...Ja maalattu taloa:

Huomenna meinasin lähteä shortsiasussa katsomaan yhtä kesäshowta, jos puunais noi hienon pilkulliset jalat sitä ennen :))

Kesäiset pikaterkut täältä sunnuntai-illan rauhasta... paljon pallllljon lämpimiä terkkuja, ihanaa että käytte kurkkailemassa täällä mitä meille kuuluu <3 Ensi viikko on taas sellainen et ehtii itse bloggaajakin tähän konelle kunnolla, vi sees :)

Kommentit (9)

Anna
11/9 | 

Voi vide näitä sun kuvia taas! Haluan aina vaan enemmän muuttaa Norjaan :) Siellä se näyttää aina aurinko paistelevan kun täällä kotosuomessa vaan sataa. Missä se kunnon kesä viipyy???

Jatta
12/9 | 

Kiva kun teillä on maalauskelit siellä sillä täällä ei totisesti maalata, kun sataa sataa ja taas sataa, no onhan siinä sekin hyvä puoli, että tulee tehtyä näitä sisähommia sit. Tänään tuli pestyä sähköuuni ja siinä tämä sunnuntai-ilta vierähtikin.

Aurinkoista alkavaa viikkoa sinne, sekä toivottavasti tänne :)

Pieni lintu
13/9 | 

Oooo, meri ai laaav juu!!! Ihania merellisiä kuvia, näin saaressa 18v asuneelle meri on kaikki kaikessa. <3

Vi syns!

Mirjami
14/9 | 

Kauniita kuvia täynnä hyvää kesäfiilistä. Terveiset täältä pallon alta pimeastä ja viileästä Australiasta! Iltoja tulee vietettyä sisällä lämpimässä viltin alla blogeja lukien, joten ainakin minä eteläisen pallonpuoliskon asukki seurailen blogiasi aktiivisesti ja unelmoin pohjolan kesistä.

Ihanaa kesää, Johanna:)

Minna
17/9 | 

Voi jee, millainen komistus toi sun mies onkaan. Tosin hyvin kaunis olet itsekin!

Hyvää kesän jatkoa!

Tintsa
18/9 | 

Heippa!

Kiitos kivasta blogista! Tätä on aina niin kiva lukea. Vaikutat ihanan aidolta tyypiltä :)

Pieni toive; olisiko mahdollista kategorisoida tekemäsi videot oman tunnisteen alle, josta niitä olisi sitten helppo katsoa? Muistaakseni olit tehnyt mm. hiusvideon, jonka voisin katsoa uudelleen.

Hyvää kesää teille sinne Norjaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram