Tässä dagens kuvia taas puhelimesta tällä kertaa! Kamera jäi kotiin kun lähdettiin ulos päivällistämään ja nauttimaan elokuulauantain iltapäiväauringosta mun yövuorojen välissä. Ihanaa et joku pitää huolta virkistyksestä silloin kun itse on vähän väsynyt... Yhtäkkiä parista pienestä tavallisesta väsyneestä hetkestä voi tulla nimittäin suuria. Ikimuistoisia.
Nää on onnellisia päiviä. Oikeastaan kaikki. Tässä ja nyt. Kesä kai jotenkin muistuttaa siitä, mikä oikeastaan tekee onnen. Niistä perusasioista, auringonsäteistä, vapaudesta, siitä että kaikki on yhdessä. Ettei onneen tarvitse tavaraa vaan just sitä ettei edes muista kaivata uutta suihkusaippuaa, kun suihkun läpi vain juostaan virkistymässä. Tai uusia kenkiä, koska nurmella voi juosta paljain jaloin. Että ihan oikeasti tuntuu onnellisemmalta mitä vähemmän omistaa... Helpottava tunne;)
Rauhallisen onnellisia sunnuntaihetkiä, tässä ja nyt...

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram