Varmaan ainakin mun ikäluokan tytöt muistaa ajan, jolloin H&M:a tai varsinkaan Gina Tricota jatiesmitämuuta ei ollut Suomessa. Tai ainakaan muualla kuin Helsingissä. Silloin oli aika kova sana Vero Moda. Kyllä, Vero Moda tarjosi silloin niitä edullisia helpoja perusvaatteita -ja siellä tuli pyörittyä. (Herranen aika vaatebisnes on muuttunut!)

Ehkäpä juuri näistä nostalgisista syistä lähdin mukaan Veriksen ja Indiedaysin yhteistyökampanjaan ja kurkkailemaan kevään juhlamallistoa. Ja tietysti sokerina pohjalla treffailemaan Indiedays-kollegoja Maj:ta ja Emmiä!

Mut siis, siitä se ajatus sitten lähti...

Näihin morsiusneitopukuihin meidän teki ensisilmäyksestä mieli hypätä! :P

Rekissä piileksivää kukkamekkoa unohdin ihan sovittaa, vaikka se niiiin houkuttelevalta näyttikin. HÖH minua.

Meitä stailasi muuten Teri Niitti, joka oli kyllä uskomattoman kekseliäs. Se stailasi Emmille ton ylimmän vaalean mekon isolla kukalla ja ilman vyötä (i-h-a-n-a) ja Maj:lle mustavalkoiseen mekoon se laittoi ruskean vyön (LOISTOidis) ja paaaljon koruja kaulaan.

Joo ja nää me ollaan siis ihan itse stailattu ;D Ne morsiusmekot... Mun vyö on tippumaisillaan ja tukka vetästy jollekin kummaliselle jutulle, mut siis onhan nää mekot hirmu ihanat ;))

Teri ja Maj miettii stailauksia...

...ja tässä ois niinku mun juhlalookki, tsadaa!

Vero Modan Very-malliston silkkimekko. Tän oisin ottanut kotiin <3 Ja vyö. Ja kukka.

Mulla onkin tässä aika tällanen yllättävänkin trendikäs lookki; tanä keväänä juhlissa pitää nimittäin olla luonnollinen ja  huoleton tukka: älkää käykö laittamassa nutturoita siellä kampaajalla ;) Juhla-asu saisi olla liikkuva ja huoleton, laskoksia ja laskeutuvuutta saa löytyä -eli vähän niinkuin se tukkakin, luonnollista.

Käykää IHMEESSÄ lukemassa lisää Terin tyylivinkkejä TÄÄLLÄ ja ennenkaikkea osallistumaan kilpailuun, jossa Te voitte kans päästä Terin stailattaviksi, jonkun huippuammattilaisen valokuvattaviksi, syömään hyvään ravintolaan ja yöpymään keskelle Helsinkiä huippuun Klaus K-hotellin -ja ottaa kaverin mukaan kaikkeen tähän...! Kelpais :) Käykäähän osallistumassa!

 

Kommentit (73)

Henriikka
74/73 | 

Tositosi kauniita vaatteita. Tuli ihan sellainen olo, että pakko päästä kesän juhlavaateshoppailuille!

Anna
75/73 | 

Ihana toi kukkamekko tosiaan! Ja sun hiukset on näissä kuvissa jotenkin erityisen valloittavat! :)

Niin, ja tästä blogin kaupallisuudesta. Musta on ihan reilua, että tämmösistä yhtistyökampanjoista ja esim. blogin kautta saaduista tuotteista kerrotaan rehellisesti, joten jokainen voi sitten suhtautua sellaisiin (tällaisiin) postauksiin omalla tavallaan. Jonkun aikaisemman kirjoittajan tavoin muakin todella pelottaa, saatko tarpeeksi rahaa tästä blogista :D Odottelen innolla kaikenlaisia uusia postauksia! :)

champagne
76/73 | 

Mun täytyy kyllä sanoa että tykkään sun omasta raikkaasta ja tyttömäisestä tyylistäsi PALJON enemmän:)

Sikäli en tykkää tästä tätistailauksesta, sori. Stailaus tekee sun jaloista kovin lyhyet ja lantiosta leveän mikä ei ihan vastaa todellisuutta.

Mutta tuo silkkimekko väreineen sopisi sinulle todella hyvin sun omaan tyyliin miksattuna:) Ihana.

champagne
77/73 | 

Niin mun piti vielä sanoa että mun mielestä nämä kaupalliset jutut on kivoja täällä välissä. Vähän niinkuin väliaika-mainoksia:)

Heidi
78/73 | 

Ihana ja mielestäni erittäin tyylikä stailaus! Mekon väri ja kukka yhdessä toimii hyvin! :)

Olipa harmillisia ja tökeröitä kommenteja yllä joltakin anonyymiltä. Olet kuitenkin erittäin valoisa ja style pakkaus! Kiva seurata blogiasi edelleen. ;)

Sara
79/73 | 

Musta kans tuntuu että jotkut noista asuista oli vähän päälleliimattuja sulle - ehkä siks, kun tuntuu että sulla on jo niin oma vahva tyyli, ja nyt sut stailas joku muu joka sua ei ehkä ihan tunne. :) Mut tosi pirtsakka mekko kuitenkin, mut sun stailaamana olis varmaan vieläkin mageempi!

Ja pöhpöh, jos tarvii valittaa aina jostain niin pois täältä kommenttiboksia negaamasta! Kaupallista ole tämä blogi nähnytkään, menepä vaikka vähän taaksepäin ajassa ja selaile sunnuntailenkkikuvia Norjan (ja Suomen) luonnosta. :)

Hosuli
80/73 | 

Yleensä en eksy Vero Modaan, mutta tänään oli pakko poiketa kaupungilla käydessä ja pääsin toteamaan, että rimpsuja, pitsiä ja kukkia, kertakaikkisen ihana kevätmallisto!!

ansku
81/73 | 

Oot kyllä uskomattoman kaunis nainen <3 Voi vitsi miten ihanat nuo morsiusneitopuvut! :) Ja sun juhlalookki myöskin!

lumppumaakari
82/73 | 

Kivoja mekkoja. Itse olen tainnut kasvaa Vero Modan yli jo :) Mun nuoruudessa se juttu oli Seppälä. Vieläkin muistan mun beigen pitkän takin jossa oli leveä ruskea, paksu nahkavyö :) Oi niitä aikoja ja olkatoppauksia :D

lintu
83/73 | 

Sääli, että tämä(kin) blogi on kokenut inflaation; siinä mielessä, että ennen niin kiva "kotikutoinen" blogi on nyt vippi ym mainosblogi, missä esitellään halpisvaatteita, vaan, että saadaan itse lahjoja ja matkoja suomeen ja "ei muka oo yhtään kaupallista - e-ei" kiitos ja näkemiin. Voit jäädä ansaitsemaan ihan rauhassa, jos haluan, voin katsoa tv:stä mainoksia, en jaksa enää niitä blogeista lukea. Ymmärään ehkä jotain 18v, että ansaitaan taskurahaa ja esitellän Veromodaa

Amanda
84/73 | 

Uuh, oli pakko tulla tsekkaamaan kommentit juuri siltä varalta, että josko joku olis jo ehtinyt valittaa ilmaisista lahjoista ja kaupallisuudesta... Mun mielestä tää Indiedays-juttu antaa kivaa vastapainoa Johannan lapsiperhe-elämälle Norjassa. Välillä on ihan hauska nähdä, että sekin ansaitsee jotain, kun on kirjoittanut niin monta vuotta. Kiitos Johanna, jatka samaan malliin! (Ja aivan ihania kuvia susta!)

Kaisa
85/73 | 

Tuo on ihana tuo oranssi silkkimekko. Kiva kun halpismerkeille on tulut noita parempien materiaalien mallistoja. Voi siirtyä niihin nyt kun on kasvanut yli Vero Modan peruslumpuista ;) Ja höh lintua, ei tää blogi oo menny yhtään liian kaupalliseksi. Jos nyt kerran parissa kk on jokin kilpailu tai sponsoroitu juttu niin ei se vielä ole liikaa.

lintu
86/73 | 

johan siinä kävi, että jos ei ole ahhh ahhh niin heti poistetaan viestit eli rva ei kestä sitten kritiikkiä yhtään, aina vedotaan siihen ja siihen. Olin vaan sitä mieltä, että naurettavaa ensin vuosi sitten hehkuttaa blogissa miten ei tekisi itse tätä rahasta, että tää on vaa kiva harrastus ja entäs nyt. Kantsii vaan lukea ensin omia vanhoja kirjoituksia, koska itse olet oman kelkkasi kääntänyt

coco
87/73 | 

Heippa!

Ihuna toi eka kuva, tuli ikävä teitä tyttöjä! :)) Nähtäispä taas pian porukalla!

Niin kaunis silkkimekko, vyö on ihan mahtis tuossa!

teresa
88/73 | 

Voi että sä olet kaunis! Aivan upeannäköisiä nuo vaatteet sun päällä1 Sähän voisit alkaa vero modan malliksi mainoskamppanjoihin. Varmaan oletkin ollut aikoinasi mallina, mutta olet säilynyt niin kauniina ja nuorennäköuisenä, että varmasti pärjäisit muiden rinnalla ammattimallina. Voi kun olisin itse noin kaunis noissa vaatteissa. HUOH.

Ninni
90/73 | 

Heips!!

Itse olen myös kasvanut ulos Vero Moda and H&M tyyleistä, ne eivät vaan ole mielestäni yhtään kauniita. . . . Tusina tavaraa!!! Minua suorastaan ärsyttää kauppakeskukset kun kaikissa on ihan samat tusinatavara kaupat: vero moda, h&m, seppälä, lindex ym!!! En käy kyseisissä liikkeissä juuri ikinä.
Tykkään paljon enemmän ajattomista ja tyylikkäistä, klassisista malleista kuin halvoista kolmen kuukauden jälkeen muodista poistuvista vaatteista. Eli TÄMÄ MAINOS ei purrut minuun. Pidän Johanna sinun omasta tyylistäsi paljon enemmän Odd Mollyineen ja muiden kunnon merkkien vaatteista=)

Mutta onhan se hyvä, että on jokaiselle jotain. . .

Ikää on tietysti myös vähän enemmän kuin 18 vee;D

Blogisi on ihana kaupallisuudesta huolimatta, mutta mieluummin näkisin sinun pyörähtelevän vaikka Burberryn vaatteissa=D

strawberry
94/73 | 

Tuskimpa Burberry lähtee yhteistyöhön nyt ihan vaan jonkun jumppaohjaajan kanssa....*reps*

Vera A.
95/73 | 

Johannalle:
Itseänikään eivät mainokset haittaa silloin, kun reilusti kerrotaan, että kyseessä on tällainen yhteistyöjuttu. Ainoa huoleni on, että saatko todellakin tarpeeksi kattavan palkkion? Koska mielestäni sen ansaitset ja ylipäätään toivon, että näin viihdyttävä blogi tuottaa jotain taloudellisesti. Asetathan koko ajan itsesi ja persoonasikin täällä peliin ja joudut sietämään sosiaalisen kanssakäymisen taitoja vasta opettelevien törkeöitä kommentteja. Jaksuja ja stemppejä ja toivottavasti osaat antaa noille yksittäisille kommenteille niiden oikean (olemattoman) arvon. Tuotat iloa muille ja olisi ihanaa, että blogisi tuottaisi iloa myös sinulle.

anuk: Siis olen niin samaa mieltä! Itse katselen oman ikäisiäni, että oho, tuollainen 35-vuotias ja sitten kun katson omia kuvia blogissani niin ei hemmetti, näytän itse vielä vanhemmalta :DDD Vähänkö repesin edesmenneet ukkisi kommentille, sulla oli viisas ja hauska ukki! <3

Sanna
96/73 | 

Toivottavasti oli iso lahjakortti! Oikeasti sun kannattaa muistaa, että näin suosittu blogi tuo noille mainostajille ihan hirveästi julkisuutta, täysin verrattavissa johonkin telkkarimainokseen, juuri kohderyhmälle suunnattua tekstiä, kaunis mallityttö ja vielä vilpittömän oloista hehkutusta. Uskalla siis rohkeasti pyytää tarpeeksi korvausta! Ei Vero Moda tällaista "huvikseen" tee, vaan se firma oikeasti hyötyy susta!

MissuS
97/73 | 

Tosi kauniisti sopii sulle toi punainen mekko. Harvoin sun päällä näkee punaista, voisit kyllä käyttää useemminki :)
Vai tykkäätkö itse ? :D
Mutta kyllähän ne vaaleet ja luonnonsävyt on ihan sun juttu :)

Ja näytätte marin kanssa ihan siltä että ootte siitä 27 dresses elokuvasta :D

Muuten ootko sä naimisissa? Anteeksi jos kauhean henk.koht kysymys mutta en muista nyt ja yritin blogiakin selailla enkä löytänyt yhtää hääpostausta. Jos sulla on ollut jo häät olis toooosi mielenkiintoista josksu kuulla nistä jotain :)
Voin oikeesti vaan kuvitella kuinka tyylikkäät juhlat ne on ollu!!!! :)

MissuS
98/73 | 

Nyt huomasin noi ikäkommentit tuolla.

Ainoa syy mikä mulle tulee mieleen miksi sua voisi luulla vanhemmaksi on että olet aika rauhallinen ja "seesteinen".
Se huokuu kuvistakin: ei mitään teinimeikkileikkejä ja pukeutumis tyylikin on jo löytänyt oikeat raiteet ja muutenki huokuu sellainen tasapainoisuus!

Useat tuntemani vähän alle kolmikymppiset vielä bilettää tja perheen perustaminen kuulostaa kaukaiselta ajatukselta ja muutenkin vähänä sellaista teinimeininkiä.

Et missään tapauksessa näytä VANHALTA! vaan erittäin kauniilta nuorelta naiselta ja wau miten hehkeä kahden lapsen äiti olet !!! tuollaisia naisia kyllä on aika harvassa!
ei pidetä enää huolta itsestä sen jälkeen ku lapset syntyy...tai jo silloin ku mennään naimisiin

ei kannata loukkaantua noista provokatiivisista ikäkommenteista!
kateuttahan ne vain voivat olla, miksipä muuten joku jaksaisi edes asiasta sulle tulla ilmoittamaan.

Satu
99/73 | 

siis tääääh? Eikö Vero Moda ookkaan hyväksytty vaatteidenostopaikka? :D :D
Itse kyllä löydän sieltä vaatteita usein vaikka olen muutaman vuoden bloggaajaa varttuneempi. Vero Modan vaatteet on paaaaaljon parempilaatuisia kuin nyt vaikka H&M:n tai Ginan (ja kalliimpia :D ). Jatkan shoppaamista Vero Modassa, ja hyvillä mielin :)

Ninni
100/73 | 

No en kyllä sitä ihan tarkoittanutkaan=D Mitä ihanuuksia Johannan kaapista löytyisi sillä tai jollain vähän klassisemmalla, naisellisemmalla ja tyylikkäämmällä merkillä varustettuja;)

kaisa
101/73 | 

Menin tämän postauksen innoittamana Vero Modaan ostamaan tuota mustaa polvipituista kynähametta vain kuullakseni, ettei sitä ole, eikä ole edes tulossa ainakaan Helsingin Forumin tai Kampin myymälöihin. Olen aika hämmästynyt - miksi ihmeessä liike mainostaa tuotteita, joita ei voi mistään ostaa?

champagne
102/73 | 

Olenkin usein ihmetellyt miten sun psyyke muutenkin kahden pienen lapsen kanssa ja toisessa maassa jaksaa noinkin ilkeitä kommentteja! Olen tosi pitkään seurannut blogiasi ja varsinkin oman ulkomaille muuttoni jälkeen nostan hattua sille että viitsit tätä blogia ylläpitää vaikka kommentointi on joskus suoraan sanottuna hanurista.

jepa
103/73 | 

No siis kyllä minäkin ostan joskus vaatteita Vero Modasta ja muista ketjuliikkeistä, vaikka olen 30 ja myös vaimo, äiti, vakituisessa työssä, asuntovelallinen ja muuta niin "aikuista". Ja käyn toisinaan jopa bilettämässä! :D Ja väittäsin, että aika moni ikäiseni nainen viettää ihan samanlaista elämää, pitää edelleen itsestään huolta jne. VAIKKA olisi niitä lapsia ja mies.

Siis yhtä typerää tuollainen naisten parjaus kuin nämä Johannan arvostelutkin. Naisten solidaarisuus?

