following these tips, although reinforcing information never damages.

Gagner Argent
75/39 | 

An fascinating dialogue is worth comment. I believe that you should write more on this subject, it may not be a taboo subject but usually individuals are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

Homepage
76/39 | 

To know wisdom and instruction, to perceive the words of understanding 93580

Insured Blog
77/39 | 

Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful info particularly the last part :) I care for such information much. I was seeking this particular info for a very long time. Thank you and best of luck.

car accessories
78/39 | 

certainly like your web-site however you need to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth however I will definitely come again again.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla