& salsanamia viidelle

 mekko Odd Molly como dress / Salsanamia saatu blogin kautta

 

Täällähän ei vappua vietetä kuten Suomessa; første mai on pyhä, mutta juhlinta on huomattavasti vaatimattomampaa. Aktiivisimmat muodostavat vappupäivän marssin, mutta yleisöä taitaa kunnolla kertyä vain suurimmissa kaupungeissa.

Olemme siis pikkasen ehtineet touhumaan hyötyhommiakin; nurmikko leikattu ja vaatekaapin talvisisältö vaihdettu kesään. Mansikantaimia istutettu ja kukkia kylvetty; etenkin hajuherneen kasvua odotan innolla ja jännityksellä! Ne ovat mun mielestä niin kauniita, mutta ei meillä niitä koskaan ennnen ole ollut, joten saapi nähdä miten käy. Nyt on muuten hyva aika kylvää niin suoraan maahan kuin esikylvöpurkkeihinkin; toukokuun alkua suositellaan monille kasveille, joista osa sitten tarvitsee alkuviikkonsa sisälämmössä.

Jos tänään sitten kuvaisi vaatekapista huutismyyntiin siivotut vaatteet, niin ehkä huomenna voisi olla luvassa kiva pieni keväthuutokauppa.

Mitäs me sitten ollan työn sivussa vappuna kuunneltu? Salsanamia! :P  Levy on aivan loistava; aikuisille leppoisasti keinuttavaa rytmimusiikkia ja lapsille tarinoita suomeksi. Mun musiikkimaku on niin yksipuolisen lattari, että lapset ovat kasvaneet jatkuvan salsan säetyksellä; nyt saivat vihdoin oman levynsä ja vieläpä suomeksi, loistavaa. :)) Meillä lasten lempparibiisi taitaa olla sopivan jännä ja hassu Susi.

Haluaisitko kokeilla Salsanamia? Kirjoita kommentti ja viidelle teistä lähtee levy tulemaan! :)

Kivaa lauantaita sitten vaan! 

Kommentit (168)

Vierailija

Olen päiväkodissa töissä, ja tuo olisi ihanaa vaihtelua musiikkitarjontaan!

Tinja

Vierailija

Ulkosuomalaiselle salsafanille tàmà olisi ihana piristys tyòmatkoille ja takapenkillà istuville lapsille. 

Vierailija

Poikamme on nyt 5-vuotias ja on käyny muskarissa 8 kk:den iästä asti. Musiikki on hänen lajinsa...saa nähdä minkä soittimen valitsee. Nyt on ollut vuoden rumpuryhmässä ja ensiviikolla pitäisi tietää, mikä on valinta tulevalle vuodelle.  -Lin-

Vierailija

Ihanan keväistä siellä teillä! Salsanamia levy kyllä kiinnostaisi tätäkin salsaa harrastavaa äitiä!

Vierailija

Levyarvonnassa mukana :) Se olisi pikkukolmikolle mukavaa kuunneltavaa varmasti! -Hanna

Vierailija

Hihihii, olispa kiva lasten kanssa kuunnella tuota ja keinahdella. :)

joten ehdottomasti arvonnassa mukana. :)

Anu

Vierailija

Kyllä haluaisin kokeilla kahden vauhdikkaan neitosen kanssa! :) Mukana arvonnassa siis..

Terkuin Merja

Vierailija

Tästä varmaan tykkäisi myös meidän seitsenlapsisen pesueen nuorimmainen, kolmen viikon ikäinen näyttää nauttivan laulusta ja soitosta :).

Vierailija

Herkullisen näköisiä munkkeja, teitkö itse vai saako niitä kaupasta siellä Norjassa? Itse asun Englannissa enkä saanut ( kun en itse tehnyt :-) ) munkkeja tänä vappuna niin tuo munkkikuva jäi päällimmäisenä mieleen.

Oon seurannut blogiasi viime syksystä ja nautin, kun mulla on vanhempia postauksia lukematta. Vähän niinkuin jemmassa odottomassa sopivaa lukuhetkeä ja säästellen luen, että niitä "riittäis" mahdollisimman pitkään. Nyt kurkkasin läpi vanhoja vappujuttuja. Aivan ihanan raikas asu viime vuonna sulla, tyynynpäällishame on tosi kaunis ja vaaleapunainen hyvä väri (vaikka miehesi silmänväriteorian mukaan sen ei sulle pitäis sopiakaan!). 

Mukana levyarvonnossa tietenkin, suomenkielinen musa on aina tervetullutta ulkosuomalaiseen perheeseen!

t.Piia x

 

Vierailija

Ihanaa musaa varmasti, joten mukana arvonnassa! Kaunis tuo teidän pihapiiri ja rikkaruohotonkin näytää olevan.:)) Hajuherne on myös yksi oma suosikkini ja ajattelin istuttaa myöskin sitä - ihan vain isoon ruukuun. Saapi nähdä saanko nauttia hyväntuoksuisista ja kauniista kukista kesemmällä.:))

-Jatta

Vierailija

Wau, kuulostaa kivalta! Levyarvonnassa siis mukana, uusi lastenmusiikki on aina tervetullutta! :)

Vierailija

Oo kuulostaaa jotenkin ihanalta levyltä, jota varmasti tulisi kuunneltua ja soitettua kummilapsillekin :)

Vierailija

Salsa tuo kevään mukanaan ja toisi mukavaa vaihtelua meidän lastenmusiikkivalikoimaan. Ihana levy!

Vierailija

Oi, onpa mukavan tuntuinen levy! Me lähdetään kuukauden päästä espanjaan ja kotona soi nyt reageton 24/7. Tässä olis lapsille sitten vastaavaa. Mukana arvonnassa!

Vierailija

Hei! Jo levyn nimen perusteella haluaisin kuunnellasitä!

salsa muutenkin saa kaikki solut liikkeillä ja mielen hymyilemään ja

sitä kautta koko ihmisen - suosittelen!

Ah, hajuherne, niin herkkä, hempeä ja kaunis > toivottavasti onnistut (peukutus)

Kevätterkuin, Arja-Leena

Vierailija

Kuulostaa lupaavalta tuo levy!  Kiva jos lapset ja aikuiset tykkäisivät samasta musiikista. :)  Mukana arvonnassa siis!  

Vierailija

Ooh, tulee ihanasti jo kesäfiilis kun katselee kuvia teidän pihalta - täällä etelä-Suomessa kun vappu kului hyytävän kylmässä tuulessa... Ja aina yhtä ihana tuo sun Odd Mollyn mekko! Levy kuulostaa mahtavalta, mielellään mukana arvonnassa, jotta pääsisi kummilasten kanssa jammailemaan :)

Aurinkoa teidän viikonloppuun!

Marie

Vierailija

Jooo haluaisin kuunnella! Asutaan Itävallassa ja kivoja suomalaisia levyjä olisi hauska saada lisää!

Vierailija

Onneksi on paljon orkestereita, jotka tekee lastenmusiikkia, mitä aikuisetkin "sietää" kuunnella! Ja tietty näin ulkosuomalaisena plussaa tulee lisäksi suomenkielestä! Mukana arvonnassa, josko täälläkin päästäisiin lanteita ja kiekenkantoja liikuttamaan ;)

HannaM

Vierailija

Kävin kuuntelemassa tätä netissä ja kuulosti hyvältä. :) Pian kuusi vuotta täyttävä voimistelua harrastava ja esiintyvä tyttönikin innostui tästä ja oma levy olisikin kiva yllätys. Tämän musiikin tahdissa syntyisi varmaan uusia hienoja esityksiäkin. :)

 

T: KatiS

Vierailija

Kuulostais hyvältä meille. Minä zumbamusiikin suurkuluttaja oon myös kasvattanut lapset aikamoisiksi lattarifaneiksi :)

 

Kati

Vierailija

Mukana arvonnassa. Levy saisi uuden kodin lastenlasten luota jossa jammaavat 6-vee tyttö ja 7kk poju. Aurinkoista kevättä sinne Norjaan !

Vierailija

Haha, alkoi naurattamaan heti tuo salsanami ja näen jo mielessäni pian kaksivuotta täyttävän poikani tanssimassa ja laulamassa sen tahdissa, hänestä on kuoriutumassa varsinainen parkettien partaveitsi :D Levy olisi siis tervetullut! 

- Anna-Mari

Vierailija

Baila baila salsanamin tahdissa, ehdottomasti! Monta vuotta lattareissa asuneena tämä musa uppoaa minuun ja selvästi tytöt ovat äitiinsä tulleet, joten jos ei arpaonni osu, niin mars kauppaan

Vierailija

Pian kaksivuotiaan tyttäreni lempilevy on mummin Brasilialaiselta työkaveriltaan saama levy täynnä lattareita, sen hän käy mummolassa ollessaan itse aina laittamassa soimaan. Aamuisin mennään sohvalle pötköttelemään ja kuuntelemaan, ja myöhemmin päivällä musiikin tahtiin jo tanssitaan. Alle 2-v osaa jo keinuttaa lanteita :D Tämä levy olisi siis varmasti hitti, joten arvonnassa mukana :)

 

-Jenni

Vierailija

Täältä löytyisi kolme pientä, joille uusi levy tulisi tarpeeseen ja salsatahdit takaisi varmasti kivat jamit meille. Välillä kun pistetään jammaten olohuoneessa ja aina se on lapsista yhtä hauskaa :)

-Sanna

Vierailija

Ihanan rennolta näyttää teidän vappu. :-) Osallistun mielelläni arvontaan. Täällä olis kolme musiikkia rakastavaa pientä kuuntelijaa <3

-T

Vierailija

Enpäs ole tällaisen levyn olemassaolosta tiennytkään! Ehdottomasti mukaan arvontaan.

 

Nimim. Totaalisesti salsaan hurahtanut

Vierailija

Onko omenapuissa  ja sireenissä nuppuset kaunista :)!täällä  myös hajuherneet purkissa pikku  taimella esikasvatettuna ... liottelen siemeniä  vuorokauden  ennen istuttamista muuten en ole saanut kasvamaan ?Viime vuonna  piti olla valkoisia..kukkiessa  olikin sekalainen värikimara ei hullumpi sekään nyt taasen yrittelen mennä valkoisella? Suomen lipun värit sinisiä lemmikkejä ja valkoisia hajuherneitä...jospa  nyt onnistuisi?Pirtsakat kuvat kiitos jälleen!

Vierailija

Osallistun arvontaan, meillä kaksi musiikin kuuntelijaa arvostaisi kovasti!

Mukavaa kevättä sinulle ja perheellesi!

t. Essu

Vierailija

Moikka!

Levy kuulostaa hurmaavalta, jos ei arpaonni suosi niin ehdottomasti pitää käydä levyostoksilla.

Vierailija

Terveisiä muuttolaatikoiden keskeltä! Uuteen kotiimme kaivattaisiin lämmittävää säpinää, pienet ja vähän isommatkin tanssijalat ovat valmiina. Sielunruokaa kaikenikäisille :)

Kaunista toukokuuta!

- Heidi

Vierailija

Sopisi hyvin muiden Ipanapa-levyjen jatkoksi. Kunpa saisin tytölle ja itselleni uuden levyn!

Vierailija

Put on your red shoes and dance the blues... tai salsa. Pikkuisille rytmiä! Mahtava arvonta.

-NiaNia

Vierailija

Piti oikein tavata kahteen kertaan, että mikä? Salsanamia, meille tulisi tosi tarpeeseen kun asumme myös muu maa mustikassa.

Vierailija

Meillekkin kelpaisi hyvä suomenkielinen lastenlaulu Levy jotta suomenkieli vahvistuisi. Kiitos ihanasta blogista.  

Vierailija

Nytpä tulin hyvälle mielelle

Oikein vesi herahti kielelle!

Kyl tänne kelpaa salsanamit

Pannaas pystyyn kunnon jamit!

Vierailija

No siis todellakin haluaisin! Kaksi poikaa ja äiti (varsinkin, koska kyllästynyt Hevisaurukseen huh) sekä masuvauva pääsis jammaileen:D

ja kiitti vinkistä, just yks päivä pähkäilin mistä pieniä istutusruukkuja taimille, miksen tajunnut maitotölkkejä??

Riikka

Vierailija

Kylläpä levy piristäisi ja toisi varmasti kesäfiilistä, kun pojan kanssa ollaan flunssassa ja ulkona sataa vettä ja on vain pari astetta lämmintä.

Aurinkoista kesän odotusta!

Marleena

Vierailija

Onpa siellä kevät jo pitkällä, täällä tullaan pian perässä, kun lämmintä ja kosteaa ollut. Ihanaa!

Päiväkotiin lähtisi levy minunkin mukana, sinne kun ei talo tarjoa uutta musiikkia tiukennettujen resurssien takia...

Aurinkoista kevättä!

Elina

Vierailija

Oo, kuulostaa kivalta tuo levy! Vähän erilaista lastenmusiikkia :) Voisi viedä päiväkodille tai kuunnella kummilasten kanssa.

- Heidi

Vierailija

Kyllä kiitos! Jatkuvasti on etsinnässä sellaisia lastenlevyjä, joita jaksaisi itsekin kuunnella...

 

-StyleC/tyylicasual.blogspot.fi

Vierailija

Ehdottomasti mukana arvonnassa. Pidänkin juuri lastenmusiikista, jossa lapsia ei kuuntelijana aliarvioida.

Pia

Vierailija

Ihanalta kuulostava lastenlevy. Meillä lapset tykkää tanssia musiikin tahdissa. Joten mukana arvonnassa.t.arja

Vierailija

Pääsisimpä tanssimaan tuota 1,5 -vuotiaan lapsenlapseni kanssa, hän on niin innokas tanssija, olisi uutta musiikkia meille.

Nuori mamma

Vierailija

Moikka,

kuulostaa kivalta levyltä! Meillä pyörivät samat lastenlaululevyt ja olisi kivaa saada uutta musiikkia!Itse olen myös hurahtanut lattarimusiikkiin ja olisi kivaa saada kunnon jammailumusiikkia lapsille.Eikä äitin tarvitsis aina sanoo lattarimusiikkia kuunnellessa että äiti ei nyt tiedä mitä laulussa lauletaan kun en hallitse espanjan kieltä ;) Mukana arvonnassa!

Lumikide

Vierailija

Oi, lasten salsalsa levy tulisi tarpeeseen, sillä perheen pienimmäinen ymmärrettävästi rakastaa titi-nallea... mutta mun mies on huolissaan iskelmän vaikutuksesta lasten musiikkimakuun. Joten iloa iskälle ja tytölle salsalevyn muodossa jään toivomaan!

t.katarina 

Vierailija

Levy vois toimia koulussa lasten kanssa liikkatunnilla eli opena arvontaan mukaan!

Tiina R

Vierailija

Kivan tuntuinen levy ja kummipojan kanssa voitaisi keinua sen tahdissa. Nyt tykkää painia ja esittää breikdancea, mutta tällä voisi ohjata keinuviin rytmeihin :)

Tiina ja kummipoika Nikke

Vierailija

Salsanami kuulostaa namilta ja laittaa lanteet keinumaan !

Mukana arvonnassa, salsan ystävänä.Tuo pirteyttä päivään.

Terveisiä. Tiina

Vierailija

Levy uppoaisi niin äitiin kuin tyttäriin ;). Näin ulkosuomalaisena levy olisi superhieno yllätys!

t.Sanna

Vierailija

Ehdottomasti mukana levyn arvonnassa! Tulisi varmasti käyttöön sekä työssäni lasten parissa että kummilasten kanssa touhutessa. Toivottavasti arpaonni suosii :D.

Lisa

Vierailija

Hei ja ihanaa toukokuun alkua! Tätä levyä toivon hartaasti, pieni tanssahteleva taaperoni (Hellp survivor like me) eheydyimme osittain musiikin voimalla ja musiikki tulee aina olemaan vahvasti elämässämme <3

Vierailija

Kuulostaapa kivalta levyltä, kyllä lapset ja mama tykkäisi! Mukana arvonnassa :)

-PäiviM-

Vierailija

Salsa uppoaa kyllä täälläkin! Mies tykkää, mä tykkään ja katotaan tykkääkö meidän 3v tyttö?

Vierailija

Naturligtvis med i lotteri, salsa passar ju alltid! Skön vår för dig ocg din familj!

ö.Helena från Ekenäs

Vierailija

Farmor täällä Tukholmassa toivoisi meille, mun 3v kultsipupu tykkää tanssia!

 

 

Rouva R

Vierailija

Tytär juuri oppi vaihtamaan levyjä soittimeen, valikoima vaan on vähän suppea. Eli kolmevuotiaalle DJ'n alulle tämä varmasti kelpaisi :)

Taru

Vierailija

Oo, mun salsafani-anoppi takuulla rakastaisi tuota! Mukana arvonnassa siis tällä kertaa hänen puolestaan! :) -Silja

Vierailija

Voih,olisipa kiva piristys arkipäivään töissä lasten kanssa. Peukut ja ukkovarpaat pystyyn!

Vierailija

Olisipa ihan piristys normaalien lastenlevyjen sijaan! Kummityttö olisi tästä kyllä onnellinen :)

Vierailija

Meilläkin kuunnellaan paljon lattarimusaa ja Salsanami olisi varmasti niin lasteni kuin minunkin mieleen :)

 

-Kaisu 

Vierailija

Heippa

Terveiset Ruotsin Norrköpingistä.

Olisi hauska saada rytmitellä Fannyn ja Ellinoran (lapsenlapset- kaksoset 7-vuotta) kanssa Salsanamin tahdissa.  Olisi myös valtavan hyvä kielikylpy.Tytöt ymmärtää kaiken puhutun mutta oma Suomekielen tuottaminen on heikompaa.

Iloisia toukokuun päiviä.

Ehkä moikataan taas kesällä Kotkassa.

Vierailija

Onpas mukavaa, että tälläinen lastenlevy on tehty. Toivottavasti arpaonni suosii ja jos ei, niin eipä muuta kun levyä ostamaan. Kohta on kesä ja lapsilla ja äidillä loma. Mikäs sen mukavampaa kun kuunnella kunnon kesämusaa ;-) t.Henni Hoo

Vierailija

Oi haluaisin kokeilla! Veisin mukanani päiväkotiin, siellä kun on välillä kiva järjestää lapsille jotain erityistä kivaa ja olen ihan varma että salsanamia olisi sellaista :)

Vierailija

olisipa mukava voittaa tuo levy, salsaa olisi ihana kuunnella vaikkapa autossa kesällä:) sr

Vierailija

Ihanaa kevätmeininkiä teillä siellä - sormet multaan ja kasvun ihmeitä odottamaan!

Täälläkin on zumbaintoilijaäiti ja lapsi, joka rakastaa rytmejä. Kunpa onni suosisi.

Terkuin Susanna

Vierailija

Hei,

Kivan kuuloinen levy, sen tahdissa olisi kiva jatkaa vauvan ja lähes kolmivuotiaan kanssa tansseja. Meillä peilin edessä tanssiminen vauva sylissä on vauvan mielestä suurinta hubaa.

Terveisin,

Elina ja pikku prinsellat

Vierailija

Olen vähän myöhässä,mutta osallistun kuitenkin! Kuvasi ovat upeita edelleen ja tämä blogisi on ainoa blogi mitä seuraan...tämä on paras! T:Minna

Vierailija

Ehdottomasti arvonnassa mukana. 6-, 4- ja 3-vuotiaat lapseni pitävät musiikinkuuntelusta ja tanssimisesta, mutta harvaa lastenlevyä äiti jaksaa kuunnella.

-Pirunpaskan rinsessa

Vierailija

Kuulostaa tosi hyvälle. Haluaisin :) Teillä kevät on on jo pitkällä, kun tulppaanit kukassa. Täällä vasta odotellaan. Kevät on ihana vuodenaika!

Vierailija

Oi, mulla ois kaks poikaa ( kuus ja kolme vee) ja ne tykkää äipän kaa "discoilla" :) tää ois ainakin äipän mieleistä "discomusaa", heti laitettas peput pyörimään jos onni suosis :) 

- Anu

Vierailija

Ehdottomasti tahtoisin lapsen lasten kanssa mummolassa; olisi tosi tosi tosi kiva yllätys (ensin itselle ja sitten seuraavalla visiitillä lapsille)!

Vierailija

Tuo täytyy ehdottomasti hankkia "työlapsia" varten. Kokeilen ensin onneani täällä.

Tiina S.

Vierailija

Meillä onkin jo tuo levy! Tosin versiomme on c-kasetilla ja kasetti "alkuperäinen", noin 25 vuoden takaa... Jo silloin se soi meillä kotona ja autossa melkein puhki asti. Salsanamia -konserteissakin kävimme useaan otteeseen. Nyt soittaisin levyä oppilailleni ja omaksi ilokseni. Niin ja miehen iloksi :) voisin laulaa mukana... Varsinkin "Susi" kappale on mainio sävellys kivaan runoon.

Vierailija

Tämä olisi loistava levy meidän ipanoille, isosisko ja pikkuveljensä saisivat salsata ja äiti saisi vaihtelua jo muutamaan kertaan kuunneltuihin levyihin ;) toivottavasti arpaonni suosii :)

-Eja-

Vierailija

Tämähän soisi meillä varmasti lähes taukoamatta! Toivottavasti onni nappaa nyt hihastani!

Sari T.

Vierailija

Hei hoi! Kaikki materiaali, josta voisi olla jotain iloa koulupäiviin oppilailleni on aina tervetullutta! Arvonnassa mukana!

Vierailija

Olisipa kiva kuunnella Salsanamia eläväisen, kohta 4-vuotiaan, poikani kanssa. Molemmat rakastamme rytmiä ja hyviä sanoituksia, joten toivon onnea arvontaa. Ihanan aurinkoista kevättä Sinulle! - Sanni -

Vierailija

Ihana arvonta näin kevään kunniaksi! Meidän pikkutytön tanssijalkaa vipattaa niin kovasti, että tuo levy olisi varmasti mieleinen :)

Vierailija

Minäkin tykkään lattareista, vaikka tanssia en osaakaan! Tuo levy olisi varmasti mukava kuunneltava ja lapset saisivat hoitaa sitten tanssipuolen.

Vierailija

Kiva arvonta, mukana ollaan! Tykkään lattareista tosi paljon, vaikken osaakaan tanssia. Kuuntelen kuitenkin paljon musiikkia ja tyttäreni on oikea vauhtimimmi, kun musiikki soi :)

Vierailija

Jos voitan niin vien tämän levyn työpaikalleni. Työskentelen kehitysvammaisten lasten kanssa, kuuntelemme paljon erilaista musiikkia ja tämä olisi taatusti sekä lasten että aikuisten mieleen. Onnettaren kosketusta odotellen ja Sinulle aurinkoista kevättä toivottaen: "Nokkosperhonen"

Vierailija

Kahdeksanviikkoinen poikani hymyilee joka kerta onnellisesti, kun häntä keinuttaa lattarimusiikin tahtiin. Pikkumiehellä taitaa olla siis rytmi veressä ja mikäs sen parempaa kuin ihka oma lattarilevy.

Kevätterveisin Nunnu ja H

Vierailija

Rytmikkäälle levylle olisi minulla käyttöä työssäni lasten parissa, kivaa musaa jorailuun ja vaikka temppuradan taustalle soimaan ja vauhtia antamaan. :)

Hanne-Li

Vierailija

Työskentelen monikulttuurisessa päiväkodissa ja uusi musiikki suomeksi piristäisi kivasti toukokuuta.

Vierailija

Voi miten kiva levyn idea. Toivottavasti arpaonni suosiaa ja pääsisi ketkuttelemaan lantiota lasten kanssa. ;)

Vierailija

Täällä meidän pienet musiikin suurkuluttajat (2v ja 4v) olisivat varmasti innoissaan tästä levystä!! :)

Vierailija

Tuollaista levyä meillä ei olekaan. Hevisaurusta on viimeajat kuunneltu ja olisi kiva saada jotain vaihtelua. Osallistun arvontaan!

Elina

Vierailija

Heti heräsi mielenkiinto lasten omasta lattarilevystä! Olispa kiva soitella lapsille (1v. ja 3v.) omaa lattarimusaa kesän tullen vaikkapa meidän omassa puutarhassa! :) Siispä peukut pystyyn ;)

Ihanaa kevättä!

T. Noora

Vierailija

Hei! Kuulostaapa mielenkiintoiselta!! Kiva kun tuot levyn esille!:) Arvonnassa mukana!! Levy varmasti ilahduttaisi äidin ohella kahta rytmikästä ja rasavilliä poikaakin;)

Kauniita kevätpäiviä toivotellen,

Riikka

Vierailija

Levy kuulostaa siltä, että sille olisi kova kysyntä meidän perheessä. ;)

Aurinkoista kevättä!

Anu

Vierailija

Olen ehdottomasti mukana arvonnassa! Tässä olisi mahtava levy musiikkia rakastavalle tyttärelleni. Saataisiin uusia biisejä perheen tanssihetkiin.

Kaunista kesää toivottelee,

Kati

Vierailija

Musiikkivaihtelu olisi mukavaa. Kahden 5veen kanssa tanssahtelu kotiparketilla on helppoa liikuntaa. Sitä vaan taviis joskus vaihtaa levyä... (heh heh) mamma turtuu jo noihin peruslastenlauluhin.

Vierailija

Hei, monet näyttävät luulevan että tämä Salsanamia on ensimmäinen lattarilevy lapsille. Ei vaan ole Salsamania on aiemminkin tehnyt levyn lapsille, kotoa löytyy tämä älpprinä, mutta nyt ei ole soitinta että voisi sitä kuunnella. Puolisoni on soittanut bändissä joten Salsamania on näistä ajoista tuttu bändi. Sinänsä hauska juttu että tämä tuli esille vuosien takaa.. ja vieläpä Norjan kautta. ;)

Johanna, oletko kuullut Salsamanian levyn Rakovalkealla?

Vierailija

Moips! Antaisin levyn 7-vuotiaalle Siiri tytölleni, joka aloitti kansalaisopistolla lasten zumban! -Emilia-

Vierailija

Vanha kunnon Salsamania! Kyllä kelpaisi kuunnella lastenversiotakin :) Kummitytölle antaisin!

 

Vippa

Vierailija

Hei! Ihana keväinen postaus!

Meidän ulkosuomalainen perhe iloitsisi kovasti Salsanamista! :)

 

t. Sanna

Vierailija

Oi wau, olisipas mukava levy antaa kummitytölle lahjaksi :) 

Mukana siis arvonnassa!!

 

Linda

Vierailija

Meidän lapsen saa rauhoitettua, piristettyä ja nukutettuakin hyvällä musalla. Tämä(kin) levy tulisi siis tarpeeseen! :)

Vierailija

Salsanami sopisi sekä omille että työlapsille - heitän arpalipukkeen mukaan kisaan!

-Pupuli-

Vierailija

Ihanan rentouttava on blogisi!Olisipa ihana saada salsanami-levy perheeseen jossa taapero masussa ollessaan kävi useilla reggaeton ja salsa-tunneilla ;-)T ko tansseihin pahasti höpsähtänyt äiti

Vierailija

Otsikon perusteella odotin kohta lukevani Salsanami-reseptiä viidelle :D. Mutta tämä olikin paljon parempaa!  Lapset kyllä tykkäisivät jorata salsan tahtiin.

Vierailija

Ehdottomasti haluaisin Salsanamia -levyn. Asun Ranskassa ja luulenpa, että tästä tulisi kaksikielisten lasteni uusi suosikki levy, jonka tahdissa tanssia ja vielä Suomen kieltäkin! :)

-E

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään norjalaisen kalastajan vaimona ja kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013