Johannalle sanoisin, että älä ota näitä kaikkia kommentteja tosissasi; ne on samaa sarjaa, kun jos asuu pienessä paikassa tai asuinyhteisössä ja joutuu siellä silmätikun kohteeksi (itsellä kokemusta tästä...).

Tiina
104/73 | 

Näytätte kyllä tosi hyviltä noissa vaatekuvissa :)
Pakko silti kommentoida että mä olen 35 ja mun mielestä näytän nuoremmalta kuin sinä tai sitten johtuu siitä että sun tyyli on jotenkin aikuismainen muhun verrattuna, itse kun olen useimmiten farkuissa ja joku Espritin paita päällä. En juurikaan "pukeudu", siis silleen mitenkään hienommin siis. Taitaa mulla olla tyylitaju vähän hakusessa yhä :D

Sanna
105/73 | 

Mun mielestä olis myös kiinnostavaa tietää mitä tästä maksettiin sulle? Matka Suomeen vai rahaa tai vaatteita? Uskon, että teit postauksen ihan ilosta, mutta oli tässä sen verran mainostamista, että toivottavasti sait edes kunnon rahat!

Täällä moititaan sitä, että bloggaaja saa kirjoituksistaan rahaa. Mä taas epäilen, että saatkohan sä kuitenkaan tarpeeksi rahaa? Tätä blogia lukee niin moni ja tästäkin postauksesta oli niin paljon hyötyä ja mainosta Vero Modalle, että toivottavasti et anna niiden naruttaa itseäsi, vaan osaat myös pyytää ansaitsemasi palkkion! Monet muotibloggaajat on nuoria eikä välttämättä tajua itsekään sitä miten hyvää (puoli ilmaista) mainosta tekevät mainitsemilleen tuotteille. Vero Modan kaltaisilla firmoilla on rahaa, joten älkää häpeilkö pyytää siitä osaanne!

Leea
107/73 | 

Tekisi mieli vielä lisätä että mitä pahaa on kelkkansa kääntämisessä, saahan nyt ihminen mielensä muuttaa (jos tässä nyt on edes niin tapahtunut, en jaksa arkistoja selata kun on tullut huomattua miten jotkut tuntuvat lukevan tätä blogia kuin piru Raamattua...) ! Jokainen saa kai myös kirjoittaa omaan blogiinsa ihan mistä ja miten haluaa? Ja minusta on myös kiva että blogin pitäjä reilusti kertoo että kyseessä oli Vero Modan tarjoama tutustumiskeikka.

Heidi
108/73 | 

Oranssi silkimekko on tosi kiva. Oliko sitä muun värisenä?
Muutenkin mukavalta vaikuttaa koko mallisto. Ja te olette Majn kanssa niin nättejä :)

Jii
109/73 | 

Se, että tekee jotain rahasta on eri asia kuin se, että tekee jotain ja saa siitä rahaa. Kieltäytyisitkö itse, jos sinulle tarjoutuisi mahdollisuus saada kivasta harrastuksesta rahaa?

Vika
110/73 | 

Oi ootte kyllä tosi kauniita näissä kuvissa! :) Wau tämä oli kyllä erilainen postaus sulta. Tän kevään trendeistä mun mielestä oranssi on ehkä se kiinnostavin, se kun yleensä mielletään syksyn väreihin. Jotenkin se ristiriita kiehtoo siinä, mutta saapa nähdä uskallanko ite vetää mitään oranssia päälleni. :D

Saara
111/73 | 

Tosi kaunis look, aivan ihana mekko, taidanpas käydä kurkkaamassa sitä kaupassa! Kiva kun näihin kamppiksiin ja muihin ottaa osaa myös nämä äiteet ;)

Saara

Leeni
112/73 | 

Kauniin värinen silkkimekko! Sun omat asuyhdistelmät päihittää monet stailaajat mennen tullen.

Sellaisen huomasin, että poistetut kommentit näkyy ainakin mulla sivun alareunan kohdalla, kun rullailee. Harmi, että tuollaiset kommentit on lisääntyneet.

Kaunista kevättä!

Heinis
113/73 | 

Ei jumaliste, varmaan sulkisin kohta kommentointimahdollisuuden, tää on tosi surullista :((( Pelkään, että sinäkin vielä joskus lopetat, kun saat aina iloisten ja kivojen postaustesi perään kuulla tällaisia suoraan sanottuna paskakommentteja :(( On se vaan Suomessa niin, että toisen ilo ja onni on näköjään toisilta pois!

nnn
115/73 | 

Laitoin muutaman kaverin veikkaamaan sun ikää useiden blogissa olleiden kuvien perusteella. Veikkasivat nelikymppiseksi jokainen. Mäkin meinasin lentää pyllylleni kerran kun jostain postauksesta luin että suunnilleen itseni ikäinen olet. Kuulemma ruskettunut iho ja vaalennettu tukka saa aikaan tuon vanhentumisefektin...

anni
117/73 | 

Onpas tökerö kommentti Linnulta! Olen samaa mieltä Amandan kanssa, että nää tällaset ovat vain hauskoja ylläreitä kaikkien tavallisten arki -juttujen keskelle! Sitä paitsi, just nää spesiaali-jutut erottaa sut Johannna kaikista massa-bloggarista - eihän kuka vain pääse herranjestas sentään Teri Niitin stailattavaksi! Ei sillä ole mitään väliä, vaikka edustatkin tällä kertaa "halpis" vaatteissa :-)

Muutenkin, mainostaminen kuuluu nykypäivään ja mielestäni on ihan ok, että sitä näkyy jonkin verran blogeissa, kunhan ei liikaa. Kyllähän varmasti kaikki sen ymmärtävät, että kivahan se on saada ahkerasta bloggailusta jotain piristävää itsellekin! Jatka ihmeessä samaan mallliin! :-)

kalastajanvaimo
118/73 | 

Onhan näitä kurja kuulla ja joskus lukeekin koko kommenttiboksia ihan sydän kurkussa :'(
Mut onneksi suurin osa on ihan hirvittävän kivoja eikä mun tapoihin kuulu jäädä murehtimaan anonyyminä lausuttuja juttuja. Tulisvat kasvotusten sanomaan niin nähtäis se toinenkin naama ;))

kalastajanvaimo
120/73 | 

Me saatiin tästä lahjakortit Vero Modaan :) Tein siis jutun lähes puhtaasti ilosta mm. tavata muita bloggaajia -en saanut Suomen matkoja enkä rahaa. Ja lahjakortinkin jaoin siskon kanssa ;D

kalastajanvaimo
121/73 | 

<3 Kiitti teille, te ootte niiiiin kultaisia! (Siis yhteisesti muillekin kommentoineille <3)
Tätä ei tainut olla muun värisenä...

kalastajanvaimo
123/73 | 

:O
No, en oo yhtään kommenttia poistanut enkä koskaan sanonut etten koskaan voisi blogata rahasta. Mitä en muuten nytkään tee :)

Sanna
125/73 | 

Kiva nähdä sua vaihteeksi jonkun muun stailattuna mutta kuten Anuk minäkin tykkään enemmän sinun omasta tyylistäsi. Kiitos kivasta blogista ja mukavaa Suomi-lomaa!

mmm
126/73 | 

Mäkin olen koko ajan luullut kuvien perusteella, että olet joku 45-vuotias. Minkä ikäinen olet?

anuk
127/73 | 

Minäkin tykkään sun omasta tyylistä paljon enempi kuin noista. Oot siis parempi kuin Teri Niitti :-) Mutta oli varmasti hauska päästä tuommoiseen mukaan! Ikä-asiaan lisään sen verran, että yleensä oman ikäiset vieraat ihmiset näyttää minusta paaaaljon vanhemmalta kuin mitä itse näytän. Kun eihän sitä itse vanhene, eihän? :) Tai sitä ei vaan huomaa. Syntymätodistuksen mukaan 35-v, kuvittelen näyttäväni parikymppiseltä, mutta jos erehtyy kunnolla katsomaan peiliin, niin totuus paljastuu :) Edesmennyt ukkini sanoi kaihileikkauksen jälkeen, että on kyllä mukava, kun vuosien jälkeen näkee paremmin, mutta ei hitto miten ruma, ryppyinen mies tuolta peilistä katsoo :D

pipale
128/73 | 

Joku taisi olla vähän hätäinen, kuten huomasit ei kommenttiasi oltu poistettu, siis jos tarkoitit tuota yhtä 'kritiikki'kommenttia. Joskus kun kommenttien julkaisussa on viive, you know? ;) Mun mielestä jos blogi ei kiinnosta, sen voi vain unhoittaa ilman mitään kommenttiboksiin naputeltuja räkäisyjä ja valituksia blogin tasosta. Hei hei ja hyvää matkaa, toivottavasti löydät blogin joka tyydyttää vaativaa makuasi 100%. Ja pahoittelut blogin pitäjälle tästä kärkkäästä kommentistani, mua on vaan alkanut jurppimaan tämä nykyinen ilmiö jossa liki jokaisessa blogissa pitää olla vähintään se yksi kommentoija joka valittaa ja kitisee. Ku kenenkään ei oo mikään pakko lukea jos ei taho...

Kerttu
129/73 | 

Ihanan värinen toi oranssi mekko! Ja kauniita noi "morsiusmekot". Terin viikonloppuun olisi hauska päästä, mutta mä taidan viettää sen viikonlopun Koks:in synnärillä :).

Jenni
130/73 | 

Ihan höpöhöpöä tollainen ikäpanettelu! Oot tosi kaunis ja sulla on mielettömän kadehdituttava tyylitaju ja supertyylikkäitä vaatteita. Oon sinua vajaat neljä vuotta nuorempi ja huh, ootan oikein, että pääsen työelämään ja saa enempi rahaa panostaa ulkonäköönsä. Voi sit alkaa pohtia, millaiselta itsekin voisi näyttää :)

Eli, pointti oli, oot kaunis nainen ja kateus aiheuttaa panettelua. Sen lisäksi monena päivänä ottaisin mieluusti roppakaupalla asennettaasi pikkupussukkaan :) ! Kivaa kevään jatkoa!

curve roads
133/73 | 

I?m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a weblog that?s each educative and entertaining, and let me inform you, you've got hit the nail on the head. Your thought is excellent; the problem is something that not sufficient persons are talking intelligently about. I am very blissful that I stumbled throughout this in my search for one thing regarding this.

naples
134/73 | 

Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely helpful info specially the last part :) I care for such info much. I was seeking this certain information for a very long time. Thank you and best of luck.

video security systems
135/73 | 

Just want to say your article is as astonishing. The clearness in your post is simply cool and i can assume you're an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

auto insurance lynden wa
136/73 | 

I just could not depart your web site prior to suggesting that I extremely enjoyed the standard information a person provide for your visitors? Is gonna be back often to check up on new posts

holidays
137/73 | 

Hi there, You've done an excellent job. I will certainly digg it and in my view suggest to my friends. I am confident they will be benefited from this site.

ipad hd backgrounds
138/73 | 

Just wish to say your article is as astounding. The clarity for your put up is just cool and i could think you are knowledgeable in this subject. Well together with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thank you 1,000,000 and please keep up the gratifying work.

showing on cam
139/73 | 

We're a bunch of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your site provided us with useful info to work on. You have done an impressive task and our whole group can be grateful to you.

swag
140/73 | 

Woah! I'm really enjoying the template/theme of this site. It's simple, yet effective. A lot of times it's tough to get that "perfect balance" between user friendliness and visual appearance. I must say you've done a excellent job with this. In addition, the blog loads extremely quick for me on Opera. Excellent Blog!

Life Quotes
141/73 | 

I will immediately grasp your rss as I can't to find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you've any? Kindly let me understand so that I could subscribe. Thanks.

Bret Meas
142/73 | 

WOW! Now that is what you call a well written article, it has everything in it that as a reader you want to know. Keep up the good work and continue to post great articles like this one.

Doncaster baby photographer
144/73 | 

Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it's driving me insane so any assistance is very much appreciated.

Family photographers doncaster
146/73 | 

I together with my pals were actually taking note of the good secrets and techniques located on your web page then suddenly came up with an awful suspicion I never thanked you for those tips. These women became absolutely warmed to study them and have in actuality been taking advantage of them. Thanks for getting simply thoughtful and then for having this sort of helpful guides millions of individuals are really desirous to be aware of. Our sincere regret for not expressing gratitude to you earlier.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram