Minusta on sitten tullut tante. Veikkaan ainakin, että minuakin ehkä kutsutaan tante-Johannaksi. Muistan kuinka hassulta omasta pikkusiskostani kuulosti norjalainen tante -nimitys, joten vahinko laitetaan varmasti kiertämään. Tai mistäpä tuota tietää, odotellaan nyt että poika alkaa puhumaan. Ehkä se saa itse valita. Niin sitä tuli poika. Mun ensimmäisestä siskonlapsesta, jota olemme nyt sairaalassa käyneet kurkkimassa. <3 Kaikki hyvin. <3

Taitaa muuten koko lomaviikko (meillä on nyt syysloma) mennä tässä Samsøe  & Samsøen villamekossa. En ole oikein koskaan pitänyt turtelneckeistä, mutta tähän jostain syystä rakastuin.. tai ehkä alan pitämään niistä, kuka tietää. Pari kertaa kävin tätä kaupassa kokeilemassa ja katselemassa ja kun en saanut mielestäni niin ostin. Ja käytössä on ollut. (Takki on äitin kaapista lainaan näpistetty. :))

Reipasta syyspäivää sitten, aika hienolta näyttää tämä Suomen syksy tänäänkin! <3

Niin ja hei, ihan unohtui sanoa, että tulkaa toki huomenna, lauantaina Helsinkiin Sanomatalolle moikkamaan; siellä on Joutsenmerkki -tapahtuma, jossa paneelikeskustelen mm. lapsiperheiden ekologisista valinnoista! Nähdään! 

 

Kommentit (8)

PM
9/8 | 

Onnittelut siskollesi uudesta tulokkaasta -niin ja tietysti koko muullekin perheelle. Suomenruotsalaisen kanssa yhdessäollessa tante-sana on tullut tutuksi. Kuulostaa edelleen hmm, tanttamaiselta. Mieluummin vaikka vain mammas syster tai moster:)

Päivi Sjöholm
10/8 | 

Onnea yksinkertaiselle tädille! ;)

Sofia
11/8 | 

Onnea syyspojasta siskolle ja hänen miehelle<3 ja toki myös koko muulle porukalle! 

Heta
12/8 | 

Hei Johanna! Tuo äitisi rotsi näyttää todella hyvältä! Ja väri sopii sinulle täydellisesti! Wau!

Päivi A
13/8 | 

Kiinnostaa vielä nuo "lettipostauksen" korvikset, ovatko Kalevalakorun vai jonkun muun? :)

alma
14/8 | 

Onnea tuoreelle tädille. Täteily on ihanaa.<3

Ja hei, kiitos vinkistä - tuo mekko on juuri sellainen mikä sopisi omaankin syysgarderoopiini ja niinpä menin samantien tilaamaan itselleni samanlaisen.:) Ja onneksi olin nopea, vihreitä oli pienissä koossa enää yksi jäljellä ja sitten vain isoja kokoja. Toivottavasti mekko tulisi pian! Aurinkoista viikonlopun jatkoa.

Alma

Pauliina
15/8 | 

Paljon onnea tädille ja tietenkin siskollesi! Hyvältä näytti tuo asusi myös livenä, oltiin koko perhe tänään Sanomatalolla. Muutenkin vaikutit oikein herttaiselta, harmi etten ehtinyt juttusille ?

Minnih
16/8 | 

Hyvältä näyttää sekä mekko että takki! Tuollainen vihreä väri on todella kaunis, ihanan pehmeä sävy. :)

Onnea siskollesi ja koko perheelle! Vastasyntyneet on ihania! Varo vauvakuumetta... ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010