& pitsitoppi & farkkusortsit

farkkushortsit American Eagle / pitsitoppi Vera & Lucy 

Heippis, veikkaan että tekin olette nauttineet mielettömistä ilmoista kaukana tietokoneista? :)) Toivottavasti! Tänään en ehtinyt kuvailemaan asua ennen illansuuta, jolloin alkoikin aika uhkaavasti satelemaan ja tummumaan...  Ei ookaan pitkään aikaan ollut näin pimeää iltaa... Ties vaikka tulis ukkosyö. Ihan hyvä, ei harmita huomenna töihinmeno niin kauheasti :))

Farkkushortsit ja vaalea pitsitoppi on ihan mun kesäklassikko -nää yläosat löytyi muuten Skagenin reissusta viikonloppuna!

Tänään olen kuunellut valehtelematta koko päivän Vakeron Ay Mamia -se vain paranee ja paranee joka kuuntelusta. Ihan ultimate kesätanssibilebiisi. Jollei jalat sula ja petä alta tosta pehmeästi väreilevästä äänestä, mmm ;)

Ennen Ay Mamia, saanko (vihdoin) esitellä: Unelmien piilopaikka -kirjan voittaja (laitathan s-postia :)):

 

Oi mikä aarre! Muuttoa pukkaa ja kaikki sisustusvinkit tervetulleita! :)

Aurinkoisin terveisin Päivi

Kommentit (25)

1/25 | 

Ihanuus pitsipaita ja kauniisti vaalenneet hiukset sinulla! Huomenna lähdemme naisporukalla pyöräilemään ihan vain muutaman tunnin reissulle - ostin kauan miettimäni pyöräilyhousut itelleni eikä takuulla harmita!!Mieheni kanssa olemme suunnitelleet taas pyöräilyä Turun saaristossa, siellä on tosi kaunista!

3/25 | 

Voi miten mahtava paita, muutenkin ihana asu ja nätti sinä.

 

Mutta mun mielestä sulle sopi ne luonnollisen tummat hiukset paljon paremmin, noi on jo melkein keltaiset. :(

6/25 | 

Helou. Oisin jälleen kysellyr hiuksistasi...käytätkö rullia edelleen joka pesun jälk.? Ja miten saat runsaannäköiset ja tyven pysymään? Oisin superkiitollinen vastauksestasi. ♥. Kaikki niksit pliis mitä käytät. 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012

Kiitos :) Juu suunnilleen aina käytän rullia, tässä on ainakin ollut rullat. Ja sit joko hyvää muotovaahtoa etenkin tyviin tai tigin small talkia :) Mitään ihan kovin tuhteja muotoilutuotteita / paljon en käytä, latistaa helposti. Eli lähinnä tyviin. Mitä kauemmin pidät rullia, sen parempi. Tupeerausta en harrasta enkä oikeastaan mitään muutakaan kummempaa. Joku tukea antava muotoilutuote tyviin on tosi hyvä :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012

Neuletakki on samasta kaupasta kuin pitsitoppi, mutta siinä ei ollut mitään kummempaa merkkiä :/ Se oli joku ihan pikkukauppa, ei juuri mitään tuttuja merkkejä... Pahoittelen :)

8/25 | 

Aivan upea asu jälleen kerran! Ei voi kun ihastella pettämätöntä tyylitajuasi, vaikka tosin jätesäkkikin näyttäisi päälläsi hyvältä ;)

Mari

9/25 | 

Määkin ihastelen neuletakkia! Omastakin kaapista löytyy pidempi vaaleanharmaa neule, aika virttynyt vaan. Sulla näyttää ainakin kuvissa oikein ihanan laadukkaalta ja nypläämättömältä ja kyynärpaikat tuo vähän jotain ekstraa:)

11/25 | 

Palaan vieläkin tuohon pitsipaitaan. Shoppailen nimittäin tämän blogin kautta. Tahtoisin oikeasti ostaa tuollaisen. Minulla musta pellavahame - ja sen kanssa paitaa käyttäisin.

13/25 | 

Heips! aivan ihana asu! :) Huomasin että muutkin ovat kyselleet pitsitopistasi ja neuleesta. :) Toivottavasti kyseisiä yläosia olisi mahdollista jostain tilata tai edes kysellä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017