Vapaapäivän asut näyttää joskus helposti tältä ;) Verkkarit ja kumpparit ja hupparit :) No, nahkatakki ja harmaa huppari on aina sellanen katu-uskottava vaihtoehto, ei siinä mitään valittamista. Tänään on ollut sellasia rankkasadekuuroja ja sateenkaaria ettei oikein oo tienyt mitä pukisi.

Asun lisäksi laitan sit vaan yhden tän hetken suosikkibiisin, joka on mulla myös zumban lopussa cool downina. On soinut meillä kotona tällä hetkellä aika paljon <3

Kommentit (16)

Pernilla
1/16 | 

hei,
olisi kiva joskus nähdä videolta ote sun zumbatunnilta! onnistuisiko??? :)
kiitos kivasta blogista,
terkkuja Porvoosta

kalastajanvaimo
6/16 | 

Vitsi kun sais sen vaihdettua :S Joo se on jo kauan kaivannut päivitystä!!

kalastajanvaimo
7/16 | 

Voi ei oo harmi vaan minkäänlaista lomaa tyrkyllä :D Masu on söpö muuten vaan :*

kalastajanvaimo
8/16 | 

Hei tilasin just itselleni kaukosäätimen kameraan, joten ainakin jatkossa kuvat tulee toivottavasti ottamaan Kaukosäädin ;) Muuten mies ja kaveritkin auttelevat parhaan kykynsä mukaan tai sit otan itse kaukolaukaisimella. Menetelmiä on monia :)

kalastajanvaimo
9/16 | 

Sitä en usko uskaltavani ;) Eli en lupaa ainakaan tällä hetkellä että toivoa zumbatunnista olisi :D

Tiina
10/16 | 

Hauska, kun luin bloggauksen otsikon, niin odotin sen sisältävän ihan jotain muuta : ) Olen tehnyt paljon vapaaehtoistyötä ja siellä puhutaan vapareista. Joten luonnollisesti odotin tämän bloggauksesi sisältävän jonkin vapaaehtoistyöasun : ) Mukava asu joka tapauksessa jälleen kerran ylläsi!

Kivaa viikonloppua!
Tiina

Laara
11/16 | 

Kuka Johanna sun nämä kuvat ottaa? :) itselaukaisin`kaukolaukaisin? lapset`(:DD) mies? :)

Kati
14/16 | 

Heips,piiiitkästä aikaa kommentoimassa:)viime listauksen poncho oli aivan syötävän ihana,olen käynyt hypistelemässä,samaista mallia... Muutenkin kuvat olivat taas piristäviä ja värit olivat kauniit(kuten kuvaaja ja kuvattavat;))

Kivan rento vapaapäivän asu:) tolle hupparille ois täälläkin käyttöä;)

Mukavia syyspäiviä!

st. brigitten
15/16 | 

Mä oon kans aivan addicted tohon kappaleeseen, saa kyllä jalat vipittämään:) Hei muutes, sun profiiliteksti kaipaa vähän päivitystä...mammaloma on tainnut loppua sulla jo ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram