Ei mikään hullumpi päivä purjehtia, mietin tänään istuessani tyynellä kalliolla kuumassa auringonpaisteessa ja seurasin (alimman kuvan) purjeveneen tasaista matkaa ulos vuonosta. Näytti aika kivalta. Kuumuus tosin saattoi johtua siitä, että mulla oli ihan kauheasti päällä. Ei oo taas tottunut tällaisiin lämpimiin auringonpaisteisiin. Mohairneule on äitin tekemä ja Sandnes Silk Mohair -lanka on tosi riittoisaa ja nopeaa neuloa. Ja lopputulos hattaran kevyt ja pehmeä <3

Käsitöistä puheenollen lisäsin nyt Skappel -neuleen suomennoksen sen postauksen loppuun. Ohje on tosi helppo -nyt vaan neulomaan :)

Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu, pitäkäähän hauskaa! :)

Kommentit (34)

Mina
35/34 | 

Kauniita kuvia!

Mikä lattia teillä on olohuoneessa? Remppaa suunnitellaan omaan asuntoomme, siksi kysyn.

Mukavaa viikonloppua!

T.Mina

Pia
36/34 | 

Kiitos paljon skappel-neuleohjeen suomennoksesta. Langat on ostettu ja neulominen voi alkaa.

Lilli
37/34 | 

Teillä on kyllä niin kaunista! Mietin muuten, onko teillä siellä minkään muun värisiä taloja kuin valkoisia? Mun melkeen jo alkaa tehdä mieli muuttaa samoihin maisemiin, valkoiset talot (etenkin punaisella katolla) ovat niin fresh. Kaunista syksyä teille, koko perheelle :)

Saaramaria
38/34 | 

Kiitos neuleohjeesta, pakko kokeilla elämäni ensimmäistä puseroa, snoodin olen tehnyt jo täältä saaduilla ohjeilla ja muita pikkujuttuja. Inspiroiva olet!

Sen verran pitää vielä palata takkipostauksen kommentteihin, että minusta sinua parhaiten kuvaa se, kuinka hienosti kommentoit negatiivisiinkin palautteisiin. Hyvin osaat asetella sanasi ja antaa toisenlaista näkökulmaa provosoitumatta itse.

Kaunista lauantaita!

Jonna
39/34 | 

Näin yhdessä sisustus verkkokaupassa sisustuskyltin missä lukee "Tässä talossa asuu, kalastajan paras saalis" ;) Tulit heti mieleeni :)

H-bird
42/34 | 

Taivaallisen kauniita ja tunnelmallisia kuvia taas! Pikkuneidilla on tosi hieno kissapipo, josta meidankin lapset takuulla tykkaisivat. Tostahan saisi varia vaihtamalla poikien version - ja rusetti pois, tietenkin. Loytyisiko tahan ihanuuteen ohjetta?
Rentoa viikonloppua Norjaan

Mari M.
43/34 | 

Oi, kuinka kauniita kuvia. Tuo alimmainen on jotenkin niin ihana että voisi ottaa sen vaikka seinälle. Mukavaa viikonloppua :)

kalastajanvaimo
44/34 | 

Mikäs puikko koko Nepalissa onkaan... jos siinä on joku 6-7 niin sit menee oikein loistavasti! :)

kalastajanvaimo
47/34 | 

Tää on helppo neuloa, hyvä aloittaa tästä jollet oo ennen neulonut :)

kalastajanvaimo
48/34 | 

Tää on jollain valmiilla ohjeella tehty, mut enpä muista yhtään mistä ohje oli... :/ Pahoittelen :(

kalastajanvaimo
49/34 | 

Joo samaa mieltä ;) Täällä on aika kaunista... hyvin perus norjalaista...!

kalastajanvaimo
51/34 | 

:D Joo muistan ensimmäiset kerrat kun norjaksi luin neuleohjeita... :S En juuri mitään ymmärtänyt vaikka muuten norjaa osasinkin... Nyt sekin "ammattisanasto" jo menee :D

kalastajanvaimo
52/34 | 

Joo tässä meidän kodin lähellä on tälaiset kalliot josta näkee koko kaupungin yli... Ei voi saada kuin kauniita kuvia :)

kalastajanvaimo
53/34 | 

Kiitos Lilli :) Nykyään täytyy kai oikein hakea lupaa jos haluaa tähän keskustan alueelle jonkun muun värisen talon ;) Mutta on täällä muutama vanhastaan punainen talo. Ja keskustan ulkopuolella vaikka minkä värisiä!
Hyvää syksyä :)

kalastajanvaimo
54/34 | 

Kiitos palautteesta Saaramaria!
Negatiiviset kommentit johtuvat usein sellasesta tietämättömyydestä, jokä on ihan luonnollista ihmiselle, joka ei bloggaa -eli lähes kaikille :D Eli ymmärrän tosi hyvin, ettei kaikkea pysty ajattelemaan bloggaajan näkölulmasta eikä ymmärtämään miten nää blogijutut ja -yhteistyöt toimivat... Eli ei niistä aina oikein voi provosoitua, kun se tietämättömyys on niin ymmärrettävää.... Jos ymmärsit :D

kalastajanvaimo
55/34 | 

Hei meillä on joku sellanen! :D Melkein samanlaisella tekstillä ainakin! Ollaan kerran saatu lahjaksi... :)

kalastajanvaimo
56/34 | 

Hei Mina, meidän lattia on pienen paikallisen valmistajan jo poistunut malli... Mutta nimieltään se on aktiikkiharjattua tammea! Eli leveä tammiparketti tollasella antiikkiharjaus -käsittelyllä :)

kalastajanvaimo
58/34 | 

Noita julisteita saa ostettua vaikka minkä värisinä keepcalmandcarryon.comista -olen sitten kehystänyt sen Ikean Ribba -kehykseen :) Ribba on pikkasen liian pieni eli julistetta joutuu leikkaamaan, mut muuten kiva kehys tollaselle julisteelle.

kalastajanvaimo
60/34 | 

Omena, kiitos toiveesta; olohuone videolla on erittäin toteutettavissa :))
Olen tosi rauhallinen ihminen ;) Kyllä. Varmaan ensimmainen adjektiivi jolla moni minua kuvailisi on juurikin rauhallinen ;)

Emilia
61/34 | 

Mahtava tuom sohvan yläpuolella oleva "keep calm and carry on" - taulu! Miten se on tehty vai onko se ostettu? :)

Siiri
63/34 | 

Ihanan näköistä siellä!

Kiitos neuleohjeen suomennoksesta!
Mitä luulet, onnistuiskohan yksinkertaisesta Dropsin Nepal-langasta noilla silmukkamäärillä?

Tara
65/34 | 

Hejssan!
Upea syyssää siellä teillä... Täällä ollut tasaisen harmaata jo monta päivää (Nurmijärvellä).
Kiitti taas muuten neuleohjeesta. Oon hurahtanut ihan täysillä
kutomiseen ja ehkä tälläiselta tumpeloltakin tuo ohje onnistuu...:-)
Mukavaa viikonloppua sinnekin ja laitetaanhan ne puikot heilumaan:-)
Ps. Saisiko kuvia joskus siitä sun tekeleestä sitten kun valmis:-)

Eeva
66/34 | 

Asutte satumaaisen kauniissa kaupungissa!

Myös minä kiitän neuleohjeesta. Taidanpa ostaa sekä langat että puikot, kun ei ole kumpiakaan.

Omena
67/34 | 

Kauniita kuvia ja ihanaa tunnelmaa. Oletko oikeasti noin rauhallinen ihminen mitä kuvasi antavat ymmärtää, vai saatko vaan elämänne näyttämään niin hiljaiselta ja idylliseltä kuvissa? Olisi joskus kiva saada olohuonepostausvideo! Mutta ehkä se menee liika yksityiselämään, mene tiedä. Ihana blogi, edelleen.

Minna
68/34 | 

Ihania kuvia! Teillä on todella kaunista siellä. :) Aloitin jo norjankielisellä ohjeella, mutta kiitos suomennuksesta, nyt voin tarkistaa, että olen ymmärtänyt oikein. Mieheni ei oikein hallitse kutomissanastoa ja pyöritteli silmiään minulle. Mukavaa viikonloppua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram