...ja farkkuraporttia

Heippa hei nuppuset! Me ollaan asuttu pe-su vieraissa -tai siis hyvillä ystävillä maaseudun rauhassa. Luulenkin puhuvani ihan kaikkien puolesta todetessani että tää viikonloppu olisi voinut kestää vielä muutaman päivän.

Ne kirpeät auringonsäteet.

Kahvikupilliset aamukahdeksalta

hitaat lenkit pellon reunassa

riemusta kiljuvat lapset

ruoanlaitto (ja -syöminen) hämärässä

puhkiväsyneet lapset

viinilasilliset illalla.

 

Joskus tuntuu kauhean hyvältä ajatukselta perustaa joku kommuuni, jossa monta perhettä asuu yhdessä -tai ainakin naapureina ja tekee kaikki arkiset touhut yhdessä. (Eikä tietenkään yhtään riitaa tai kyllästymistä pääsisi tulemaan ;))

No kai tässä nykyisessä normielämänmenossa on syynsä, mutta ystäville viikonlopuksi muuttamista suositellaan kyllä lämpimästi! Saa sellaisen hyvän, lämpimän, turvallisen ja rennon starttipaketin uuten viikkoon.

Viikonloppuna mulla on ollut kovasti päälle noi Gina Tricot'n Bree Patch -farkut, joista lupailin kertoa käyttökokemuksia; ne ovat ensinnäkin ennemmin reilua kokoa kuin napakat pillit. Mulla on koko 27; vastaa hyvin kokoa, jollei odota saavansa sellasia ihan leggings -tiukkoja farkkuja. Väri on kaunis, istuvuus hyvä, hinta-laatusuhde loistava ja muutenkin vastaavat ihan täysin odotuksia.

Hyvää, lämmintä, turvallista ja rentoa viikon alkua siis

Kommentit (61)

62/61 | 

Minä niin kaipaan sitä sinun entistä blogiasi. Jotenkin tämä ei ole yhtään samanlainen ja on oikeastaan tipahtanut pois luettavista, ellen facebookin kautta satu huomaamaan.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
63/61 | 

Höh, kurja juttu :(  En tiedä mikä tässä mahtaa olla erilaista, mutta ymmärrän et  sellanen olo voi tulla... Ainahan muutto ja muutos jotain tekee. Harmi toki mut tervetuloa silloin kun muistat! :))

64/61 | 

Ei mutta mikä ihana puinen koti! Tänne asti huokuu viikonloppufiilis. Tollasen kakluunin kun saisi omaan kotiin, jo kelpaisi talvi-iltoja vietellä :)

S @ Ladies Who Brunch
http://lwbrunch.blogspot.fi/

66/61 | 

Olen reilun kuukauden seurannut blogiasi ja minusta taas tämä on ihana, saa kivoja vinkkejä ja inspiraatiota. Noista GT:n farkuista on ollut niin usein juttua, että täytyy mennä katsastamaan ja kokeilemaan ja hankkimaan :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
67/61 | 

No kiva kuulla!! :) Niinhän se aina on, että lukijat vähän vaihtuu -ja toiset pysyy vuosia... toisten täytyy välillä saada vähän muuta tekemistä ja toiset palaavat... Ja hyvä niin. Kaikki lukevat sitä mikä parhaalta milloinkin tuntuu :) Tietty tosi kiva, jos viihdytte täällä, sitähän tässä tietysti itsekin toivoo :))

68/61 | 

Minulla blogisi lukeminen on tippunut merkittävästi huonontuneen RSS-feedin takia. Käytän Google readeria blogien lukemiseen ja tästä uudesta sivusta ei sinne saa kuin otsikot näkyviin jaksan vain hyvin harvoin klikata otsikon auki ja tulla tänne sivulle lukemaan (muut blogit luen suoraan lukijassa). Eli, jos tälle ongelmalle löytyisi ratkaisu, niin arvostaisin kovasti. Samasta syystä olen lopettanut useiden blogien seuraamisen.

70/61 | 

Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, eikä itse blogisi ole muuttunut mielestäni mitenkään. Kaikki toiminnot tietenkin ovat ja se vaatii aina vähän totuttelua. Niin kuin kaikki uusi. Vanhoja lukijoita saattaa pudota pois mutta uusia tulee tilalle :). Olet fiksu, taitava ja taiteellinen tyyppi tyyppi ja sinulla on kiva blogi! Osaat kirjoittaa ja kuvata!  Sehän se  on tärkeintä :).

Ystävilläsi on tosi kaunis koti - rakastan vanhoja hirsiseiniä, ne tuntuvat melkein eläviltä käden alla... Miten monta tarinaa niillä olisikaan kerrottavanaan! Mikä parasta, olen itse muuttamassa uuteen kotiin, jossa on myös tuollanen vanha hirsiseinä :). Olen siitä niin kovin onnellinen! Unelmilla on tapana toteutua, kun niihin vain uskoo... Asun itse nimittäin maalla ja vietän nykyään tosi maalaiselämää. Hieman pohjoisemmassa, mutta Norjassa kumminkin. Täällä on kaikenlaista jännää suunnitteilla... Käy kurkkaamassa joskus blogiani! 

Hanne  www.samanotavanalla.blogspot.no

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
71/61 | 

kiitos :))) Tosi kiva ettei blogi itsssään oo muuttunut... varmaan aina jonkinlaista muutosta vuosien kuluessa tapautuu ja niin pitääkin, mutta itse ihan samoilla fiiliksillä kirjoittelen kuin ennenkin :)

72/61 | 

Hei Johanna! Huulipuna-asiaa: asioin viime viikolla Helsingin Stockmannin YSL-palvelupisteessä aikomuksenani ostaa se Rouge Volupte n:o 30, mutta kuulinkin, että se on lopetettu! :( Palvelupisteen symppis vastaava kertoi, että ainakin tuhat naista on käynyt kysymässä tuota kehumaasi sävyä!!! Tuona kyseisenä päivänäkin oli kuulemma käynyt jo monta kysyjää ennen minua! Siis sellainen vaikutus blogillasi on :)

74/61 | 

Hei Johanna!

Pakko kommentoida noista farkuista. Eikö ole aika älytöntä että ehjiin farkkuihin tehdään valmiiksi reiät ja kulutukset? Varsinkin kun tuo aiheuttaa väistämättä hurjasti pölyä, joka väistämättä kulkeutuu työntekijöiden keuhkoihin? Olin juuri Pomp de Lux -kutsuilla jossa kerrottiin että heidän käyttämissä tehtaissa on asennettu imuputkisto pölynkeräykseen. Hieno homma, mutta eikö ole aika älytöntä että sen takia että me rikkaat länsimaiset ihmiset voisimme kulkea näissä "trendikkäissä" kulutetuissa farkuissa, tarvitaan sähköä kuluttava erillinen putkisto tehtaisiin. Miten tämänkin omalle lapselle selittää? Jos mulla olis valta niin antaisin fakkujen reikiintyä ihan vaan käytössä :)

Sori tällainen negatiivinen kommentti tällä kertaa! Blogisi on aivan mahtava!

 

Terv. Satu

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
75/61 | 

No mutta olipa hyvä ja informatiivinen kommentti -enpä tienyt tollasta enkä ois oikeastaan edes ajatellut asiaa :/ Muta on tosiaa taas yksi miettimisen arvoinen asia ja aikamoinen epäkohta... tai ei nyt suurimmasta päästä, mutta hmm... kyllä vain. Että me tällaisellakin asialla käytetään hyväksi köyhempiä... sitähän se on. Ihan niinkuin sanoit :/

76/61 | 

Hei, Ihana Blogi! Olen ollut kuukauden lukija ja ihan innoissani joka kerta, kun avaan tekstisi. Ihanan lämmin ja hyvällä tavalla down to earth-blogi. Tyylisi on ihana ja nyt silmiini osui aurinkolasit. Kenenkä muotitalon lasit ovat tai mikä malli on kyseessä? Kiitos lukukokemuksista! :)

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
77/61 | 

Voi kiitti, kiva kuulla <3 Näistä kysellään tosi usein; RayBan Flatop boyfriend 60mm :) Tervetuloa lukijaksi ja kiva kun kommentoit <3

78/61 | 

Moikka Johanna!

Mitkä noi sun aurinkolasit on?

 

terv Salla

80/61 | 

Onko norjalaisilla ns. luontaisesti hyvä tyylitaju? Näkyykö siellä ollenkaan "huonolla maulla" sisustettuja koteja? Jotenkin mieleeni on pesiytynyt mielikuva norjalaisten huolemattomasta tyylikkyydestä :-).

Niin ja viikonloppunne kuulostaa ihanalta! Tuollaisia ystäviä ei ole yhtään liikaa kellään <3

t. Heinis

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
81/61 | 

Juu, kyllä vaan ;) Mutta norjassa myös remontoimnen tai kaikki kodin ylläpito on varmasti "suositumpaa" kuin Suomessa, joten ei ihme että sulla on tollanne mielikuva. Kyllä täällä pidetään huolta kodeista ja sellannen perinne mukavuudesta ja viihtyisyydestä on varmaan vähän vahvmepi.

Joo noi on niin kullanarvoisia, etten tiedä mitä tekisin ilman <3

82/61 | 

Kaunis tuo sinun kaulaliina, mistä sen olet löytänyt? Olen harmaata kaulaliinaa etsinyt...Farkut näyttää tosi kivoilta :)

Tikru

84/61 | 

Ihana neule :) Mä haluan tuon, mistä se on ;)

 

Rose

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
85/61 | 

Kiitti! Tää on munkin vanhoja suosikkeja -ostin raskaana ollessani kun tää on tällanen mekoisen reilu :D Monki on kauppa nimeltään, mutta malli on tosiaan harmillisen vanha!

86/61 | 

Hei Johanna!

Olen seurannut blogiasi vuosia. Mun mielestä sun jutut ja tyyli on pysynyt aivan yhtä ihanana. Selattavuus jne. tosiaan muuttuu aina osoitteen muuttuessa. Mulla lähinnä vaikuttaa siihen, että joskus haluais löytää jonkin tietyn jutun, mut se on sit jossain "hukassa"... Mutta mukavaa päivänjatkoa! Innolla odotan sun kevätaurinkopostauksia:)

Neena 

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
87/61 | 

Kiitti tästä Neena <3 Voi kun kaipaan kanssa niitä arkistoja ja hakusanoja.... :/ Pitää laittaa taas teknikkan ihmepojille jotain viestiä tonne ylläpitoon ;) Ois kamalan kiva saada ne -tulossa ovat joka tapauksessa!

Kiitos vielä kovasti <3

88/61 | 

Noi reissut on parhaita. Meillä kanssa ystäväperheellä iso talo ja on tullut tavaksi, että yleensä aina vuoden vaihde ja sitten kesällä joku pätkä ollaan heillä. Tosi kivaa. Me myös reissataan yhdessä. Just oltiin Saariselällä laskettelemassa. IHana talo heillä. ONko tämä sama vanha talo jota olet joskus kuvannut täällä blogissasi?t. Kalamuija Kirkenesistä:)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
89/61 | 

Juu, me ollaan kanssa tuolla aika paljon kylässä niin on ennenkin tullut kuvailtua :) Joo... meidänkin pitäis varmaan lähtea pian yhdessä johonkin reissuun :P

90/61 | 

Mä kuulun siihen joukkoon jotka on seurannut Kalastajan vaimo-blogia ihan alku metreiltä asti!!! Johanna on niin ihanan symppis ihminen,on ottanut melko tyynesti tylytkin viestit vastaan,elämän arvot on kohillaan,tarjoilee upeilla kuvilla tunnelmia Norjasta,kodistaan,vaatteistaan,jopa ruoka kuvat kutkuttaa makuhermoja.... :) Toivon Johannalle oikein ihanaa saapuvaa kevättä. Ja toivon että jaksat jatkaa blogiasi koska tää on niin i h a n a!!!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
91/61 | 

OOOOOOOOOO <3 Kiitos :D "melko tyynesti" :))) Ihana.... Oon varmaan yleisesti aika tyyni ja sit joskus joku pikku juttu saattaa kaataa kupin... hih. Niinhän se kai meilä vähän kaikilla on. Voi tuhannet kiitokset tästä kivasta kommentista... tottakai näitä muuttoja aina itse vähän jännittää, mutta loppujen lopuksi luulen, että oli kysessä sitten Indiedays tai itsenäinen blogi tai Me Naiset, niin sisältö kasvaa vain kirjoittansa kanssa -ei blogipohjan vuoksi. Ja muutokseltahan ei voi välttyä... sitä tulee aina tapahtumaan johonkin suuntaan. Mutta tosiaan aika samanlaisilla fiiliksillä itsekin bloggailen kuin aina ennenkin... :) Kiitos <3

92/61 | 

Mikä, mikä, mikä? Ihana huivi! Minäkin huolin tuollaisen.

94/61 | 

Miten sun päällä farkut näyttävät aina niin hyviltä? niin kuin kaikki muutkin ja sun hiukset:) plääh..

Tää on ihana blogi jota olen myös seurannut monta vuotta:))

ps.olen nelikymppinen ja sun tyylis uppoaa täysin myös mulle:)

Sonja

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
95/61 | 

Kiitti Sonja <3 Kiva jos saat inspsitä täältä... Ei kaikki farkut mulle sovi :P Täytyy löytää ne omat mallit kai....

Ja tottakai toi tyyliasia; samaan tyyliin voi mennä niin parikymppinen kuin viisikymppinenkin jos se on klassinen ja sopii käyttäjälleen! :)

96/61 | 

Niin, kyllähän blogissasi on paljon muutolsia tapahtunut...Mutta joskus muutokset kai vain tapahtuvat, vaikkei sen ihmeemmin edes yrittäisi...

Mielestäni kaikista tärkein on kuitenkin, että kun vastaat kommentteihin, niin et pidä liikaa etäisyyttä lukijoihisi. Mitenköhän tämän selittäisin... Siis tarkotan kai esim. sitä, että kun/jos käytät kauheasti kirjakieltä, niin syntyy etäisyyttä. Se on kuin jollain tapaa "teitittelisi". Eihän me oikeastikaan kirjakielellä keskusteltaisi, jos toistemme kanssa istuttaisi. Tuo etäisyys syntyy myös muuta kautta, en vain osaa selittää. En löydä sanoja. Ehkä siihen ei ole sanoja. Se on se tunne, joka tulee (tai toivottavasti ei koskaan tule, ainakaan täällä), josta huomaa, että etäisyyttä pidetään.

Tiedän, että juuri joku toivoi asian olevan toisin päin. Sun täytyy siis ihan vain itseksesi päättää miten asian hoidat. Joka tapauksessa mun mielestäni juuri se on täällä niin kiva, kun voi rennosti kirjotella ajatuksiaan. Vaikka tämä onkin Sulle työ, niin en koskaan kommentoisi, jos saisin vastauksia vain "neiti/rouva ammattilaisbloggaajalta". Se käy liian rasittavaksi. Kuitenkin lukijalle tämä on vain huvia.

Ja samaa katsoin minäkin; siis niin upea koti. Ei teillä seillä Norjassa huonoja tyylejä taida ollakaan. Olen tosi kade!

T: Mrs.Brown

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
97/61 | 

Hahaa :D Rouva ammattibloggaaja :D Joo tässäkin on tosiaan aika vahvoja mielipiteitä suuntaan ja toiseen, mutta osasit aika hyvin pukea sanoiksi ton puhekielisyyden; minustakin tuntuisi liian asiaslliselta ja viralliselta kirjoittaa ihan kirjakieltä. Ihan totta, että puhekieli pitää minut jotenkin lähempänä... siis mun mielestä. Mullekin se tuntuisi siltä kuin vastailisin ja kirjoittelisin jotain virallisuuksia täällä... Hyvin oivallettu -en ollutkaan tajunut tota itsekään! Kiitti! :)

98/61 | 

Ostin myös noi farkut viikko sitten, en ole lappuja vielä irroittanut, sillä on tosi tiukat ja mietin, pidänkö.. Venyvätkö päällä? Myös lahkeensuu on tosi tiukka! Aivan ihanat farkut kyllä :) Ja olisin myös kiinnostunut kaulaliinasta ja aurinkolaseista ;) Aivan ihana blogi, pirteä tyylisi ja kaikki sinussa, jatka samaan malliin! Kiitos ja kumarrus :)

-Pipsa, vakkarilukijasi

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
99/61 | 

Kiitti Pipsa <3 Joo lahkeensuukin on aika tiukka, mutta... kokeile suurempaa kokoa? Kyllä noi mun mielestä vähän löystyykin kyllä, että jos ne on nyt napakat ja istuu tiukasti, muttei tee kipeää (hehe) tai purista/ tunnu pahoilta niin pitäisin ne. Muuten vaihtaisin yhtä kokoa suurempaan :)

100/61 | 

Ja vielä farkuista, onkohan Suomen ginan farkut tiukempaa kokoa kuin siellä? ;) Ihmettelin myyjälle, kun piti ottaa normikokoa isompi ja sanoi, että tämä malli on normaalia pienempää.. :) -Pipsa vielä

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
101/61 | 

Oho :/ Onpa outo juttu... En oo täältä muiden mielipiteitä kysellyt, mun mielestä nää oli vaan reilut kun usein 27 on mulle napakampi... en tiedä!

102/61 | 

Mulla on jotenkin kauheen levollinen olo kun luen tätä blogia. Joskus ahistaa, kun suosituissa blogeissa näkyy lasten naamoja. Pelottaa, että joku menee ja kaappaa ne päiväkodista :D Tää ei nyt millään tavalla liity tähän tekstiin, mutta oon miettiny tätä jo kauan.

http://2106loves.blogspot.fi/

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
103/61 | 

Kiva kuulla <3 Voi ei, älä pelkää :D Toivotaan ettei kaappauksia tapahdu -ei bloggaajien eikä muidenkaan lasten kohdalla.. <3

104/61 | 

Ei vieläkään onnistu kommentointi mobiilisti!? Onkohan kommentit tulossa myös mobiiliversioon? Luulisi sen olevan suhteellisen helppo juttu..toivottavasti toimitus tajuaa sen tärkyden ja hoitaa hommat kuntoon.

Aurinkoista kevättä sinulle!

106/61 | 

Tuo ystävienne talo on niiiiiin upea, että pyydä lupa esitellä se runsain valokuvin meille täällä blogissasi! Aivan ihana tunnelma!!

Ja tästä blogista minäkin kommentoin, tottumiskysymys kai se on mitä osaa lukea ;) Kivaa, että nimenomaan suomalaislehti on ottanut sinut "suojelukseen", mutta on tietysti jotain asioita, mitä vanhassa oli sujuvampaa, esim. vanhojen tekstien löytäminen. MUTTA erittäin positiivista on, että blogisi löytyy normaalisti netistä eikä vain facebookista, minne en halua liittyä...

Mukavaa viikkoa!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
107/61 | 

Joo toi on ihan kamala puute munkin mielestä ettei arkistoa oo ja hakusanoja jne. Odotellaan, niiden pitäisi olla tulosa. HOPI HOPI ;)

108/61 | 

Ostin pari viikoa tuollaiset farkut myös ja olen tykännyt !!  Sitä vaan ihmettelen, että miten LAIHA olet ... itse olen 169 cm/58 kg ja minulla nuo farkut on kokoa 32  (halusin niiden olevan vähän reilut).  Suurimmassa osassa farkuista minun koko on 28 eli noiden farkkujen koot ovat normaalia "suuremmat". 

112/61 | 
Vierailija

Ostin pari viikoa tuollaiset farkut myös ja olen tykännyt !!  Sitä vaan ihmettelen, että miten LAIHA olet ... itse olen 169 cm/58 kg ja minulla nuo farkut on kokoa 32  (halusin niiden olevan vähän reilut).  Suurimmassa osassa farkuista minun koko on 28 eli noiden farkkujen koot ovat normaalia "suuremmat". 

minullakin on 3 kokoa normaalia suuremmat ja ovat silti sopivan tiukat.  Ostettu suomesta

114/61 | 

Ihana postaus ja rento fiilis välittyi tänne myös :) Ja rennon näköinen neule...saako kysyä, että mistä se on?

116/61 | 
Vierailija

Ei vieläkään onnistu kommentointi mobiilisti!? Onkohan kommentit tulossa myös mobiiliversioon? Luulisi sen olevan suhteellisen helppo juttu..toivottavasti toimitus tajuaa sen tärkyden ja hoitaa hommat kuntoon.

Aurinkoista kevättä sinulle!

kyllä mulla onnistuu,fb:n kautta ei pääse kommentteihin,mut normaalisti netin kautta kyllä!

118/61 | 

Mua ei ärsytä mobiiliversion toimimattomuus tai blogin muutto niin paljon, kuin tämä koko blogin ns. ilmapiirin muuttuminen. Postauksissa ei oo enää hirveästi sitä oikeaa, aitoa tunnetta ja arkea, vaan moneen kertaan käsiteltyjä ja muokattuja kuvia uusista jumppavetimistä tai farkuista tai täydellisestä huulipunasta. Ei sillä, etteikö nekin olisi ihania naisellisia juttuja, onhan ne. Mut kauan sitten kun luin tätä blogia, se kertoi enemmän arjesta, pienistä asioista, tuli jotenkin aina hirveän lämmin olo. Nykyään et paljon vaivaudu vastaamaan kommenttiboksin kysymyksiin, saati sitten muihin kommentteihin. Tulee vähän sellainen olo, et "mä oon niin hirveen pätevä ja kiireinen ja teen vaiks mitä, mitä te ette osaa, kattokaa te tätä mun täydellisyyttä". No joo, ehkei asia nyt ihan noin kärjistetysti mene ;) Mut ajattelin, että sinullekin Johanna kommunikointi ja tunteiden, mielipiteiden, ajatusten ja vinkkien vaihto olisi tässä hommassa jotenkin merkityksellistä. Nyt jo pitkään asenteesi ja blogisi on antanut ymmärtää, ettei se ole. Ainakaan enää. Ehkä suosio on jollain tavalla "noussut päähän" ja tekee sinusta hieman leuhkan oloisen? Vaikken sellaista olisi osannut kuvitella kyllä!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
119/61 | 

Voih. Syvä huokaus :(

Kuvista on tosiaan tullut mulle entistä tärkeämpiä -ja muutenkin ulkoasusta. Tai kokonaisuudesta.

Kurja kuulla etten vaivaudu vastaamaan kommentteihin -teen sita kuitenkin lähes joka postaukseen -enkö teekin? Nykyään mulla on kuitenkin myös päivätyö, mikä on ero vauvalomailuun. Eli aikaa ei niin paljon ole ikävä kyllä. Mutta kuten sanoit, on kommentteihin vastaaminen tosi tärkeää. Pahoittelen niitä kertoja, jolloin en ole ehtinyt.

Leuhka on ehkä niin kaukana minusta kuin olla ja osaa -jos itse saan sanoa ja tuntuu tietysti kurjalta että joku tuntematon saa sellaisen kuvan minusta. Blogin myötä voin vannoa muuttuneeni korkeintaan viela varovaisemmaksi kuin ennen... en oikein tiedä mikä tässä olisi nousut päähän. Ihan samanlainen tavallinen ihminen olen vieläkin enkä mielestäni saavuttanut mitään ylpeilyn aihetta... Mitään sellaista että voisin kuvitella olevani parempi kuin muut.

Tällainen palaute on ehkä kurjinta, mitä voin saada. Suoraan sanottuna :) Mutta kiitos kuitenkin, ehkäpä tästäkin poikii jotain hyödyllistä! ;)

120/61 | 

Ihania kuvia taas kerran :) ja todella kaunis koti ystävälläsi! Ps. Mistähän aurinkolasisi ovat?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
121/61 | 

Eikö? :)) Se on niin ihana... Aurinkolasit on täältä ostettu, mut ne on Ray banin flattop boyfriend 60 mm. Saatta löytyä paremmin myös koodilla "Ray Ban 4147" jos netistä etsii! :)

122/61 | 

Sulla on ihana tyyli, niin pukeutumisessa kuin sisustuksessa. :) t. toinen ulkosuomalainen ;)

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010