trenssi Burberry Brit / neulepaita Part Two / farkut Object

Päivän asua vain tänään... ja yksi pieni ajatus Van Goghilta^. (Joka on muuten aika alkupäässä mun listalla "Jos voisit tavata kenet vain jo edesmenneenkin henkilön, kuka se olisi?")

Postauksen teema voisi tosin päivän asun sijasta/lisäksi olla "juurikasvu" tai "hiukset kauheimmillaan" :D

Mullahan on ollut se idealistinen tavoite kasvattaa oma väri esiin ja elellä elämää luomutukassa, mutta pikkasen alkaa tuntua siltä, että johonkin tasottaviin toimenpiteisiin on näinkin alkutaipaleella myönnyttävä... Meen nyt kampaajalle ja luotan niiden ideoihin. Mut blondia ei nyt kyllä laiteta! Piste.

... ...

Kai.

On muuten ihanaa että on syksy. Saa linnoittua sohvalle peiton alle, polttaa kynttilöitä ja lämmitellä takkatulella. Jos vielä viikko onkin ollut pikkasen alavireinen, on oman pesän lämpö korvaamaton ja tuttu kainalo täydellinen turvapaikka. Sillä joskus vaan tuntuu ettei jaksa ihmis... olla sosiaalinen. Haluasi vain vetäytyä omaan rauhaan, suojaan kaikilta ja kaikelta. Unohtaa kaiken, mikä tapahtuu omien seinien ulkopuolella.

Viikonloppua odotellessa...<3

Kommentit (97)

kalastajanvaimo
98/97 | 

Juu tiedän ja huomioin :) mutta toiset koneet ovat taas rajoitetulla käyttäjämäärällä ja sekin on aika helppo selvittää. Ja kun käyttäjämäärä on hyvin rajallinen ja viestit kovin samantyyppisiä, ei ehkä mahdollisuudet ole niin kovin suuret.

Aino
99/97 | 

Täällä kanssa yksi ilmoittautuu takin faniksi, se jäi mulla takaraivoon kolkuttelemaan jo silloin, kun sen hankit. Yleensä en edes tykkää trensseistä, mutta tuossa on sitä jotain =) Ja näemmä herättää muissakin tunteita, voi jee...

Ihanasti kuvasit muuten tuota kotipesään vetäytymisen onnea, niin tuttu tunne omassakin arjessa! Ja oikeastaan, mikä voisikaan olla suurempaa onnea kuin se, että juuri oma koti ja omat läheiset ovat sellaisia, että aina on hyvä ja turvallinen olla! Sosiaalisuudesta viis, mitäpä sitä muuta tarvitsee =) Kivaa viikonloppua!

Chicmaman
100/97 | 

Nice photos, Johanna, lovely hair, and pleasant "fall" mood...Cocooing is the word around my house as well...staying indoors with family, candles, and a blanket is really super comforting:) Wishing you and your family a lovely w.end:)

Ellis
101/97 | 

Aivan ihania kuvia!! :) Katsoin että vau mitä kuvia, kun olisi suoraan jostain tuotekatalogista aivan ihanalla yhdistelmällä rentoa ja tyylikästä - ja sitten luin että hiukset muka huonosti! Ei näy tänne ruudun taakse mitenkään, se musta sopii tohon kokonaisuuteen kuin... öö hiukset päähän! ;)

Kommentoin tänne about ensimmäistä kertaa nyt vaikka luen ja puhun tästä blogista ystävien kanssa hyvin usein. :) Komppaan Madickenia, kiva kun olet olemassa vaikket oikeasti meidän elämässä. Kiitos monen monesta tähänastisesta inspiraatiosta! :)

Pirjo
102/97 | 

Odotin kuopustani kesällä 2009 ja silloin oli esikoiseni rippijuhlat. Silloin viimeksi otin sävyä lyhyisiin hiuksiini ja sen jälkeen olen vain leikkauttanut. Nyt on oma väri. En tiedä onko paras mahdollinen, mutta en oikein halua keinovärejäkään enää käyttää. Kellertävä tai punertava, missä valossa katsoo :) Mutta on haasteellista pidempään tukkaan kasvattaa omaa väriä.

Minä myös kyllä tykkäsin "ryppytakista". Ostin taannoin kirpparilta kans valmiiksi ryppyisen takin :)

Kiva blogi, ja kiitti viimeisestä, eli käsityö ohjeista. Siitä mistä ne löydän.

Yksi vaan..
103/97 | 

Johanna, mistäs voit tietää, että Summer ja Lintu ym. ovat yksi ja sama henkilö? Käytän itsekin julkista konetta ja lisäkseni tässä on kymmenittäin muita käyttäjiä, joten kaikilla meillä näkyy sama IP-osoite. Kannattaa huomioida tämä, kun esim opiskelijat käyttävät usein julkista konetta koululla.

tiia
104/97 | 

Hei!
alkoipa mielessäni soimaan entisen "elonkerjuun" biisi "suojaan kaikelta",
Oletkos sattunut kuulemaan kyseistä nyt jo hajonneen yhtyeen laulua? Itse tykkään siitä tosi paljon..

Nunu
105/97 | 

Lintu, Iron ja Yks vaan: on Erittäin epätodennäköistä, että moni kommentoisi samaa blogia samoilla mielipiteillä joltain yleiskoneelta. Hei haloo!! Ehkä sun nyt kannattaa vaan lopettaa toi ja keskittyä vaikka ihan omaan elämään. Vinkvink.

nzfi
106/97 | 

Hei, mitä mallia nuo sun aurinkolasit ovat? :)

Heinis
107/97 | 

Aaaaahh, olipas helpottava tieto, että Lintu, Iron ym. on sama henkilö xDD Haha... Voivoi, toivottavasti hällä on nyt hyvä mieli ;) Ja Johanna ja muut, jee, tänään on perjantai! <3

Mari
108/97 | 

Ei voi olla totta!!
Siis kerrassaan naurettavaa käytöstä aikuisilta ihmisiltä!

ryppymekko
109/97 | 

Se o jännä tuo juurikasvu,ei häiri toisilla ollenkaan (niinku nyt vaikka sulla, ei paha ollenkaan,hyvin menee tuolla) mutta itellä sitten häirii ihan hirveästi.

Mihin päädyit? :)

ryppymekko
110/97 | 

Ai niin ja sitä vielä, että kiitos että jaksat bloggailla kaikesta joutavastakakkakommentoinnista huolimatta.
Meitä on monta jotka on siitä hyvin ilosia:)

Heidi
111/97 | 

Hei, hienoja kuvia! Oot taitava photoshopin (?) kanssa vai onko sinulla kätyri? Mikä kamera?

Pilvi
113/97 | 

Hei! Kiitos mukavasta, myönteisestä blogistasi! Kiva, ettei töksähtelevät kommentit ole lannistaneet sinua. Vaikka elämäntilanteeni on hyvin erilainen ja tyylinikin joiltain osin, käyn lukemassa jokaisen postauksesi! Hyvää syksyä! -Pilvi

NiinaK
114/97 | 

Täällä kanssa yksi joka haluaisi hautautua sohvaan ja jäädä siihen. Töissä oli tänään (tai nyt jo siis eilen) kahdella työkaverilla niin iso raivo-huuto-haistattelu-riita, että huh. Itse asiassa niin iso, että siellä sitten ihan todistelemaan jouduttiin heidän puheita. Kamalia tollaset duuni riidat.

Mari
115/97 | 

Moi!
Minkä merkkiset aurinkolasit sulla on? Ne on kivat! Kuten myös koko blogisi. Sulla todella on tajua kauneuden päälle!

Jenna
116/97 | 

Ihanan rento asu ja tuo trenssihän nyt on aivan upea! Samanlaisia syystuntemuksia myös täällä :)

mirka
117/97 | 

Huomenta:)Voi ja ne Vincentin taulut, monta ihanaa löytyy, tuo hänen lausahduksensa on mennyt minulta ohi :) tyylikäs asukokonaisuus btw. Hyvää päivän jatkoa:)

Mari
118/97 | 

Mulla on sama tavote mun tukan kans ja itsekin varasin parturiajan juuri toissapäivänä :D Ei vaan pysty olemaan, kun latvat on ihan kamalaa kuivaa blondikäkkyrää. Jotain tarttis tehrä!

taru
119/97 | 

siis anteeksi vaan, mutta tuo ryttykasa oikeasti Burberryn takki? enpä olisi ihan heti uskonut, mutta merkki kuin merkki tekeen näköjään susia. Tosin silitysrauta olisi tässäkin ainakin vähän auttanut, tosin jos on ilman vuorta, niin rypistyy varmaan muutenkin

Ann-Lis
120/97 | 

Ihanat, taitekuvat sinusta! Herra Gogh oli oikeassa! ?

Heinis
122/97 | 

Ihanan lohdullista kuulla, että muillakin on samanlaisia ajatuksia <3 Minäkin niiiin vain odotan viikonloppua! Eilenkin tuntui hyvältä jättääkin suunniteltu spinning väliin, kuunnella kotona sateen ropinaa ja viettää aikaa armaan miehen kanssa <3 Ihanaa loppusyysviikkoa!

Heinis
123/97 | 

Niin ja taru - sorry vaan, mutta mikäli olisit yhtään perehtynyt, ko. malli kuuluu olla nimenomaan tuollainen! Kuinka viivasuorat ja prässätyt vaatteet itselläsi tällä hetkellä on yllä?

Annikka
124/97 | 

Vai on takki jonkun mielestä ryttykasa:-) No, ehkä juuri sen takia se onkin niin mukavan rennon näköinen. Silitettynä ehkä "siistimpi", mutta ei niin kivan rento arkiasun kanssa. Vaaleat hiukset kyllä antavat usein valoa kasvoille, olen raitojen kannattaja!

Josefina
125/97 | 

hih, juuri ennen kun olin lukenut tekstisi, aattelin: "voi että, hiukset ihan tavallisesti ponnarilla ja silti noin hyvännäköiset!". Ja sitten luen, että "hiukset kauheimmillaan"... :)

Mulla hieman samoja fiiliksiä, kivaa ohjelmaa ihanien ystävien kanssa vkoloppuna tiedossa, mutta ehkä jopa hieman liikaa kun nyt jo stressaa liian vähiä unia. Ongelmansa kullakin:)

Niina
126/97 | 

Vinkkinä tuohon hius"ongelmaan" :) niin kaverille laitettiin just raitoja kahdella värillä joista vaaleampi oli mahd. lähellä hiusten omaa väriä ja hiuksista tuli tavallaan 3 väriset. Juurikasvu ei erotu niin helposti ja voi rauhassa kasvatella omaa väriä esiin.
Ite värjäsin juuri tumman pitkän tukkani punaiseksi, sellaiseksi syvän punaiseksi ja oon aivan rakastunu siihen! Jotenkin syksy on aina sellasta muutosten aikaa vaatetuksen lisäks kaiken muunkin suhteen.
Ja mulla on just tuollanen pesään vetäytymis olo parhaillaan, mut täytyy silti jaksaa töissä vielä 3 päivää..sunnuntaiksi melkein salaa toivon sadepäivää, että sais vetäytyä hyvällä omallatunnolla viltin alle kullan kainaloon :)
hyvää viikonlopun odotusta!

jensba
127/97 | 

Siis niin napakymppikuteet mun makuun! :)
Heh, pakko sanoa, näytät noi vaatteet päällä ja näissä kuvissa vähän sellaselta kate moss- pahikselta :) Mukavaa vaihtelua :D

AnnaW
128/97 | 

Syksy on kyllä haikeaa mutta samalla niin ihanaa aikaa. Koko kesän ulkosalla viihtyneenä on kiva välillä käpertyä taas sisätiloihin. Mun mielestä syksyssä KAIKISTA PARASTA on tuoksut keittiössä...vaikka juuri valmistunut omenahillo tai muut vastaavat herkut:)

Tups
129/97 | 

Moi!
Itelläni on sama operaatio menossa hiusten kanssa ja latvat oli juureen verrattuna ihan hurjan vaaleet. Kampaaja sitten ehdotti että latvat voisi värjätä omaa väriä mahd. lähellä olevalla kevytvärillä- ja onnistui hienosti! nyt ei enää itsekkään tiedä missä menee värjätyn ja oman värin raja :)

Reetta
130/97 | 

Mä sitten aina ihailen tuota sun takkia, se on vaan niin upea ja tyylikäs!! :)

Iron
131/97 | 

Nämä Johannan vaatteet on aina hyvin ryppyisiä, tyyli sekin. :) Rehellisyyden nimissä on sanottava että vaikka kaikki nämä hänen kuvat on superkauniita niin olen nähnyt hänet muutaman kerran livenä ja kuten olettaa saattaa, "boheemi" pukeutumistyyli elävässä elämässä, muiden ihmisten rinnalla, näyttää pelkästään huolittelemattomalta. Valitettavasti. Siis koska näissä kuvissahan ei ole mitään eikä ketään vertailukohtaa joten ei niin sitä huomaa että kyllä aikuisen vaatteet nyt vaan on kauniimmat kun ne on siistit ja silitetyt. :)

Anni
132/97 | 

iron, tamahan on vain yksi mielipide kaikkien joukossa :) eiko meilla ole jokaisella oikeus pukeutua juuri niin, kuin itse naemme siistiksi ja sopivaksi omalle tyylillemme, luonteellemme, minuudellemme? Onko se sitten hyva, jos pakottautuu niihin prassattyihin ja silitettyihin vaatteisiin, jos niita kayttaessa olo tuntuu ei-minulta, vangitulta, lavelylta toisen vaatteissa?

lintu
133/97 | 

voi anni! Että silitetyillä vaatteilla tuntuu vangitulta! Get real!

New England Rose
134/97 | 

Niin se vaan on, että pimeiden ja myrskyisten syysiltojen saapuessa koti on se maailman paras paikka <3

Heinis
135/97 | 

Lintu, Taru ja Iron - onko teistä kiva tuottaa toiselle ihmiselle paha mieli? Ja en usko yhtään, että Johanna pyrkiikään olemaan mikään kaikkein siistein joka hetkellä ja vertaa jatkuvasti itseään muihin! Hänelle on varmasti ihan ok, ettei aina ole se kaikkein 'chicein'. Juurihan kirjoitti tukastaankin hauskasti. Voi teitä :( Ois kiva nähdä teidän tyylikuvia, naiset!!! Oikeasti :)!
Ja nyt lopetan provosoitumisen, sorry Johanna! :/

Iron
136/97 | 

Heinis: toivottavasti saat palkkaa tuosta pulskan tätitomeran palstapoliisin hommasta jossa heilut kaulin kädessä mallikelpoisesti ojentamassa kaikkia joiden kommentit ei sovi sun pirtaan. Olet hauska!! :D Miten se voi tuottaa pahaa mieltä jos sanoo mielipiteensä (tuskin kovin uniikki!) että ryppyiset vaatteet antaa epäsiistin kuvan kantajastaan, varsinkin kun kyse ei ole mistään parikymppisestä trendisetteristä vaan aikuisesta naisesta. Ja siihen kun vielä yhdistää kampaamattomat hiukset niin olen sitä mieltä että Johanna vääristää kaunista itseään kassialman suuntaan joka on huutava vääryys. ;D

Heinis
137/97 | 

Kyllä mulle tulis paha mieli, jos minun vaatteita sanottaisiin ryppyisiks. Vaikka itse sen tiedostaisinkin, olisi aika outoa yhtäkkiä kuulla se vaikka työkaverin suusta!
Hyvä, että minä edes herätän hilpeyttä, enkä pahaa mieltä :)
Nyt kuitenkin lopetan. En halua hämmentää enempää. Nautitaan raikkaista syyspäivistä, kuka minkäkinlaisissa vaatteissa ;)
Nimim. silitän ehkä kerran kuussa

st.brigitten
138/97 | 

voi ihmiset rakkaat, googlettakaa tuon takin malli niin huomaatte kuinka sen kuuluu olla "ryppyinen"... kyllä se munkin silitysfriikin silmään hassulta näyttää, mutta tuossa on nyt kyse takin mallista eikä viitseliäisyydestä silittää ;)

Huutelen Johanna edelleen sen cozy carrierin perään (siis sen maatuskakantojutskan)...oletko miettinyt vielä sen myymistä? ;) laitatko mulle vaikka meiliä!

anuk
139/97 | 

Siis en kyllä ois huomannut mitään bad hair dayta, vaikka kirjoitat siihen suuntaan. Itsellä on oman värin kasvatus voittopuolella, kun pää on ollut "kokovärjätty" pari vuotta sitten ja raidoistakin on jo puoli vuotta! Ja kampaajasta melkein vuosi ja sen kyllä huomaa... kääks :/ Ehkä pitäisi jonkinlaista siistimisleikkausta tehdä kuitenkin. Ihania vaatteita sulla taas noissa kuvissa :)

Lauran
140/97 | 

Ihania kuvia! :) Tykkään kyllä itsekin syksystä, eilenkin oli niin ihanaa käyttää koiraa myöhään ulkona, kun oli pimeetä ja katulamput paloi, ja pieni vesisadekaan ei haitannut. Sen jälkeen majoituin sitten sohvalle teemukin kanssa katsomaan telkkua ja neulomaan.

Toivottavasti saat hiuksistasi mieleiset!

maijanmaja
141/97 | 

Kyllä se vaan loppujen lopuksi on niin, että ihmisen kauneus tulee sisältä. Siinä ei ole mitään tekemistä vaatteiden ryppyisyydellä tai pukeutumistyylillä muutenkaan. Makuja vaatetuksen suhteen on monia ja saa ollakin, mutta pikkusieluisuus ja tylyjen kommenttien heittely omiin mielipiteisiin vedoten rumentaa jokaista.

maijanmaja
142/97 | 

Tärkein unohtui: Levollista viikonloppua!

Anttis
144/97 | 

Kauniita kuvia. Minusta hiuksesi näyttävät kauniilta noin juurikasvuineen :)

Leea
145/97 | 

Olisikohan tässä kuitenkin kyse siitä että on vain jotenkin niin noloa miten tämäntyyppiset kommentoijat paljastavat oman sivistymättömyytensä ja käytöstapojen puutteet? Minä ainakin monesti kiusaantuneena mietin ovatko nuoret suomalaiset naiset todellakin täysin menettäneet arviointikykynsä siitä mikä on soveliasta käytöstä? Aikuismaisuudesta lienee näiden kommentoijien turha puhua, kun itseltä tuntuvat tietyt siihen sisältyvät peruselementit olevan vielä hiukan hukassa.

Se, että on mahdollisuus ilmaista mitä ajattelee ei suinkaan tarkoita että niin aina tarvitsee tehdä.

SuviMaria
146/97 | 

Ihanat kuvat ja vitsi minälaisia kommentteja muutama :) Varmasti on totta, että silitetyt vaatteet antavat huolitellun kuvan. Mä en käytä silitysrautaa about ikinä. Se ei ole mun tärkeysjärkässä kovinkaan korkealla ja näin ollen käytän mielestäni paremmin ajan, joka menisi silittämiseen :D

En kyllä oikeastaan edes pyri näyttäään huolitellulta, sanan varsinaisessa merkityksessä. Mun mielestä se nyt vaan ei oo niin justiinsa, miten hiukset hapsottaa tai kuinka rypyssä joku vaate on. Näin täällä :)

Näiden kuvien look on täysin mun mieleen. Eikä tää ollu maksettu mainos ;)

Hanna
148/97 | 

Kivan mallinen neule! Voisin ottaa luonnonvalkoisena tai vaaleanharmaana samanlaisen :)

Milky
149/97 | 

Kauniina olet ollut liikkeellä jälleen! <3 Olen vakkarilukijasi,mutta huono kommentoimaan. Sinulla on mahtava blogi ja ihana koti ja perhe. :)

Innostuin tuosta sinun heittämästä postausideasta "hiukset kauheimmillaan" eli tervetuloa kurkkaamaan blogiini! :D

ansku
150/97 | 

Täällä yks ihmissuhdetyöläinen, joka ei edes halua näyttää "siistiltä" tärkättyine vaatteineen vaan helposti lähestyttävältä tavalliselta ihmiseltä. Puhtaus on toki tärkeää vaatteissa, mutta tarkkaan harkitun business-pukeutumisen jätän heille, joille se nimensä mukaisestikin sopii.

Rakastan blogiasi <3

kalastajanvaimo
152/97 | 

:D Kuulostaa tosiaan hurjalta, mutta sai hymyn huulille :)

kalastajanvaimo
153/97 | 

Kiitos, nää on Ralph Laurenin.

kalastajanvaimo
154/97 | 

Kiitos Mirka, tykkään myös Vincent Van Goghin taiteesta...!

kalastajanvaimo
156/97 | 

:) Niin tää malli on nimeltäänkin "crinkled" eli rypistetty sade-/puistotakki. Et ei välttämättä susi, vaikket juuri sinä tykkäisikään.

kalastajanvaimo
159/97 | 

Kuulostaa ihanalta :) Samoin Heinis <3

kalastajanvaimo
160/97 | 

Joo tätä ei oikein edes voi silittää, kuuluisi olla kauttaaltaan ihan ryppyinen.

kalastajanvaimo
161/97 | 

:D "Luksusongelmia" sanoisin ;D

kalastajanvaimo
162/97 | 

Mulla on kanssa ollut just noin; sekä vaaleita että tummia raitoja. Nyt voisin ehkä laittaa vain niitä tummia...? Hmm.
Hyvää sunnuntain odotusta ;)

kalastajanvaimo
163/97 | 

Hih, tosi kiva kuulla jensba!! :)

kalastajanvaimo
164/97 | 

ooo, omenahillo.... en väitä vastaan!

kalastajanvaimo
165/97 | 

Oooo! Mikä idea, ehkä voitaiskin tehdä noin! Menee ehdottomasti mun "ehdotuslistalle" :))

kalastajanvaimo
166/97 | 

Kiitos Reetta :) Tykkään kanssa :)

kalastajanvaimo
167/97 | 

Tosiaan iron, saattaa myös olla niin, että tämä on sun oma mielipide eikä mikään ainoa totuus. Kurjaa, jos olen sun mielestä huolittelemattoman näköinen.
Vaikkakaan et mitä todennäköisimmin ole koskaan nähnyt minua -saati sitten useita kertoja, huoh.

Eikä "nämä Johannan vaatteet aina ole hyvin ryppyisiä" ;))

kalastajanvaimo
168/97 | 

No, ei silitetyissä vaatteissa tunnu olo ollenkaan vangitulta. Silitän kyllä vaatteita, mutta tokihan ne usein käytössä kurtistuu. Eikö muilla? :o

kalastajanvaimo
170/97 | 

No täällä nyt on usein joko liian laitettu tai liian laittamaton ;D Kai se on hyväksyttävä kun blogia pitää.....
Joku sanoo et "ihan oikeestiko noin hienoissa vaatteissa oot kotona en usko" ja toisen mielestä olen sitten niin kauhean huolittelematon että ;)))
Että ymmärrän pikku provosoitumisen :D Tosin aina voi miettiä millaisia kommentteja haluaa sanoa ja mitä ne kertovat itse sanojasta (eli siis näille tarulle, ironille ym.)....

kalastajanvaimo
171/97 | 

Hmmmmmm.
Olen Leean kanssa aika samoilla linjoilla. Kommntoinnissa on usein kyse juurikin käytöksestä.
Ihan ok, jos joku ei tykkää rypytetystä takkikankaasta, mutta ei kannata heti kuvitella ainoa oikeana totuutena, että takki on ryppyinen ja silittämätön ja kantaja huolimaton. Saattaa nimittäin olla että moni muu tykkää rypytetystä takkikankaasta ja että jonkun mielestä se on jopa tyylikäs...?
Ja totta, kannattaa myös miettiä millaisen kuvan itsestä antaa omilla kommenteillaan... noh, anonyyminä tätä ei tietysti niin tarvitse stressata hehe ;D

kalastajanvaimo
172/97 | 

Niin no totta, jos joku tulis sanomaan että "Johanna sun vaatteet on aina kauhean ryppyisiä, tyyli sekin" niin kyllä varmaan vähän pahastuisin. Eikö se oo huonosti sanottu?
Tykkään Heinis sun kommenteista, ei näissä mun mielestä oo mitään pahaa :))

kalastajanvaimo
173/97 | 

Juu ihan itse olen ostanut "rypytetyn" takin että kai se on kestettävä nää moitteet :D
Cozya en tosiaan enää käytä, voisin jo luopua! Laittelen meiliä, hyvä kun muistutit :))

kalastajanvaimo
174/97 | 

Kiitti anuk :) Melkein vuosi??? Hjeeeelp, niin kauan ilman kampaajaa en oo ollut varmaan _koskaan_ -ja senkin kyllä huomaa ;) Terkuin ihan luomuhiuksista haaveileva :)

kalastajanvaimo
175/97 | 

Kiitos, huomenna on kampaaja, katsotaan miten käy :)

kalastajanvaimo
176/97 | 

Näin katsoisin asiaa minäkin :))

kalastajanvaimo
179/97 | 

Voi kiitos <3 Kumpa näkisin tuon itsekin ;D

kalastajanvaimo
180/97 | 

:D
Hyvin ajateltu :))
Enkä nyt ihan tiedä mistä tää juttu taas tuli että mun vaatteet on aina ryppyisiä. Mun mielestä kun silitän vaiks kuin paljon :O
Tyylejä on niin monenlaisia. Arkikäytössä/ kotona ei mun mielestä tarvi olla ihan prässätyt vaatteet ollakseen kivannäköiset...
PS. Kuten sanottu, on noi tietyt kommentit oikeastaan yhden ja saman ihmisen kirjoittamia, joten... ottaako niitä nyt sitten ihan vakavasti :)

kalastajanvaimo
181/97 | 

Thanks Anu, olinkin vähän panostanut hehe ;)

kalastajanvaimo
182/97 | 

Neule on _HUIPPU_! Oi ja vaaleanharmaa ois tosiaan ihana!

kalastajanvaimo
183/97 | 

Kiitos, kiva kun joskus jaksat kommentoida <3 Tulen kuule oikein ilomielin vastaanottamaan vertaistukea ;D

kalastajanvaimo
184/97 | 

Totta, harvempi meistä aina kulkee prässätyssä puvussa. Ja jos sellaista pukeutumista odottaa ja haluaa katsella, kannattaa suunnata muualle eikä turhaan pahastua täällä mun arkisuuttani.
Thank you ansku <3

kalastajanvaimo
185/97 | 

Ps. Lintu, Taru ja muuten vanha kunnon tuttu summer (!) on yksi ja sama henkilö ;) Ja onpa tuo Ironkin jättänyt melkoisen määrän vähintäänkin ivallisia kommentteja tän blogin kommenttiboksiin erilaisilla nimimerkeillä tietenkin....

Madicken
186/97 | 

Oot kyllä aika paksunahkainen, silitettynä tai ruttuisena tai ihanmitenvaan. Kuitenkin tuot niin monen ihmisen eloon ja arkeen kaunista katseltavaa ja nojatuolimatkoja. Kiitos siitä. Ja paksunahkaisuudesta.

Syksystä.
Kesän lapsena kuitenki tykkään syksyssä:

kynttilöistä
koti-illoista
sohvannurkasta
filtistä
tahdin hidastamisesta
ja joo, pimeydestä myös

Kiva kun oot olemassa, vaikket meidän oikeessa elämässä. Paikkasi oot lunastanu ja ansainnu.

kalastajanvaimo
188/97 | 

<3
Kiitos, te olette myös niin tärkeitä että...
Tällainen palaute lämmittää villapeittoa enemmän :')

Lopez
189/97 | 

Tummanvaalea sävyshampoo ( + tosi ohuita vaaleita raitoja), luomiväri + hiuslakka; juksaa yllättävästi tyvikasvua ;), vihertäviin suomalaisiin hiuksiin; ketsuppi. Kyllä niitä kikkoja löytyy :) Älä huoli.

tiinanen
190/97 | 

Aivan iiiiihania kuvia! Ihan ku jostain muotilehdestä, heh. Tosi kauniita! :D

Santos Decaen
191/97 | 

Good write-up, I am normal visitor of one?s web site, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

auto insurance lynden wa
192/97 | 

I would like to thank you for the efforts you've put in writing this site. I am hoping the same high-grade site post from you in the upcoming also. In fact your creative writing abilities has encouraged me to get my own blog now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

Sid Cartegena
193/97 | 

This is some great info and was well worth the read. I hope to read more stuff from you in the future that is as well written as this post

leearcherphotography.co.uk
194/97 | 

Just want to say your article is as astonishing. The clarity in your put up is just great and i could assume you're a professional in this subject. Fine together with your permission let me to take hold of your RSS feed to stay updated with forthcoming post. Thank you one million and please carry on the rewarding work.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016