Harvoinpa sitä on kirjamessuilla esiintyjänä.

Harvoinpa kirjoittaa nimikirjoituksia. Kolmesti saman miehen ruutuvihkoon. Sinä jäit mieleeni. :)

Harvoinpa saa käsinkudotut lapaset tuntemattomalta.

Harvoinpa näkee ja kuuntelee niin montaa kirjailijaa yhden päivän aikana haahuillessaan. Niin paljon hassuja, viisaita, utopisia, ihan tuulestatemmattuja, niin viisaita ajatuksia. Kokonaisia maailmoja. Yhden ihmisen pään sisällä.

Ihmisiä, joilla on kyky kertoa tarinoita. Antaa meille maailmoja, lainata meille toista elämää hetkeksi, jotta pääsemme pakoon omaamme. Antaa meille ajatuksia, voimia. 

Paljonpa tuli ihmeteltyä. Kiitos että tulitte juttelemaan; teitte messuvierailusta merkityksekkään. Kaikkeen sitä tavallinen tyttö joutuukin, mietin vaan. Kaikkea sitä onkin pääsyt tekemään. Ihmisten kanssa juttelemaan. Tietäisinpä vain ketä te olette. Kuka mies ruutuvihkon kanssa oli.

 

***

 

Silti viikonlopussa kaikkein ihmeellisintä oli siskon pieni vauva. Pieni uusi elämä.

 

Ja silti, kirjamessujakin ikimuistoisempi oli varmasti taas pienen visiittini yksi ilta isin luona. Sama se muistaako esiintymisiä ja kirjamessuja, mutta illat isin kanssa jäävät talteen. <3

 

 

 

Kommentit (10)

Elviira
11/10 | 

Osaat niin hyvin kuvailla tunteita ja tapahtumia, niitä pieniä ajatuksia oman pään sisällä, jotka kuulostavat niin tutuilta...<3 Onnea pienestä siskonlapsesta, suloisuus :)

Vierailija
12/10 | 

Carpe diem (tartu hetkeen)... Kiitos blogistasi! 

Ihan kuin romantiikkaa tiedossa, toivottavasti ruutumies ottaa sinuun yhteyttä. Elämme täällä vain kerran, joten onnen hetkiä ei kannata sivuuttaa...

piipertäjä
13/10 | 

Saiko siskosi tytön vai pojan?

Markka
14/10 | 

Mies joka pyysi nimikirjoituksen kolme kertaa tuli myöhemmin messuilla vielä kiittämään että otin kuvan sinusta ja hänestä kertakäyttökamerallaan <3

http://solmussa.com

heidi
16/10 | 

Kuulostaa ihanalta, ihmeelliseltä viikonlopulta! Olis ollut mukavaa päästä tapaamaan sut. Varmaankin olisin kysynyt saanko halata ja sitten kertonut ehkä vähän kostein silmin kuinka sun ajatusten lukeminen paikkaa aina jotain pientä mun sisällä tai kuinka sun kuvat on balsamia mun sielulle. Kiitos Johanna kaikesta mitä oot antanut mulle, meille. <3

Vierailija
17/10 | 

Sulla kun on by Pia's:lta cashmere shaali sekä myös merinovillashaali, niin kysyisin, että kumpi kantsii ostaa, jos meinaa investoida ainoastaan yhteen? :D Tai jos jollain muulla täällä on nuo, niin kertokaa kokemuksia.

M
18/10 | 

Mulla on cashmere shaali kahdessa eri värissä. Olen tykännyt kovasti ja usein olen saanut kehuja ihmisiltä. Shaali ei ole 100% cashmerea, vaan 50 % cashmere ja 50% villaa. Mutta ylellinen kuitenkin on ja kiva pitää. Kyllä voin suositella!

Soile1
19/10 | 

Heippa, Sulla on aivan ihanat korvikset tuossa sateenvarjoja ja hummereita -postauksessa, mistähän ne on? Just ton tyyppisiä olen etsiskellyt.

Tiina/Pionimetsä
20/10 | 

Ihana Johanna <3 Asiat tärkeysjärjestyksessä. Illat isin kanssa <3

Aurinkoa päivääsi!

Tiina/Pionimetsä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010