Tässä dagens kuvia tällä kertaa taas puhelimesta... Kamera unohtui kotiin kun lähdettiin päivällistämään mun yövuorojen välissä. Ja nautiskelemaan elokuulauantain iltapäiväauringosta. Ihanaa että joku pitää huolen virkistäytymisestä silloin kun itseä vähän väsyttää... Sillä ne pienet tavalliset väsyneet hetketkin saattavat yhtäkkiä olla ikimuistoisia. Tosi tärkeitä.
Nää on onnellisia päiviä. Oikeastaan kaikki. Tässä ja nyt. Se on varmaan kesä, joka muisttuttaa mikä elämässä oikeasti on onnellista. Ettei tavara tuo hyvää oloa vaan oikeastaan just se, että unohtaa kaivata suihkusaippuaa koska suihkun läpi juostaan vain virkistäytymässä. Tai uusia kenkiä, koska paljain jaloin pääsee nopeammin liikkeelle. Se, että unohtaa kaivata uutta tavaraa ja että ihan oikeasti tuntuu onnellisemalta ilman. Vapauttava tunne;)
Rauhallisen onnellista kesäsunnuntaita tässä ja nyt

Kommentit (13)

hanna
14/13 | 

Mulla oli unohtunut jostain syystä kuukausiksi sun blogi ja kyllä oli ihana nyt selata monta, monta, monta viestiä taaksepäin.

Tykkään sun tyylistä ja kauniista kuvista!

Outi
15/13 | 

Moi

Niinhän se on, ettei onnea voi ostaa :)

Teillä taitaa olla siel extreme keli meneillään? Katoin säätiedoituksesta, että siellä "Frida" riehuaa :/
Täälläkin satanut jo taukoamatta puolilta päivin mut tuskin niin paljon kuin siellä etelässä??

Kävin muuten pikapikaa Lillesandissa heinäkuun lopulla siinä Lillesand senterin vieressä olevassa softgun (nettsport) kaupassa. Miesystävän pojat kävivät siellä shoppailemassa. Sen verran kiirus oli, kun oltiin Hardangeriin menossa niin ei tällä kertaa keritty Lillesandia ihastelemaan.

Outi

kalamuija
16/13 | 

Tee postaus siitæ miten Lumiasta postataan:) Yritin kesællæ, mutta ei. Ainakaan kuvia en saanut liitettya:(
Eli blogirintamalla on ollut hiljaista. Pitaa ryhdistaytya. Hyvia kuvia muuten:)

Tiina
18/13 | 

Löysin blogisi aivan vähän aikaa sitten ja olen ihan koukussa! Tykkään tyylistäsi ja valokuvistasi tosi paljon! Kotikaupunkisi vaikuttaa todella kauniilta. Hyvää loppukesää sinulle ja perheellesi!

JumppisTiina
20/13 | 

Heippa:) Oikein mukava ja ajatuksia herättävä postaus taas, kiitos muistuttamisesta! Olet kuvissa niin kauniin päivettynyt; saanko kysyä onko se auringosta vai purkista vai sekä että ;)
Meillä on tänään 17 vuotishääpäivä, jota olemme viettäneet marjoja keräten ja pakastaen, lohta savustellen ja nauttien smoothieta, jota innoissamme veivasimme uudella blenderillä. Hankimme se hääpäivälahjaksi itsellemme <3 Mukavaa viikkoa t. JumppisTiina :)

KahviKaneli
21/13 | 

Kauniita kuvia, kuten aina.
Täällä odotetaan, että Suomi voittais EDES jonkin värisen mitalin, että pääsisit arpomaan niitä asusteita...:O)

Merja
22/13 | 

Ihania tunnelmia...
Minusta tuntuu, että nyt loppukesästä on jotenkin seesteisempi olo, kun alkukesän hössötysten keskellä; kaikkea piti vielä ehtiä tehdä ja ja ja... Nyt voi vaan nauttia päivistä, kun on vielä lämmin ja yhteistä aikaa.

Kati
23/13 | 

Onni on just tässä ja nyt. Lokit huutaa,aallot osuu rantaan,aurinko paistaa,me ollaan koko perhe mökillä,ihanaa!

Ihania maisemakuvia,lisääkin voisi katsoa;)
Pakko muutes oli peesailla sun viime postauksen asua;) mutta eiks blogien tarkoitus olekin tuoda iloa ja inspiraatioita sekä pukeutumisvinkkejä;)

Leppoisaa sunnuntaita<3

ninni
24/13 | 

Mä tuun aina ihan kipeeksi kun mä seuraan näitä sun kuvia: sä onnistut aina välittään niistä niin ihanan tunnelman. Kiitokset, että jaksat nähdä vaivaa! Sun kirjoituksia on ilo seurata.

solei
25/13 | 

Ihanana värisiä kuvia tunnelmaltaan.
toi halauskuva on paras!

Kivat kengät, mistä ?

Lammas
26/13 | 

Nuo norjalaiset maisemat ovat niin kauniita. Olisi kiva nähdä lisääkin kuvia kaupungistanne.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram